ورود

View Full Version : اگه برنامه نویس بودین و یه مغازه داشتین چه استفاده ای ازش میکردین؟

magic69
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 12:41 عصر
سلام دوستان.
من 4 ساله که برنامه نویس ویندوزیم و بصورت فریلنس کار میکنم.الان تازگیا هم به آندروید کوچ کردم!
ما یه مغازه 15 متری داریم تو شهر رشت که تا الان بخاطر مشکلات سرقفلی و مالکیت خالی بود و تازه مشکلاتش حل شده و حالا ما موندیم با این مغازه!

خودم دوس دارم اونجارو یه کاری مربوط به برنامه نویسی بزنم(آموزش برنامه نویسی یا دفتر شرکت یا ....) ولی از هرکی میپرسم میگن برنامه نویسی نیاز به یه همچین مغازه ای نداره و حیفه که اونجارو برنامه نوسی بزنی(البته مگر اینکه پروژه دانشجویی بخوام بگیرم که اصلا ازینکار خوشم نمیاد!)

حالا من موندم که چیکار کنم.از یه طرف خودم علاقم به برنامه نوسیه وکلی براش زحمت کشیدم و از طرف دیگه هم این مغازه رو دارم که باید راه بندازم.

بنظرتون چیکار باید بکنم؟ ممنونم

SEZAR.CO
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 12:46 عصر
فکر کنم کافی نتش کنی که کنار ائن کار های برنامه نویسی میکنه خوب باشه
بستگی به موقعیت مغازتون دارد

magic69
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 12:55 عصر
مغازمون تو مرکز شهره.تو خیابون اصلی.جاییه که کلا معروفه به بازار موبایل و کامپیوتر.ینی هرکی این 2 تا چیزو بخواد میاد همینجا

sahra76
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 13:02 عصر
ببنین همه کار میشه کرد. فروش قطعات کامپیوتر و تعمیر و تحقیق و پرینت و کارای اینترنتی و در کنارش برنامه نویسی. اینم بگم پروژه های دانشجویی در آمدش خیلی بهتره تا پروژه های رسمی. کلا پروژه های رسمی ریسکش بالاست و رسیدن به درآمد زمان میبره.

magic69
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 13:08 عصر
ممنون ازتون دوستان.

آخه پروژه دانشجویی بنظرم یه کار fake(کار یکی دیگه رو تو براش انجام میدی) هستش واسه همون زیاد علاقه ای بهش ندارم.شاید فکرم خیلی آرمانی باشه ولی تاجایی که ممکنه دوس دارم کاری که انجام میدم یه کار مفید واسه خودم و جامعم باشه.

sahra76
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 13:17 عصر
اگه پول درآوردن از طریق برنامه نویسی فعلا براتون مهم نیست و اهدافتون بلند مدته میتونین پروژه های رسمی بنویسین ولی حسابی باید قبلش تحقیق کنین و ریسک کارو بسنجین و همچنین تو شهرهای بزرگ تبلیغات و بازاریابی کنید تو یه شهر مثل رشت یا شهرهایی مثل اون جواب نمی گیرید. و در کنارش کارهای جانبی انجام بدین تا درآمدی هم داشته باشین. اگه نه پول درآوردن مهمتر باشه پس باید به پروژ های دانشجویی بچسبین. ما خودمون یک سال رو یه برنامه کار کردیم مثلا کلی هم نیاز بازارو بررسی و تحقیق کردیم ولی این همه وقت و هزینه به هدر رفت!!!

sahra76
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 13:19 عصر
البته طراحی سایت بحثش جداست و درآمدش بد نیست. پروژه دانشجوییم نیست که خوشتون نیاد.

magic69
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 13:31 عصر
ممنون.از طراحی وب سایت جز کار رو cmsها کار دیگه ای انجام ندادم.
واسه اینکه کارتون جواب نداد متاسفم.آره بیشتر دوس دارم رو پروژه های بزرگ کار کنم

sahra76
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 13:53 عصر
به هر حال دوست من بهتره بیشتر در این مورد فکر و تحقیق کنید و از افرادی که تو این زمینه کار میکنن پرس و جو کنید. من تجربه خودمونو گفتم. موفق باشید.

