ورود

View Full Version : ورود به دنیای اسمبلی

Arashdn
یک شنبه 06 مرداد 1392, 10:27 صبح
سلام دوستان
انتظار داشتم یه تاپیک جامع یا یه راهنمایی یا چیز مشابهی برای کسانی که تازه میخوان از زبان های سطح بالا بیان رو اسمبلی باشه.
ولی هیچی نبود.:ناراحت:

یه سری سوالاتی دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید (البته سوالات کاملا مبتندی هست):خجالت:

1- آیا نوشتن برنامه های اسمبلی واسه معماری های مختلف اینتل از 8086 تا پنتیوم و core و نهالم خیلی تفاوت داره؟

2- چرا با وجود اینکه سری 8086 یه سری کاملا قدیمی هست ولی هنوزم بیشترین تعداد برنامه های اسمبلی رو برای این معماری مینویسن؟

3-من الان از ویندوز های 7 و 8 استفاده میکنم ، یه مقدار که گشتم دیدم غالبا پیشنهاد شده از داس باکس و توربو اسمبلر استفاده بشه ، شما چه پیشنهادی دارید؟ اسمبلری داریم که راحت و بدون شبیه ساز ازش استفاده کنم؟

4- کلا الان اسمبلر های پر طرفدار چیا هستن؟

5- در مجموع توصیه ای واسه شروع برنامه نویسی اسمبلی دارید؟

ممنون

m.j_banitaba
یک شنبه 06 مرداد 1392, 11:13 صبح
1- آیا نوشتن برنامه های اسمبلی واسه معماری های مختلف اینتل از 8086 تا پنتیوم و core و نهالم خیلی تفاوت داره؟

2- چرا با وجود اینکه سری 8086 یه سری کاملا قدیمی هست ولی هنوزم بیشترین تعداد برنامه های اسمبلی رو برای این معماری مینویسن؟
در پردازنده اینتل سری جدید از سری قدیم پشتیبانی می کنند در واقع معماری های جدید دستوراتی اضافه بر دستورات قبلی را دارا می باشند. مثلا دستورات mmx,vtx,...

3-من الان از ویندوز های 7 و 8 استفاده میکنم ، یه مقدار که گشتم دیدم غالبا پیشنهاد شده از داس باکس و توربو اسمبلر استفاده بشه ، شما چه پیشنهادی دارید؟ اسمبلری داریم که راحت و بدون شبیه ساز ازش استفاده کنم؟
در سری بعد از 80286 به بعد معماری اینتل از دستورات چند سطحی پشتیبانی میکند این دستورات به سیستم عاملها اجازه می دهد بعضی از دستورات مهم را از دسترس برنامه خارج میکند این امکان را سیستم عاملهایی با هسته nt به کار می گیرند لذا برای استفاده از دستوراتی مثل io ها باید از شبیه سازها یا از سیستم عاملهای مبتنی بر dos استفاده شود.

Arashdn
یک شنبه 06 مرداد 1392, 11:18 صبح
ممنون از راهنمایی ها

در سری بعد از 80286 به بعد معماری اینتل از دستورات چند سطحی پشتیبانی میکند این دستورات به سیستم عاملها اجازه می دهد بعضی از دستورات مهم را از دسترس برنامه خارج میکند این امکان را سیستم عاملهایی با هسته nt به کار می گیرند لذا برای استفاده از دستوراتی مثل io ها باید از شبیه سازها یا از سیستم عاملهای مبتنی بر dos استفاده شود.
اطلاعی دارید که در سیستم های لینوکس و مک هم چنین مشکلاتی وجود داره یا خیر؟

m.j_banitaba
یک شنبه 06 مرداد 1392, 11:30 صبح
من خودم کار نکردم اما به احتمال بسیار زیاد باید شبیه nt باشند.

Arashdn
سه شنبه 08 مرداد 1392, 08:47 صبح
کسی نظری برات سوالات 3 تا 5 نداره؟
یه منبعی برای آموزشش معرفی میکنید که ساده و روان باشه ؟ (فارسی یا انگلیسی فرقی نداره)

darknes666
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 21:32 عصر
کسی نظری برات سوالات 3 تا 5 نداره؟
یه منبعی برای آموزشش معرفی میکنید که ساده و روان باشه ؟ (فارسی یا انگلیسی فرقی نداره)

دوست عزیز یه عالمه کتاب هست.
مزیدی-سید رضی-نژاد قمی-ایبل(هم اینگیلیش و هم فارسی)

که کامل ترینش ویرایش 6 اینگیلیسیه پیتر ایبله.(از نظر من)