ورود

View Full Version : سوال: ایجاد سایه سفید در کادر زیر

mohammad kafiyan
جمعه 04 مرداد 1392, 18:32 عصر
سلام به دوستان می خواستم ببینم با css چگونه می تونم یک چنین سایه برای اسلاید شو جهت نمایش توضیحات ایجاد کنم
در کادر زیر مشخص شده سایه برفکی سفید ایجاد شده

soroush.r70
جمعه 04 مرداد 1392, 19:06 عصر
مقدارهای 0 رو کم و زیاد کن

box-shadow:0px 0px 0px #fff;

na_des
جمعه 04 مرداد 1392, 22:03 عصر
به نظرم shadoww نیست . فک کنم transparency کاهش داده

soroush.r70
جمعه 04 مرداد 1392, 23:08 عصر
یه بلاک بده و از opacity استفاده کن

opacity:0.5;

مقدارش از 0 هست تا 1

na_des
جمعه 04 مرداد 1392, 23:15 عصر
یه بلاک بده و از opacity استفاده کن

opacity:0.5;

مقدارش از 0 هست تا 1

:لبخند:
بلاک بده یعنی چی ؟ :افسرده:

mohammad kafiyan
شنبه 05 مرداد 1392, 00:25 صبح
باز هم جواب نگرفتم زمانی که رنگ نوشته را سفید تعیین می کنم و opacity:.5 می گذارم نوشته که اصلا به صورت محوی هستش و در ضمن من مثل گزینه بالای می خواهم باشه سایه ای انداخته بروی تصویر دقت کنید و با رنگ نوشته به اینصورت می خواهم باشه
در ضمن box-shadow هم کم زیاد کردم ولی این چیزی که می خواهم در نمی آید
باز هم نیازمند راهنمایی شما هستم

H:Shojaei
شنبه 05 مرداد 1392, 00:44 صبح
مثل گزینه بالای می خواهم باشه سایه ای انداخته بروی تصویر دقت کنید و با رنگ نوشته به اینصورت می خواهم باشه
م
سلام
تو اين عكس فقط opacity بهش داده و نميدونم با چي ماتش كرده اون سايه هايي هم كه ميبينيد از رنگ پس زمينس كه مشكيو زرده و رو متن و خود كادر اثر ميذاره.
واسه ساختن اين ميتونيد از اين دوتا كمك بگيريد opacity , noise شفافيتش رو كه ميدونيد ولي برفكيش رو من خودمم تا حالا انجام ندادم ولي يه بحثي اينجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?410153-%D8%A8%D8%B1%D9%81%DA%A9%DB%8C)قبلا دربارش بود.
اگه نتيجه گرفتيد بذاريد ما هم استفاده كنيم. :لبخندساده:

mohammad kafiyan
شنبه 05 مرداد 1392, 01:22 صبح
من هم دنبال همین می گردم

نميدونم با چي ماتش كرده

2undercover
شنبه 05 مرداد 1392, 07:02 صبح
اینجوری هم نمیشه:

background-color: rgba(255, 255, 255, 0.65);

mohammad kafiyan
شنبه 05 مرداد 1392, 09:31 صبح
دوست عزیز نشد
دوستان لطفا این اسلاید شو را دانلود کرده و بررسی کنند شاید به نتیجه ای رسیدند
من که هر چی گشتم درون فایل css و درون فایلhtml آن کد cssویا jqueryندیدم که به اینصورت در بیاورید:متفکر:

s2/mri
شنبه 05 مرداد 1392, 10:55 صبح
بلاک بده یعنی چی ؟ :افسرده:
دوستمون محدوده ای که متن روش نوشته شده رو بلاک تعریف کرده . معمولا به این بلاک ها میگن caption