magic69
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 13:58 عصر
ممنونم از اینکه تجارب و نظراتتونو بهم گفتید

eshpilen
شنبه 05 مرداد 1392, 12:07 عصر
مملکت ترکیده.
اینجا کلا باید وجود و زندگی رو تعطیل کرد.
همینطوریش وضعیت نیمه جنگیه.
بنظر من درش رو تخته کنن بنویسن شکست خوردیم بهتره.
ولی بعضیا روشون تمومی نداره به سنگ پای قزوین میگن زک!!
نه اینکه بخوام ناامیدتون کنم، ولی واقعیت اینه و مشکل و گیر اساسی جایی هست.
ما هم فعلا چون خدا گفته خودکشی نکنید موندیم وگرنه کار خاصی نداریم بکنیم داریم همینطوری گذرون میکنیم تا ببینیم چی میشه.
یعنی یه وضعیتی شده که آدم نمیتونه هیچ کاری بکنه ها.
گند زدن به مملکت رفت.
البته انتظار بیش از این هم نمیرفت.
از چند سال پیش فهمیده بودم که این خانه از پای بست ویران است...

یه آدم عاقل یه راهی رو امتحان میکنه یه مدت جواب نمیده ضرر میکنه دیگه هیچ ادامه نمیده بهش؛ میره یه فکر جدید یه راه جدید شده کورکورانه و آزمون و خطا هم شده دیگه اصرار نمیکنه سرش رو هی بکوبه به دیوار بن بست.
ولی حکایت این سیستم همون آدم بی عقله که اصرار داره بن بست رو سوراخ کنه چون قبول نداره مشکل از جای دیگس.
ننگ بر اون تفکر ننگ بر اون مغزها. به درد لای جرز میخورن.
دنیا داره راهش رو میره پیشرفتش رو میکنه ما رو ببین. واقعا که خنده داره.
آخرین نادان های تاریخ!

cjNet
شنبه 05 مرداد 1392, 16:35 عصر
اگر واقعا اینقدر به برنامه نویسی علاقه داری خب مغازه ات رو اجاره بده و با پولش یه دفتر مناسب برای برنامه نویسی اجاره کن :لبخندساده:

به حرف های نا امید کننده یه عده ام گوش نده که نا امیدی برای انسان های ضعیفه :چشمک: ( اگر از یه سری کشور ها پایین تریم خداییش از خیلی کشورها هم بالاتریم ... @ )

magic69
شنبه 05 مرداد 1392, 16:38 عصر
اگر واقعا اینقدر به برنامه نویسی علاقه داری خب مغازه ات رو اجاره بده و با پولش یه دفتر مناسب برای برنامه نویسی اجاره کن :لبخندساده:

به حرف های نا امید کننده یه عده ام گوش نده که نا امیدی برای انسان های ضعیفه :چشمک: ( اگر از یه سری کشور ها پایین تریم خداییش از خیلی کشورها هم بالاتریم ... @ )

ممنون. اگه میتونستم اجاره میدادم ولی چون مغازه واسه پدرمه و پدرم دوس نداره به کسی اجاره بده واسه همون باید خودم راه بندازمش.

hamidhws
یک شنبه 06 مرداد 1392, 11:06 صبح
با eshpilen دویست درصد موافقم!

hamidhws
یک شنبه 06 مرداد 1392, 11:33 صبح
اگر از یه سری کشور ها پایین تریم خداییش از خیلی کشورها هم بالاتریم
مثلا تو چی بالاتریم؟توی مقدار تولید پارچه امامه یا تعداد فارغ و التحصیلان حوضه عملیه؟
من نمیگم همه چی تقصیر عوامل داخلیه ولی 80% همین عوامل داخلی مقصره توی بوجود اومدن شرایط فعلی
متاسفانه بدلیل نااگاهی و همچنین عوام فریبی و پایین امدن سطح توقعات (همین چیزی که الان توی چین داره حکم فرمانی میکنه!) مردم ما حق و حقوق خودشون رو نمیدونن و دقیقا شده مثال اینکه به مرگ میگیرن تا به درد راضی بشی!
اینا بازی سیاسیه و واقعا به شعور مردم توهین میکنه ولی واقعا متاسفم که توی مملکتی به دنیا اومدم که مردمش تا این اندازه تو سری خورن و به شدت احمق (خیلی عذر میخوام این حرفو میزنم ولی واقعا توی دلم مونده بود)
یارو تولید کننده میاد قیمت لگن 4 در رو (پراید!) که 2 زار نمیارزه تا 20 میلیون بالا میبره و مردم ... ما هم تا یه چیزی گرون میشه سریع میرن میخرن که یه موقع گرونتر نشه!یادم نمیره چند نفرو میشناختم که تا پراید شد 20 میلیون خریدن (نمونش توی دلار و چیزای دیگم هست!)
و بعدش قیمت رو کمی پایین تر میارن (ولی همیشه از قیمت اولیه بیشتر هست) و میگن تورم و گرونی رو کاهش دادیم!یه مشت احمق هم خوشحال خوشحال گول بازیای سیاسی یه مشت چپاول گر مفت خور رو میخورن !
-----------
یارو رفته اینترنت 2 مگ گرفته داره ماهی 100 تومن پول میده اونوقت سرعت دانلودش 100 , نویز روی خطش یا همون SNR پنج !
اومدم بهش میگم بدبخت تو این همه داری پول یامفت میدی چرا شکایت نمیکنی؟میگه 2 روز پیش سرعتم 50 بود الان که 100 مگه بده!!!!!!!!!!!
به قران همچین ادمایی که میبینم از زندگی سیر میشم!اخه ادم چقدر باید خر باشه!
رفتم براش پیگیری کردم نویز خطش رو از طرف مخابرات درست کردم بعدش رفتم خدمت isp محترمش دیدم برای اینکه نویزشو پایین بیارن پهنای باند این بدبختو اورده بودن پایین!بهش 128 انداخته بودن اما پول 2 مگ گرفته بودن ازش!
رفتم کلی سرو صدا کردم نه تنها براش درستش کردن 1 ماه اشانتیون هم براش اضافه کردن . الان سرعت دانلودش 650 هست با snr 30

