ورود

View Full Version : گفتگو: به نظرتون سرویس های آنلاین در ایران قابلیت تجاری شدن دارند یا نه؟

R_Rajaee_Rad
جمعه 04 مرداد 1392, 21:21 عصر
سلام
به طور خلاصه میشه گفت نرم افزارها کم کم دارن میرن سمت پلتفرم وب و تبدیل میشن به سرویس های آنلاین
مثل آفیس آنلاین و سرویس های ذخیره سازی و سرویس های مولتی مدیا...

به نظرتون ایران این پتانسیل رو داره که در آینده ای نه چندان دور به این سمت بره؟
یعنی برنامه نویس یه محصولی رو به صورت آنلاین تولید کنه و از حق اشتراکش درآمد کسب کنه؟
البته شایدم هم الان همچین شرکت هایی باشن ...ولی فکر کنم به اون سطح ملموس نرسیدن
(بحث بستر مخابراتیش رو فرض کنید از یه شبکه داخلی پرسرعت و نسبتا ارزان دارید استفاده میکنید)

tree1371
جمعه 04 مرداد 1392, 23:54 عصر
آره داره . شبکه ملی اطلاعات که خیلی ها انتقاد ازش می کنن ( که البته به خاطر عدم اطمینان به مسولان هست اونم دلایلش کاملا معلومه ) به راحتی می تونید در ایران داده هاا را با سرعت تا 1 مگابایت هر کاربری استفاده کنه که این عاالیه . اما مشکل اینجاست ماکروسافت دیگه آفیسش رو بیرون نمیده که شما نصب کنید رو سرور.اما واسه بازی های تحجت سرور و یا نرم افزار های تولیدی داخل عالیه

aminghaderi
شنبه 05 مرداد 1392, 01:04 صبح
به نظر من چه زیر ساخت رشد کنه چه رشد نکنه دقیقا به همین سمتی که می فرماید ما داریم حرکت می کنیم .
حرکت ما هم دست خودمون نیست دنیا داره پیشرفت می کنه و ما هم خواه نا خواه سمتش می ریم.
مثل همین تبلت که کی فکرش رو می کرد یه روز توی ایران بیاد و این همه استقبال ازش بشه ! شخصا اصلا تصورش برام سخت بود!
یا همین اسمارت فون ها که الان دیگه باب شده .
خیالت راحت دقیقا همش به نت خطم می شه ولی این به این معنا نیست که بازا برنامه نویسی وب خوب بشه نه اتفاقا روز به روز داره خراب می شه!
منتها بعدا تجارت ها به الکترونیکی شدن روی می یارن.
یعنی باست کسب و کار اینترنتی خلق کرد .

R_Rajaee_Rad
شنبه 05 مرداد 1392, 03:05 صبح
آره داره . شبکه ملی اطلاعات که خیلی ها انتقاد ازش می کنن ( که البته به خاطر عدم اطمینان به مسولان هست اونم دلایلش کاملا معلومه ) به راحتی می تونید در ایران داده هاا را با سرعت تا 1 مگابایت هر کاربری استفاده کنه که این عاالیه . اما مشکل اینجاست ماکروسافت دیگه آفیسش رو بیرون نمیده که شما نصب کنید رو سرور.اما واسه بازی های تحجت سرور و یا نرم افزار های تولیدی داخل عالیه
من هم همین فکر رو دارم...شبکه ملی اطلاعات بستر خوبی رو فراهم میکنه...به شرطی که ارزون و با کیفیت باشه

به نظر من چه زیر ساخت رشد کنه چه رشد نکنه دقیقا به همین سمتی که می فرماید ما داریم حرکت می کنیم .
حرکت ما هم دست خودمون نیست دنیا داره پیشرفت می کنه و ما هم خواه نا خواه سمتش می ریم.
مثل همین تبلت که کی فکرش رو می کرد یه روز توی ایران بیاد و این همه استقبال ازش بشه ! شخصا اصلا تصورش برام سخت بود!
یا همین اسمارت فون ها که الان دیگه باب شده .
خیالت راحت دقیقا همش به نت خطم می شه ولی این به این معنا نیست که بازا برنامه نویسی وب خوب بشه نه اتفاقا روز به روز داره خراب می شه!
منتها بعدا تجارت ها به الکترونیکی شدن روی می یارن.
یعنی باست کسب و کار اینترنتی خلق کرد .
شما از اینور گفتید دنیا منجمله داره میره به این سمت ولی باز میگید برنامه نویسی وب بازارش بدتر میشه؟
مگه با رواج تبلت و اسمارت فون فروشندگانش ضرر بیشتری کردن؟:لبخند:
اتفاقا کار تخصصی میشه...دیگه نمیشه با یه سی ام اسی مثل جوملا سایت درست کرد و تحویل ملت داد و با یه قیمت پایین بازار رو خراب کرد

tree1371
شنبه 05 مرداد 1392, 10:01 صبح
برنامه نویسی وب نمیشه گفت بد میشه اتفاقا عالی میشه اما شاید دیگه به وب سایت ختم نشه گرچه هیچ چیز نمی تونه جالی وب سایت رو بگیره چون وب سایت پویا هست و به هیچ وجه اپلیکیشن ها نمی تونن جای وب سایت رو بگیرن .

aminghaderi
شنبه 05 مرداد 1392, 15:25 عصر
این جا ایرانه عزیزم هر کاری بگن پول توشه طرف از کار اصلی خودش می بره می یاد وب ، واسه این می گم که الان شما کلمه طراحی سایت رو توی گوگل سرچ کن ببین چه کسایی دارن طراحی سایت می کنند !!
انقدر خراب کردن که طرف ماهی 3 درامد داره بهم می گه یه سایت می خوام در حد 100 هزار تومن!! می گم برو وبلاگ بزن سنگین تری با این وضع می خنده می گه قیمتش همیه دیگه...
بله از این نظر بازار خرابتر می شه.
بماند این بحث ها این قدر دیگه کلیشه ای شده که خودم هم زوم می یاد درباره صحبت کنم ، اینم ها رو هم که نوشتم خواستم دلیل حرفمو بدونی.

مگه با رواج تبلت و اسمارت فون فروشندگانش ضرر بیشتری کردن؟:لبخند:

تبلت و اسمارت فون رو نمی تونند بسازند اگه بخوان بسازند یه شی در 30 سانت مربع در می یاد .
همون جی ال ایکسش قطعاتش همه از بیرون می یاد و اینجا فقط سرهم یا به قول این خواننده ها ارنج می شه.
باست روش بنویسند ارنجمنت بای ایران ...
ولی سایت رو خدمات کامپیوتری ها هم طراحی می کنند ، حجم و وزن و سی پی یو هم که نداره ملت بفهمم و تفاوت کار چقدره ، فقط هم شیک باشه همه چی حله.