ورود

View Full Version : چگونگی دسترسی به clipboard

darkcms
دوشنبه 07 مرداد 1392, 09:00 صبح
با سلام.
شاید شما بگویید که برو توی start در قسمت Run بنویس clipbrd!
ولی این چیزی نیست که من میخوهم!
تا به حال دیده اید وقتی در اینترنت مطلبی را کپی می کنید و سپس به word می روید و می خواهید مطلب را paste کنید چند حالت برای این کار وجود دارد!؟
اگر ما از بین این چند گزینه یا چند حالت ، حالت keep source formatting را انتخاب کنیم در اصل با همان فرمتی که در صفحه Web بوده است paste میشود بنابراین تنها متنی را که کپی کردیم paste نمی شود بلکه فرمت آن یعنی کدهای html ، css و... که به آن رنگ و چیز های دیگه اضافه کرده بودند نیر کپی میشوند!
برای دیدن این فرمت یا همان کد های html ، css و ... باید چه کاری انجام بدهیم؟
از پاسخگو متشکرم!

Jarvis
دوشنبه 07 مرداد 1392, 10:21 صبح
اینطور که من متوجه شدم میخواید سورس صفحه و استایل صفحه رو ببینید
خب اگه از Mozilla Firefox استفاده می کنید یه قابلیتی داره به اسم Inspect Element که شما وقتی روی صفحه مورد نظر کلیک راست کنید ، از منوی باز شده توی گزینه های آخرش می تونید Inspect Element رو پیدا کنید.
وقتی Inspect Element رو باز کردید خب سورس صفحه رو نشون میده ... اگه میخواید سورس قسمت خاصی از صفحه رو ببینید باید روی آیکونی که یه مربع هستش و یه علامت Cursor هم روش ( سمت چپ پنجره ی Inspect Element ) کلیک کنید و قسمت رو انتخاب کنید...
برای مشاهده ی استایل هم به همین ترتیب فقط سمت راست پنجره ی Inspect Element استایل ها رو نشون میده

امکانات زیاد دیگه هم توی این پنجره هست .. مثلا یه چیزی داره صفحه رو می بره در حالت سه بعدی .. خیلی جالبه ..
یا مثلا برای طراحی رسپانسیو یه چیزی داره که خیلی به درد بخوره...
خودتون یه مقداری که باهاش کار کنید تمام گزینه هاش رو یاد میگیرید.

موفق باشید.

afshin9032
دوشنبه 07 مرداد 1392, 18:41 عصر
اگر نمای کلی می خوای ، کافیه یک view page source بگیری .