View Full Version : سوال؟(Ajax)
behroozshAfAAti
شنبه 05 مرداد 1392, 23:19 عصر
سلام دوستان،خسته نباشید
چطور میتونم یک آرایه رو که با زبان جاوا اسکریپت ایجاد کردم از طریق ایجکس ارسال کنم.تاکید میکنم که پاسخ دوستان ارسال از طریق ایجکس باشه(xmlhttp) و نه جی کوئری.
اگه لطف کنید و کدها ی پی اچ پی رو که این آرایه رو هم دریافت میکنه بنویسد ممنون میشم.
پیشاپش ممنون از پاسخ دهندگان به این سوالم.:لبخندساده:
behroozshAfAAti
یک شنبه 06 مرداد 1392, 00:15 صبح
دوستان موفق شدم به پاسخ سوالم برسم...اینجا هم میزارم که اگر کسی به همچین مشکلی برخورد،ازش استفاده کنه.
برای ارسال یک آرایه به روش ایجکس باید از تابع ('JSON.stringify('Array name استفاده کنید و اون رو به صفحه ی پی اچ پی بفرستید و در اونجا با استفاده از تا بع ('Json_decode('varrible name دوباره اون رو به یک آرایه تبدیل کنید.
روش کار هم اینه که شما آرایه رو قبل از ارسال به یک رشته(با استفاده از یک کدینگ ساده)به رشته تبدیل میکنید و ارسالش میکنید و در صفحه ی مقصد اون رشته تبدیل به یک آرایه پی اچ پی شده و میتونید ازش استفاده کنید.
behroozshAfAAti
یک شنبه 06 مرداد 1392, 00:17 صبح
دوستان موفق شدم به پاسخ سوالم برسم...اینجا هم میزارم که اگر کسی به همچین مشکلی برخورد،ازش استفاده کنه.
برای ارسال یک آرایه به روش ایجکس باید از تابع ('JSON.stringify('Array name استفاده کنید و اون رو به صفحه ی پی اچ پی بفرستید و در اونجا با استفاده از تا بع ('Json_decode('varrible name دوباره اون رو به یک آرایه تبدیل کنید.
روش کار هم اینه که شما آرایه رو قبل از ارسال به یک رشته(با استفاده از یک کدینگ ساده)به رشته تبدیل میکنید و ارسالش میکنید و در صفحه ی مقصد اون رشته تبدیل به یک آرایه پی اچ پی شده و میتونید ازش استفاده کنید.
afshin9032
یک شنبه 06 مرداد 1392, 23:12 عصر
good job !! :تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.