متاسفانه از این نمونه ها زیاده که حقتو توی روز روشن میخورن اما چون از حقت اگاهی نداری به همون راضی میشی!این همون وضعیت اسفبار و ناراحت کننده مملکت و مردم ماست!

iranolom
یک شنبه 06 مرداد 1392, 11:50 صبح
مملکت ترکیده.
اینجا کلا باید وجود و زندگی رو تعطیل کرد.
همینطوریش وضعیت نیمه جنگیه.
بنظر من درش رو تخته کنن بنویسن شکست خوردیم بهتره.
ولی بعضیا روشون تمومی نداره به سنگ پای قزوین میگن زک!!
نه اینکه بخوام ناامیدتون کنم، ولی واقعیت اینه و مشکل و گیر اساسی جایی هست.
ما هم فعلا چون خدا گفته خودکشی نکنید موندیم وگرنه کار خاصی نداریم بکنیم داریم همینطوری گذرون میکنیم تا ببینیم چی میشه.
یعنی یه وضعیتی شده که آدم نمیتونه هیچ کاری بکنه ها.
گند زدن به مملکت رفت.
البته انتظار بیش از این هم نمیرفت.
از چند سال پیش فهمیده بودم که این خانه از پای بست ویران است...

یه آدم عاقل یه راهی رو امتحان میکنه یه مدت جواب نمیده ضرر میکنه دیگه هیچ ادامه نمیده بهش؛ میره یه فکر جدید یه راه جدید شده کورکورانه و آزمون و خطا هم شده دیگه اصرار نمیکنه سرش رو هی بکوبه به دیوار بن بست.
ولی حکایت این سیستم همون آدم بی عقله که اصرار داره بن بست رو سوراخ کنه چون قبول نداره مشکل از جای دیگس.
ننگ بر اون تفکر ننگ بر اون مغزها. به درد لای جرز میخورن.
دنیا داره راهش رو میره پیشرفتش رو میکنه ما رو ببین. واقعا که خنده داره.
آخرین نادان های تاریخ!

السلام علیک
با ارج نهادن به نظری که نوشتید ولی باید بگوییم اینقده با افرادی که فقط از یاس و نا امیدی صحبت می کنن مخالفم البته انتقاد خوب است زمانی که کارساز باشد چه خوب میشد انتهای این مطلبتون می نوشتید که راه چاره اش چیه خب گفتن این حرفا و صد مرتبه بدترش رو هم من هم بلدم ولی پیدا کردم راه برای این مشکلات هنر است نه فقط مطرح کردنش

الانم اوضاع درسته بده ولی اینقده بد نیست که شما داری میگی

من خودم ساکن گیلانم و یکی از شهرستنا هایش
درسته پروژه های دانشجویی یکم سرکله زدن داره ولی قرار نیست که آدم فقط به یکار بچسبه
می تونید از این جا شروع کنید و به اون پروژه های بالاتر برسید کاربارش هم باید خوب باشه اگر یکم برید دور بر این دانشگاه ها که خدا نونشون رو زیاد تر کنه بچرخید ترجیحا گیلان که طفدار بیشتر داره! تو شهرستان با این وضعش که بچه ها دنبال پروزه نویس می گردن حالا تو مرکزیت که باید غوغا باشه

با توکل به خدا شروع کنید و ناامید نباشید انشالله که موفق میشیدhttp://hadinet.ir/i/icons/s43.gif

iranolom
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:00 عصر
مثلا تو چی بالاتریم؟توی مقدار تولید پارچه امامه یا تعداد فارغ و التحصیلان حوضه عملیه؟

