PDA

View Full Version : سوال: ساخت سایت آموزشی

elhamirani
جمعه 04 مرداد 1392, 10:18 صبح
درود بر شما
میخواستم یک سایت آموزشی بزنم پلاگین یا چیز دیگه ای نیست که بتونم ازش استفاده کنم
سپاس

mohammad.kh
جمعه 04 مرداد 1392, 10:40 صبح
سلام شما می تونید از وردپرس و پلاگین هایی که براش هست استفاده کنید
قالب های زیادی هم در نت موجود هست
برای اطلاعات بیشتر می تونید به سایت وردپرس پارسی رجوع کنید http://wp-persian.com/

elhamirani
جمعه 04 مرداد 1392, 11:17 صبح
منظورم اینه که میخوام یک سایتی بزم که زبان انگلیسی رو آموزش بدم اگه پلاگین یا چیز دیگه ای دارید که بتونم با اون این سایت رو بسازم ممنون میشم راهنماییم کنید
سپاس

storm_saeed
جمعه 04 مرداد 1392, 13:30 عصر
همون که دوستمون معرفی کردن خوبه
جوملا و دروپال و دیتالایف انجین هم هست
منظورتون از پلاگین cms هست؟

mohammad.kh
جمعه 04 مرداد 1392, 15:29 عصر
شما با یک وبلاگ هم می تونید کارتون رو انجام بدید حالا اگر می خواهید مستقل و راحت تر کار کنید و یه مقدار کم هزینه کنید می تونید هم از وردپرس و هم از سی ام اس هایی که دوستمون معرفی کردن استفاده کنید تمامی آموزش هایی رو هم که لازم هست تا با این سی ام اس ها بتونید کار کنید در نت موجود هست تا دلتون بخواد و از نظر آموزش هیچ چیز هم ندارین
اگر منظورتون چیز دیگه ای هست ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

elhamirani
جمعه 04 مرداد 1392, 19:48 عصر
من میخوام یک سایت آموزش زبان انگلیسی راه بندازم وphp هم بلد نیستم و جوملا و وردپرس رو هم بلدم اگه پلاگینی در این رابطه هست میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این سایت رو بسازم

mehbod.rayaneh
جمعه 04 مرداد 1392, 20:45 عصر
سلام
سایتای آموزشی زیادی با همین سی ام اس های رایگان ساخته شدن!
شما باید ببینید چی میخواید بسازید!
چجوری میخواید آموزش را ارائه بدید و بعد دنبال پلاگینش باشید!

godofphp
جمعه 04 مرداد 1392, 20:50 عصر
من میخوام یک سایت آموزش زبان انگلیسی راه بندازم وphp هم بلد نیستم و جوملا و وردپرس رو هم بلدم اگه پلاگینی در این رابطه هست میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این سایت رو بسازم

سوالتون رو سه باره تکرار کردید ولی آخرش درست و حسابی نگفتید چی میخوایید
سایت آموزش زبان به راحتی با ورد پرس و جوملا پیاده میشه
حالا شما منظورتون چیه ؟

elhamirani
جمعه 04 مرداد 1392, 21:46 عصر
من میخوام یک سایتی بسازم که برای نمونه زبان رو به دانش آموزان دوم ابتدائی آموزش بده
میشه درباره امکاناتش و نحوه ی آموزش ودرباره سی ام اس و پلاگینی که باهاش این سایتو بسازم راهنماییم کنید؟
سپاس از همه شما