ورود

View Full Version : مشورت در مورد طراحی یک تیبل

mohsenshahab
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 23:37 عصر
با سلام
من یه قسمتی توی سایتم هست که کاربر میتونه از طریق یه فایل اکسل یک سری اطلاعات (نام / تلفن / ایمیل ) رو وارد کنه / تعداد این اطلاعات هم ممکنه زیاد باشه و قرار نیست هیچ محدودیتی برای این کار باشه.

راه حلی که به نظر من رسید اینه که برای هر کدام از اطلاعات (نام / تلفن / ایمیل) یک فیلد از نوع long text بسازم و اطلاعات رو serilize کنم و توی این فیلدها بریزم . ولی باز هم یه مشکلی هست و اونم اینه که با توجه به اینکه حجم فیلد long text در حدود 4 گیگ بیشتر نیست اگر اطلاعات یک کاربر بیشتر از این بشه چه کاری میشه کرد

آیا اصلا راه حل من درست هست ؟ شما راه حل بهتری دارین ؟
ممنون

afshin9032
جمعه 04 مرداد 1392, 13:50 عصر
خوب برای هر فرد یک سطر در جدول در نظر بگیر .
لقمه رو خیلی میپیچونی :چشمک:

mohsenshahab
جمعه 04 مرداد 1392, 18:57 عصر
سلام و ممنون از پاسختون
اما . وقتی یه فایل اکسل ایمپورت میشه ممکنه ده هزار تا نام و ایمیل وارد دیتابیس بشه / حالا شما تصور کن صد تا کاربر سایت یا هزار نفر از کاربرای سایت بخوان همچین فایلی رو ایمپورت کنن . میدونین حجم دیتابیس چقدر میشه ؟
به نظر شما این کار صحیحه ؟

afshin9032
شنبه 05 مرداد 1392, 17:41 عصر
وقتی یک نفر در حال import یک فایل هست ، table رو lock کن تا موقتا کسی نتونه به این قسمت دسترسی داشته باشه .

khanlo.javid
شنبه 05 مرداد 1392, 19:35 عصر
وقتی یک نفر در حال import یک فایل هست ، table رو lock کن تا موقتا کسی نتونه به این قسمت دسترسی داشته باشه .

شما به این فکر کردید که اگه هزار تا کاربر بخوان تک تک فایل رو ایمپورت کنن ، چه مدت زمان باید منتظر باشن ؟؟ به نظر شما آیا کاربر حوصله این کار رو داره که منتظر باشه تا نوبت بهش برسه ؟؟ به نظر من بهتره فایل های کاربر رو تو یه فولدر جمع کنید و تو موقع مناسب فایل ها رو بزارید اتومات تو دیتابیستون ایمپورت بشه اینجوری هم وقت کاربرا گرفته نمیشه ، هم کار شما راحت میشه ، هم به هاستتون فشار نمیاد .

موفق باشید

afshin9032
دوشنبه 07 مرداد 1392, 00:09 صبح
شما به این فکر کردید که اگه هزار تا کاربر بخوان تک تک فایل رو ایمپورت کنن ، چه مدت زمان باید منتظر باشن ؟؟ به نظر شما آیا کاربر حوصله این کار رو داره که منتظر باشه تا نوبت بهش برسه ؟؟ به نظر من بهتره فایل های کاربر رو تو یه فولدر جمع کنید و تو موقع مناسب فایل ها رو بزارید اتومات تو دیتابیستون ایمپورت بشه اینجوری هم وقت کاربرا گرفته نمیشه ، هم کار شما راحت میشه ، هم به هاستتون فشار نمیاد .

موفق باشید
این هم راه حلیه .
اما این اتوماتیک بودن باید زمانی انجام بشه که سرور زیاد مشغول نیست و همچنین در صورتی منطقی به نظر میرسه که دیر ثیت شدن داده ها خللی در عملکرد سیستم وارد نکنه .

mohsenshahab
دوشنبه 07 مرداد 1392, 11:17 صبح
سلام و ممنون از پاسخ ها
الان سوال من اینه که ساختار این تیبل چه جوری باشه یعنی هر ایمیلی که وارد میشه یک رکورد باشه / یا کل ایمیل ها توی یک فیلد long text قرار بگیره و موقع استفاده fetch بشن ؟
من یه عکس گذاشتم به نظر شما ساختار کدوم بهتره ؟
http://www.8pic.ir/images/42667345376194400962.jpg

khanlo.javid
دوشنبه 07 مرداد 1392, 16:31 عصر
سلام و ممنون از پاسخ ها
الان سوال من اینه که ساختار این تیبل چه جوری باشه یعنی هر ایمیلی که وارد میشه یک رکورد باشه / یا کل ایمیل ها توی یک فیلد long text قرار بگیره و موقع استفاده fetch بشن ؟

من ساختار اول رو پیشنهاد میکنم چون به راحتی میتونی به هر کدوم از فیلد اطلاعات که خواستی دسترسی داشته باشی .

afshin9032
دوشنبه 07 مرداد 1392, 19:11 عصر
سلام و ممنون از پاسخ ها

ساختار اول بهتره ، چون تو جستجو ها سرعت خیلی بهتره تا اینکه توی یک رشته بزرگ جستجو کنه .