السلام
نوشته های هر کس نشان دهنده سطح شخصیت شخصی و خانوادگی و ج... هر شخص هستش

من فعلا با اون بخش های که فحش دادید و از زمین تا آسمون رو به قاضی بردید کار ندارم
داد زدن مشکلات از طرف سایرین بعد خیلی معذرت می خوام که اینو دارم می نویسم که خودتون اونا رو اون حیوون فرض کردید مسخره هستش خودتون هم ظاهرا عضو همین مملکتین

بعضی ها واقعا از همه چیز گله دارند ولی به خودشون که می رسه می بینیم که چی کاری کرده بله هیچی ایشون فقط نشسته پست انتقاد و تخریب سایرین رو داره ولا غیر این که نشد

این پستتون رو گزارش دادم با اجازه که اگر احیانا خودتون پاکش نکردید مدیران بلاکش کنند بی ادبی اونم تو جمع زیاد خوب نیست آخه

شما فارغ التحصیلین حوزه رو پیش کشیدید اولش اینکه چه ربطی به موضوع داره دومش هم یکم واقعا برید بررسی کنید تعداد افرادی که اونجا وارد میشن و تعداد افرادی که تو دانشگاه وارد میشن و سپس خروجی مطالب حوزی رو برید بررسی کنید و ببینید چی هست؟

فقط توی منزل نشستن و حرف از این سر دنیا و اون سر دنیا زدن دلیل بر پر علمی نیست برادر من !
منصفانه به قاضی برید ...مسائل رو هم با هم قاطی نکنید

BORHAN TEC
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:01 عصر
سلام
از دوستان خواهش میکنم که بحث های سیاسی راه نندازن. چون ممکنه مثل گذشته سایت فیییییییییییییییییییییییی للللللللللللللللللللترررر ررررر بشه.
به نظر من کار نرم افزار نسبت به گذشته سخت تر شده ولی باز هم میشه یه کارهای خوبی انجام داد و درآمدهای خیلی خوبی کسب کرد. بستگی به ایده خوب + پیاده سازی خوب + بازاریابی خوب + پشتیبانی خوب داره.
موفق باشید...

iranolom
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:06 عصر
سلام
از دوستان خواهش میکنم که بحث های سیاسی راه نندازن. چون ممکنه مثل گذشته سایت فیییییییییییییییییییییییی للللللللللللللللللللترررر ررررر بشه.

منم موافقم
ببینید دوستان چقدر هنر دارن که از سوال
اگه برنامه نویس بودین و یه مغازه داشتین چه استفاده ای ازش میکردین؟

به کجاها رسیدن !!!

hamidhws
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:27 عصر
السلام
نوشته های هر کس نشان دهنده سطح شخصیت شخصی و خانوادگی و ج... هر شخص هستش

من فعلا با اون بخش های که فحش دادید و از زمین تا آسمون رو به قاضی بردید کار ندارم
داد زدن مشکلات از طرف سایرین بعد خیلی معذرت می خوام که اینو دارم می نویسم که خودتون اونا رو اون حیوون فرض کردید مسخره هستش خودتون هم ظاهرا عضو همین مملکتین

بعضی ها واقعا از همه چیز گله دارند ولی به خودشون که می رسه می بینیم که چی کاری کرده بله هیچی ایشون فقط نشسته پست انتقاد و تخریب سایرین رو داره ولا غیر این که نشد

این پستتون رو گزارش دادم با اجازه که اگر احیانا خودتون پاکش نکردید مدیران بلاکش کنند بی ادبی اونم تو جمع زیاد خوب نیست آخه

شما فارغ التحصیلین حوزه رو پیش کشیدید اولش اینکه چه ربطی به موضوع داره دومش هم یکم واقعا برید بررسی کنید تعداد افرادی که اونجا وارد میشن و تعداد افرادی که تو دانشگاه وارد میشن و سپس خروجی مطالب حوزی رو برید بررسی کنید و ببینید چی هست؟

فقط توی منزل نشستن و حرف از این سر دنیا و اون سر دنیا زدن دلیل بر پر علمی نیست برادر من !
منصفانه به قاضی برید ...مسائل رو هم با هم قاطی نکنید

