PDA

View Full Version : حرفه ای: Outgoing IP در Windows Server 2008 R2

m.hamidreza
دوشنبه 07 مرداد 1392, 18:11 عصر
سلام
همانطور که می دونید در ویندوز سرور 2008 در حالتی که چند IP داریم ویندوز طبق روشی که داره نزدیک ترین IP رو نسبت به Default Gateway بعنوان Outgoing IP در نظر می گیره که البته میشه با استفاده ازHotfix ای این مساله رو حل کرد و روی یه IP خاص ست کرد.
سوال من این است که به چه صورت میشه ما Outgoing IP های متفاوتی در لحظه داشته باشیم. فرض کنید یک وب اپلیکیشن میخواد در یک لحظه درخواست های متفاوتی رو به بیرون بفرسته ولی هر درخواست از IP متفاوت باشه. حتی اگر ما چند ویرچوال دایرکتوری روی IP های متفاوت ایجاد کنیم، همه درخواست های اونها از یک IP و اونم همون Outgoing IP خارج میشن! آیا امکانی برای حل این مساله وجود داره؟

ممنون.

cybercoder
سه شنبه 08 مرداد 1392, 16:21 عصر
سلام
همانطور که می دونید در ویندوز سرور 2008 در حالتی که چند IP داریم ویندوز طبق روشی که داره نزدیک ترین IP رو نسبت به Default Gateway بعنوان Outgoing IP در نظر می گیره که البته میشه با استفاده ازHotfix ای این مساله رو حل کرد و روی یه IP خاص ست کرد.
سوال من این است که به چه صورت میشه ما Outgoing IP های متفاوتی در لحظه داشته باشیم. فرض کنید یک وب اپلیکیشن میخواد در یک لحظه درخواست های متفاوتی رو به بیرون بفرسته ولی هر درخواست از IP متفاوت باشه. حتی اگر ما چند ویرچوال دایرکتوری روی IP های متفاوت ایجاد کنیم، همه درخواست های اونها از یک IP و اونم همون Outgoing IP خارج میشن! آیا امکانی برای حل این مساله وجود داره؟

ممنون.
در حالت های اینچنینی می توانید static route بنویسید. مثلا شما می خواهید کار دفتری رو از مسیر Interanet انجام بدید و کارهای دیگر را از Internet

اما اگر می خواهید چند خط را به صورت دینامیک و بدون هدف bond کنید باید load balancing کنید

m.hamidreza
سه شنبه 08 مرداد 1392, 21:30 عصر
ممنون.
ببینید ما از یک سرور اختصاصی، تعداد بالایی از درخواست ها رو در روز به چند تا سرچ انجین مختلف میفرستیم و جواب می گیریم؛ دنبال روشی هستم که این درخواست ها مثلاً از 20 IP با رنج های تقریباً متفاوت خارج بشن که امکان تهیه این IP ها رو داریم. من در مورد پیشنهادات شما، این دو لینک رو دیدیم Static Routes (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms964317%28v=cs.70%29.aspx) و NLB (http://www.iis.net/learn/web-hosting/configuring-servers-in-the-windows-web-platform/network-load-balancing). با توجه به این توضیحات کدوم روش رو شما مناسب تر می دونید؟
با تشکر.

cybercoder
چهارشنبه 09 مرداد 1392, 01:28 صبح
اگر صرفاً با IP های مختلف باشد که نیاز به هیچ کدام نیست. شما می توانید تمام IP ها را بر روی یک خط یا Interface قرار داده و خروجی را round robin کنید.
اما اگر IP ها بر روی بسترهای متفاوتی قرار دارند باید ترافیک خروجی را Load Balancing کنید.

موفق باشید

m.hamidreza
چهارشنبه 09 مرداد 1392, 16:19 عصر
در Round Robin (http://blogs.technet.com/b/networking/archive/2009/04/17/dns-round-robin-and-destination-ip-address-selection.aspx) آی پی خروجی نزدیکترین IP به آی پی کلاینت است که اتوماتیک انتخاب میشه. من میخوام مدیریت انتخاب IP خروجی رو خودم انجام بدم و از IP هایی که دارم یکی رو انتخاب کنم و درخواست رو ازش بفرستم. مثلاً بعد از هر 1000 درخواست ارسالی، یه IP دیگه انتخاب بشه و از روی IP کلاینت تصمیم نگیره. چون تعداد کلاینت های من شاید 5 تا هم نباشه و در نتیجه فقط با 5 آی پی خارج میشم.
ممنون از شما.

cybercoder
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 12:58 عصر
منظور من round robin هنگام انتخاب route هستش نه DNS. این که شما می خوای 1000 در خواست از یک آدرس بفرستی و بعد 1000 تا از یکی دیگه. احتمالا برای بازدید بالا بردن و این ها می خوای. فکر می کنم می تونی یک برنامه بنویسی برای این کار که هر 1000 بار یکبار browser داخلی برنامه که مرور کرد. بیاد از سورس آدرس دیگری استفاده کنه یا از gateway دیگری. این عملا امکان پذیر هست ولی این که چطور باید برنامه اش رو نوشت در حیطه دانسته های من نیست.

m.hamidreza
جمعه 11 مرداد 1392, 01:03 صبح
نه. این درخواست ها به چند تا سرچ انجین ارسال میشن که اون سرچ انجین ها از هر IP در روز به تعداد درخواست های محدود پاسخ می دن؛ در نتیجه مجبور به تغییر IP هستیم و طبیعتاً هم باید بدونیم از کدوم IP به کدوم سرچ انجین درخواست دادیم و کلاً مدیریت ست کردن Outgoing IP بدست خودمون باشه. سناریو خیلی ساده است. فکر می کردم روش ساده ای هم در دنیای شبکه بشه براش پیدا کرد که ظاهرا اینجوری نیست. من راجع به round robin هنگام route منبعی که خوب توضیح داده باشه پیدا نکردم. اگه لینکی دارین ممنون میشم.

cybercoder
جمعه 11 مرداد 1392, 03:04 صبح
فکر می کنم بشه با یک روتر مایکروتیک و نوشتن اسکریپت درش این قضیه را پیاده کرد.
round robin در هنگام مسیریابی به این معنی هستش که مسیرها به ترتیب استفاده انتخاب و سوئیچ میشن. در واقع نوعی load balancing ترافیک خروجی هست.

باید بشه در مایکروتیک روتراواس اسکریپتی نوشت که با هر چند بار request out بیاد distance مسیرها رو عوض کنه. یعنی مطمئن هستم که میشه.
:متفکر::لبخندساده:

m.hamidreza
یک شنبه 13 مرداد 1392, 14:55 عصر
ممنون. پس نتیجه گیری شما استفاده از روتر مایکروتیک و کلاً بکارگیری سخت افزار جانبی برای حل این مساله است. محدودیت خاصی که برای سفارش وجود نداره؟ مثلاً هاستینگ نخواد همکاری کنه...

cybercoder
سه شنبه 15 مرداد 1392, 23:58 عصر
خیر نیازی به هماهنگی با کسی نیست.