ورود

View Full Version : ساختار درختی با xml در فلش

ss_gg600
یک شنبه 06 مرداد 1392, 16:43 عصر
سلام کامپونت Accordion (Tree) Menu V3 را نصب کردم و در فایل فلشم از این کامپونت استفاده کردم حالا xml من را به صورت منو نشان داده ولی من میخوام روی منوی که توسط اون xml ساخته شده وقتی کلیک می کنم متن داخل xml من را نمایش بدهد در یک textfield dynamic لطفا کمکم کنید خواهشا ممنون . (http://www.jumpeyecomponents.com/knowledgebase/Accordion-%28Tree%29-Menu-V3/)
ساختار فایل xml من :
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<MAIN type="" id="" by="">
<Properties />
<CONTENT>
<E id="1" title="شناسنامه " type="H1">
<T id="1" type="P">پاسخ به پرسش‏ها و شبهات ـ جلد 1
شمارگان: 3000
شابك: 9 ـ 55 ـ 8769 ـ 964 ISBN
قم، خيابان شهيد فاطمى (دورشهر)، نبش فاطمى 3، پلاك 81</T>
</E>
<E id="2" title="فصل اول: عقـايد" type="H1">
<T id="1" type="P">
</T>
<E id="1" title="توحيد و خداشناسى" type="H2">
<T id="1" type="P">
س 1 ـ اگر خداوند رئوف و مهربان است، پس چرا ما را به ترس از خود دعوت مى‏كند؟
ج ـ مراد از ترس از خداوند، ترسيدن از اعمالى است كه سبب دورى از خداوند مى‏شود؛ چون خداوند مظهر كمال و زيبايى است و ترسيدن از ذات مقدس او مفهوم درستى ندارد. مراد واقعى آن است كه از رفتار و كردار خويش در برابر خداى باعظمت خائف باشيم؛ چون دورشدن از خداوند زمينه سقوط انسان را فراهم نموده و او را در معرض هلاكت و عذاب الهى قرار مى‏دهد.
آرى! نوعى ترس در برابر خداوند مطلوب است كه در زبان قرآن به آن خشيت گفته مى‏شود؛ و آن حالتى است كه براى اولياى الهى به سبب معرفت عميق و تقرّبشان به خداوند حاصل مى‏شود. آنان وقتى عظمت و جلال الهى را با عمق جان خويش احساس مى‏كنند حالت خشيت به آنان دست مى‏دهد. جهت تقريب به ذهن مى‏توان از تأثير شخصيّت اولياى الهى در روح اطرافيانشان نام برد. بديهى است كه اين حالت با ترس تفاوت بسيارى دارد. س 2 ـ خداوند از همان ابتدا حضرت محمد(ص) را به عنوان پيامبر برگزيده، اين سؤال براى من پيش آمد كه چرا ما را مثلاً به عنوان پيامبر يا فرشته نيافريده يا برنگزيده است؟ مگر خداوند خودش تعادل را ميان همه برقرار نكرده است، پس از همان اول تعادل برقرار نشده است.

</T>
</E>

magnetbox.ir
جمعه 11 مرداد 1392, 14:39 عصر
سلام. اگر از as3 استفاده می کنید با textflow کار کنید . css2 هم ساپورت میکنه اما نه همه تگ هاشو

در ضمن نیازی به استفاده از کامپوننت خاصی برای این کار ندارید . کامپوننت مخصوص خودتون را طراحی کنید .

کامپوننت هایی که بیشتر استفاده میشن از جنس فیزیک ,tween هستند . مابقیه کار ها رو خودتون انجام بدید و وابستگی رو تو خودتون ایجاد نکنید