سلام دوست عزیز
بنده قصد توهین نداشتم . مثال حوزوی و ... هم منظور کلی بود و به شخص و اشخاص خاصی نخواستم اشاره کنم . منظور کلی حرفم این بود که توی مملکت ما بیشتر یه کشور نظامی مذهبی شده و این واقعا خوب نیست.باور کنید به هرجا فکر کنید هم نامه زدم هم حضوری رفتم صحبت کردم هم ایده دادم هم راه حل اما خیلی چیزا پشت پرده هست که شرم دارم اینجا یا هرجا دیگه بگم!برادر من منم مملکتم رو دوس دارم من ایرانو دوس دارم نه کسانی که اونو به اسارت گرفتن!نمیگم به عمد اما خیلی وقتا از روی جهل و ندانستنه (امیدوارم اینطوری باشه!).
به هر حال مثل همه جای دیگه شما حق ازادی بیان داری و این توی قانون اساسی ما هم اومده . من به شخص خاصی اشاره نکردم و اگر هم اشاره کنم با دلیل و مدرک همراهه و این خلاف قوانین مدنی این کشور هم نیست!
این حرفایی که زدم حرف منه تنها نیست . بنده مثل خیلیای دیگه دنبال نوسازی هستم نه تخریب! اما گاهی برای نوسازی وترمیم مجبور به تخریب میشی!
اگه یه نظر سنجی با یه سوال درست طرح بشه خیلی میتونه روشن گر این حقیقت محض باشه که شما ازش دفاع میکنید!

گر احیانا خودتون پاکش نکردید
اولن بنده به هیچ وجه نه ویرایش میکنم نه پاک!بنده ترسی از کسی ندارم و پای حرفایی هم که زدم هستم. دوما گویا شما نمیدونید اینجا ویرایش نداره نه؟یعنی نه قابلیت حذف ویرایش!البته ده ها بار هم از طریق پیام خصوصی هم تاپیک های مختلف هم بنده هم بقیه دوستان درخواست اضافه کردن این قسمت رو دادیم اما حتی جوابی هم بهمون داده نشد! متاسفانه این مشکل اپیدمی هست توی این مملکت . یعنی حتما باید زور بالای سرمون باشه تحقیر بشیم بهمون توهین بشه تا به خودمون بیایم

hamidhws
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:31 عصر
منم موافقم
ببینید دوستان چقدر هنر دارن که از سوال

به کجاها رسیدن !!!

خوب داداش من چرا یکم فکر نمیکنی که دلیلش چیه؟که چرا همه علاقه دارن توی هر بحثی این موضوع رو پیش بکشن؟عزیز من این شده مثل یه عقده درونی. وقتی حق و حقوق شما بارها پایمال بشه دیگه شما برای پس گرفتنش دستتو دراز نمیکنی بلکه چنگ میزنی!

magic69
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:36 عصر
بقیه دوستانی که جواب میدن لطفا در مورد سوالم جواب بدن.

ممنون

hamidhws
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:42 عصر
به نظر من کار نرم افزار نسبت به گذشته سخت تر شده ولی باز هم میشه یه کارهای خوبی انجام داد و درآمدهای خیلی خوبی کسب کرد. بستگی به ایده خوب + پیاده سازی خوب + بازاریابی خوب + پشتیبانی خوب داره.
موفق باشید...
داداش نمیدونم چقدر توی این کار بودی که به این اندازه با اعتماد به نفس حرف میزنی!
من نمیگم نمیشه قبلا هم توی خیل عظیم تاپیک های مشابه هم با دلیل موضوع رو شکافتم و عرض کردم که توی شرایط فعلی فقط تعداد معدودی هستن که میتونن ازاین اوضاع به نفع خودشون استفاده کنن . بخث ما اون تعداد معدود نیست که شرایطشون با 99% شرایط خیل عظیم برنامه نویسان متفاوفته!

سلام داداش. من خودم چندین سال کافی نت داشتم . از من میشنوی به هیچ وجه مغازه رو به شرکت برنامه نویسی تبدیل نکن که همون ماه اول ورشکست میشی!شما مغازتو کافی نت کن و کارهای تحقیق و ثبت نام و پروژه دانشجویی و ... رو انجام بده درامدش هم خیلی بهتره. برای ارضا روح برنامه نویسی خودتون هم میتونی در کنارش پروژه بگیری (برای این کار هیچ نیازی به مغازه نداری!اما میتونی در کنارش اینو هم انجام بدی. ولی به هیچ وجه به این محدودش نکن که بدجوری ضرر میکنی)
حالا هرجور صلاح میدونی
موفق باشی

magic69
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:46 عصر
سلام داداش. من خودم چندین سال کافی نت داشتم . از من میشنوی به هیچ وجه مغازه رو به شرکت برنامه نویسی تبدیل نکن که همون ماه اول ورشکست میشی!شما مغازتو کافی نت کن و کارهای تحقیق و ثبت نام و پروژه دانشجویی و ... رو انجام بده درامدش هم خیلی بهتره. برای ارضا روح برنامه نویسی خودتون هم میتونی در کنارش پروژه بگیری (برای این کار هیچ نیازی به مغازه نداری!اما میتونی در کنارش اینو هم انجام بدی. ولی به هیچ وجه به این محدودش نکن که بدجوری ضرر میکنی)
حالا هرجور صلاح میدونی
موفق باشی