در اسلایدری که گذاشتین این استایل ها با جی کوئری به صفحه داده شده. قسمتی از کد trans-banner.min.js رو گذاشتم

caption_float_mode:false,caption_bg_blur:12,captio n_padding_x:24,caption_padding_y:12,caption_margin _x:0,caption_margin_y:0,caption_position_x:50,capt ion_position_y:100,caption_width:300,caption_heigh t:"",caption_bg_color:"#FFFFFF",caption_bg_opacity:0.08,caption_bg_radius:6,capti on_bg_shadow:0.3,caption_allow_selection:false,cap tion_border:1,caption_border_color:"#FFFFFF",caption_border_opacity:0.15

وهمچنین

if(b.browser.mozilla){if(d.css("box-shadow")!="none"){d.css(this.shProp,"0px 0px 4px 1px rgba(0, 0, 0, "+e+")")}

قسمتی هم که باعث محو شدن یا به اصطلاح blur شدن caption شده

caption_bg_blur:12

با کم و زیاد کردن این مقدار میتونین درصد محو شدگی رو کم و زیاد کنین

موفق باشی

mohammad kafiyan
شنبه 05 مرداد 1392, 12:39 عصر
خوب من از اسلاید شود دیگه ای دارم استفاده می کنم به صورت داینامیک و اگر بخواهم این را پیادهسازی در اون چگونه باید پیاده سازی کنم
چگونه با css3, یا همون jquery پیادش کنم
6 روز طول می کشه که بخوام توابع اون را داخل فایل trans-banner.min.jsبررسی کنم ببینم چی به چی هست:کف:

s2/mri
شنبه 05 مرداد 1392, 17:32 عصر
خوب من از اسلاید شود دیگه ای دارم استفاده می کنم به صورت داینامیک و اگر بخواهم این را پیادهسازی در اون چگونه باید پیاده سازی کنم
چگونه با css3, یا همون jquery پیادش کنم
6 روز طول می کشه که بخوام توابع اون را داخل فایل trans-banner.min.jsبررسی کنم ببینم چی به چی هست:کف:

نیازی به بررسی توابع داخل فایل نیست

شما از این اسلاید شو استفاده کن و فقط عکس ها و متنی که زیر عکس ها به نمایش در میاد به صورت داینامیک بزار . که برای داینامیک کردن اینا هم باید فایل html رو تغییر بدی دیگه نیازی به تغییر اینا نیست یا هر فایل js یا css دیگه ای

که عکس ها رو از رو یک پوشه روی سرور و متن ها رو از دیتا بیس بخونه!

mohammad kafiyan
شنبه 05 مرداد 1392, 22:24 عصر
دوست عزیز آخه من از اسلاید شو دیگه که داینامیک کردم و امکانات بیشتری داره استفاده می کنم تاکید من هم به خاطر نحوه ی نمایش caption یا همان توضیحات که بلاک به صورت بالا نمایش می دهد به صورت واضح

asghar2008
یک شنبه 06 مرداد 1392, 00:04 صبح
دوست عزیز آخه من از اسلاید شو دیگه که داینامیک کردم و امکانات بیشتری داره استفاده می کنم تاکید من هم به خاطر نحوه ی نمایش caption یا همان توضیحات که بلاک به صورت بالا نمایش می دهد به صورت واضح

سلام

به اسلایدر زیر نگاه کن ! تقریبا شبیه اونه !!(یعنی خود اونه)

108023

در تصویر بالا از کد زیر استفاده شده:

background: none repeat scroll 0% 0% rgba(255, 255, 255, 0.5);

موفق باشی

mohammad kafiyan
یک شنبه 06 مرداد 1392, 10:24 صبح
برادر گل با تشکر از کمک شما ولی قبلا این کدها تست شده و در ضمن خود اون که نیست شما رنگ caption را برابر whait قرار بده و ببین همان هست آخه اگه نگاه کنید نمی دونم این لایه ی برفکی ایجاد شده به توسط css3 یا توسط html5 و یا چیز دیگری است:کف:

(یعنی خود اونه)

azamicu
یک شنبه 06 مرداد 1392, 23:58 عصر
روشهای مختلفی داره:
1- استفاده از بکگراند png
2- استفاده از box-shadow اما بصورت inset
3- استفاده از بکگراند گرادیانت
4- استفاده از opacity
که باید ببینی کجا میخوای استفاده کنی