سلام.ممنون از نظرتون.با نتیجه ای که تا اینجا از نظرات شما دوستان گرفتم احتمالا باید مغازه رو کافی نت(زیاد مایل نیستم!) یا فروش لپتاپ و قطعات کامپیوتری بزنم(این گزینه بهتره) و در کنارش برنامه نویسی هم بکنم

iranolom
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:47 عصر
شما مغازتو کافی نت کن و کارهای تحقیق و ثبت نام و پروژه دانشجویی و ... رو انجام بده درامدش هم خیلی بهتره. برای ارضا روح برنامه نویسی خودتون هم میتونی در کنارش پروژه بگیری (برای این کار هیچ نیازی به مغازه نداری!اما میتونی در کنارش اینو هم انجام بدی. ولی به هیچ وجه به این محدودش نکن که بدجوری ضرر میکنی)

موفق باشی

فکر کنم تو شهری مثل رشت بهترین کار باشه چرا که فقط از طریق شرکت برنامه نویسی نمیشه حداقل زندگی چرخوند اگر سابقه کاری و پشتوانه نداری....

BORHAN TEC
یک شنبه 06 مرداد 1392, 13:53 عصر
داداش نمیدونم چقدر توی این کار بودی که به این اندازه با اعتماد به نفس حرف میزنی!
من نمیگم نمیشه قبلا هم توی خیل عظیم تاپیک های مشابه هم با دلیل موضوع رو شکافتم و عرض کردم که توی شرایط فعلی فقط تعداد معدودی هستن که میتونن ازاین اوضاع به نفع خودشون استفاده کنن . بخث ما اون تعداد معدود نیست که شرایطشون با 99% شرایط خیل عظیم برنامه نویسان متفاوفته!
سلام
خدا رو شکر با وجود سن کمی که دارم تقریباً تجربه خوبی دارم:
www.ir-key.com (http://www.ir-key.com)
به نظر من رعایت یک قانون میتونه مفید باشه: برنامه های تحت وب تقریباً همه جا درآمد داره ولی برای برنامه های دسکتاپ بهتره که توی شهرهای بزرگ باشی که اون هم ریسک خاص خودش رو داره. اشخاص زیادی هستند که در تهران هم نیستند ولی از طریق وب درآمدهای خوبی دارند. منظورم از برنامه های تحت وب اینه که یک پروژه ای که میتونه درآمدزا باشه رو بسازی و از طریق اینترنت کسب درآمد کنی. بنده خودم مدتی هست که دارم روی این موضوع کار می کنم چون با توجه به تجربیاتم از بازار به یقین رسیدم که از این طریق درآمد خوبی میشه کسب کرد ولی در مورد برنامه های دسکتاپ بیشترین سود رو دلالان میبرند ولی از طریق وب اینطور نیست و همچنین هزینه پشتیبانی برنامه های تحت وب خیلی پایینتر از برنامه های دسکتاپ است.
موفق باشید.

m.j_banitaba
یک شنبه 06 مرداد 1392, 16:13 عصر
شما که مغازه داری دیگه چرا می خوای برنامه نویسی کنی؟ اینجا تو ... پشت لامبورگینی می نویسن عاقبت فرار از مدرسه .

hamidhws
یک شنبه 06 مرداد 1392, 16:25 عصر
سلام
به نظر من رعایت یک قانون میتونه مفید باشه: برنامه های تحت وب تقریباً همه جا درآمد داره ولی برای برنامه های دسکتاپ بهتره که توی شهرهای بزرگ باشی که اون هم ریسک خاص خودش رو داره. اشخاص زیادی هستند که در تهران هم نیستند ولی از طریق وب درآمدهای خوبی دارند. منظورم از برنامه های تحت وب اینه که یک پروژه ای که میتونه درآمدزا باشه رو بسازی و از طریق اینترنت کسب درآمد کنی. بنده خودم مدتی هست که دارم روی این موضوع کار می کنم چون با توجه به تجربیاتم از بازار به یقین رسیدم که از این طریق درآمد خوبی میشه کسب کرد ولی در مورد برنامه های دسکتاپ بیشترین سود رو دلالان میبرند ولی از طریق وب اینطور نیست و همچنین هزینه پشتیبانی برنامه های تحت وب خیلی پایینتر از برنامه های دسکتاپ است.
موفق باشید.
100 درصد درامد از طریق وبسایت عمومیت بیشتر و بازگشت سرمایه بیشتری داره این توی کل دنیا ثابت شده , توی یکی از تاپیک ها کامل در این مورد بحث کردیم . کلیت بحث اینه که توی این مملکت زیر ساخت درستی برای درامدزایی از این روش بهینه سازی نشده (اونو با یه سیستم هدفمندی مثل google advertising مقایسه کردیم).
عزیزم توی این مملکت مشکلات بنیادی و ریشه ای هست که بنده خودم تک تک بررسی کردم و خدمت دوستان عرض کردم.شما اگه یه مقدار با مکانیک صنعت IT غرب اشنایی داشته باشی میفهمی تفاوت قابل قیاس نیست!

hamidhws
یک شنبه 06 مرداد 1392, 16:32 عصر
البته در ادامه باید عرض کنم فکر کنم منظور دوستمون marketing بود , توی وبسایتی که لینک داده بودید یه وبسایت شخصی بود!وقتی شما سایت شخصی برای فروش محصول طراحی میکنی باید بتونی بخوبی عملیات advertising و seo رو انجام بدی که متاسفانه برای این کار هم مجبوری دست به دامان سیستم غربی بشی (شبکه های اجتماعی , بهینه سازی در موتورهای جستجو و...)
و باز هم مطمئن باش بازدیدت از بازدید یه مارکت بزرگ مثل GP صد برابر کمتره!بخاطر همین گفتم ما از ریشه مشکل داره کارمون!قرار نیست منه برنامه نویسی که میخوام از صفر شروع کنم بدون سرمایه برم خودم مارکت بسازم برای محصولم!مارکت های بزرگ جهانی بهترین گزینه برای فروش محصول یه شخص حقیقی و با سرمایه اندک هست

mfungroup
یک شنبه 06 مرداد 1392, 16:45 عصر
من اگه جات بودم موبایل فروشی میزدم ینی خدای پول در آوردنه در ضمن کنارش اپ اندروید و آی او اس بزن من خودم چن وقت پیش برای ساخت یه شبکه نیاز داشتم اپ اندروید بزنم قیمت گرفتم یه اپ ساده که هیچی نداره یه تومن میگیرن به همین خاطر خودم شرو کردم به برنامه نویسی اندروید در ضمن گوشی رو هم که اگه یه شب بذاری مغازه کم کمش فردا 50 تومن کاسبی

magic69
یک شنبه 06 مرداد 1392, 17:19 عصر
سلام
موفق باشید.

هم سنیم :)
حرفتون کاملا درسته ولی متاسفانه تو حوزه برنامه های تحت وب فعالیت نکردم.

من اگه جات بودم موبایل فروشی میزدم ینی خدای پول در آوردنه در ضمن کنارش اپ اندروید و آی او اس بزن من خودم چن وقت پیش برای ساخت یه شبکه نیاز داشتم اپ اندروید بزنم قیمت گرفتم یه اپ ساده که هیچی نداره یه تومن میگیرن به همین خاطر خودم شرو کردم به برنامه نویسی اندروید در ضمن گوشی رو هم که اگه یه شب بذاری مغازه کم کمش فردا 50 تومن کاسبی

اتفاقا خودمم به این کار فکر میکنم.چون هم دارم رو آندروید کار میکنم و هم اینکه قبلا تو کار موبایل اینا هم بودم و یه چیزایی سرم میشه!

شما که مغازه داری دیگه چرا می خوای برنامه نویسی کنی؟ اینجا تو ... پشت لامبورگینی می نویسن عاقبت فرار از مدرسه .

پس علاقه چی میشه؟؟!

UfnCod3r
یک شنبه 06 مرداد 1392, 17:40 عصر
مثل اینکه ی نکته رو توجه نمی کنید . همه کاره == هیچ کاره
شما اگه برنامه نویسی مغازه داری می خوای کنی چرا
اگه مغازه داری چرا برنامه می خوای بنویسی
پس نه ی مفازه دار خوبی میشی نه ی برنامه نویس خوب .
واقعا ملت عقلشون جیبشون هست :قهقهه:

BORHAN TEC
یک شنبه 06 مرداد 1392, 18:15 عصر
مثل اینکه ی نکته رو توجه نمی کنید . همه کاره == هیچ کاره
شما اگه برنامه نویسی مغازه داری می خوای کنی چرا
اگه مغازه داری چرا برنامه می خوای بنویسی
پس نه ی مفازه دار خوبی میشی نه ی برنامه نویس خوب .
واقعا ملت عقلشون جیبشون هست :قهقهه:
منظور ایشون از مغازه دفتر کار هست. :چشمک: اتفاقاً من هم همین کار رو کردم چون توی خونه کار کردن برام سخته(صدای جارو برقی، تلویزیون و ...). از لحاظ روانی هم کار کردن در دفتر انگیزه بیشتری به آدم میده و آدم به این حس میرسه که واقعاً شاغله! :لبخند:

magic69
یک شنبه 06 مرداد 1392, 18:17 عصر
ممنون از شفاف سازی تون :لبخندساده:

بله منظورم دفترکار هستش

emaad_gh
یک شنبه 06 مرداد 1392, 21:45 عصر
سلام،
به نظر من هم اگر در شروع کار فقط روی برنامه نویسی سرمایه گزاری کنی ، یعنی فقط منبع درآمدت برنامه نویسی تو این مغازه باشه ( اگر به بازدهی در کوتاه مدت فکر می کنی ) نمیتونی موفق باشی ،
به نظر من هم بهتره که برنامه نویسی رو در کنار موبایل فروشی یا فروش قطعات یا کافی نت و گیم نت یا هر چیز دیگری که بازدهی بیشتری داشته باشه کار کنی ، که هم علاقت رو از دست نداده باشی و به سمتش بری و هم اینکه درآمد داشته باشی و بتونی زنگیت رو بچرخونی و تجربه ی خیلی بیشتری در برنامه نویسی کسب کنی و رزومه قوی تری داشته باشی و یا حتی اطرافیانت رو راضی نگر داری که داری کار بیهوده نمی کنی و هم بتونی امید داشته باشی که اگر هم تو علاقت شکست بخوری یک پشتیبان داری که امیدوارم به این آخریه زیاد فکر نکنی! .
ولی درباره عدم موفقیتش من با خیلی از دوستان موافق نیستم ، چون حتی خیلی از دوستان پرتلاش رو در شهر های کوچک دیدم که مهارت های بالایی دارند و با راه اندازی یک سایت بازاریابی می کنند و پروژه تحویل می گیرند و تجربه های بسیار خوبی هم تونستن کسب کنند ( با یه سرچ کوچیک می تونی خیلیاشون رو پیدا کنی ). و اینکه مغازه به عنوان یک دفتر کار نسبت به خانه میتونه خیلی آدم رو جدی تر کنه.
یک جمله ای هم من از استادم به یادگار دارم که خودت ازش مطلع هستی :)
موفق باشی دوست من :)

magic69
یک شنبه 06 مرداد 1392, 22:03 عصر
سلام،
به نظر من هم اگر در شروع کار فقط روی برنامه نویسی سرمایه گزاری کنی ، یعنی فقط منبع درآمدت برنامه نویسی تو این مغازه باشه ( اگر به بازدهی در کوتاه مدت فکر می کنی ) نمیتونی موفق باشی ،
به نظر من هم بهتره که برنامه نویسی رو در کنار موبایل فروشی یا فروش قطعات یا کافی نت و گیم نت یا هر چیز دیگری که بازدهی بیشتری داشته باشه کار کنی ، که هم علاقت رو از دست نداده باشی و به سمتش بری و هم اینکه درآمد داشته باشی و بتونی زنگیت رو بچرخونی و تجربه ی خیلی بیشتری در برنامه نویسی کسب کنی و رزومه قوی تری داشته باشی و یا حتی اطرافیانت رو راضی نگر داری که داری کار بیهوده نمی کنی و هم بتونی امید داشته باشی که اگر هم تو علاقت شکست بخوری یک پشتیبان داری که امیدوارم به این آخریه زیاد فکر نکنی! .
ولی درباره عدم موفقیتش من با خیلی از دوستان موافق نیستم ، چون حتی خیلی از دوستان پرتلاش رو در شهر های کوچک دیدم که مهارت های بالایی دارند و با راه اندازی یک سایت بازاریابی می کنند و پروژه تحویل می گیرند و تجربه های بسیار خوبی هم تونستن کسب کنند ( با یه سرچ کوچیک می تونی خیلیاشون رو پیدا کنی ). و اینکه مغازه به عنوان یک دفتر کار نسبت به خانه میتونه خیلی آدم رو جدی تر کنه.
یک جمله ای هم من از استادم به یادگار دارم که خودت ازش مطلع هستی :)
موفق باشی دوست من :)

:لبخندساده: ممنون دوست عزیز