ورود

View Full Version : سوال: ساخت فایل EXE

rezam44
دوشنبه 07 مرداد 1392, 19:31 عصر
سلام دوستان....:لبخندساده:

بعد از اینکه تو فلش سی اس انیمیشن یا هر کار دیگه که مد نظرمون هست رو انجام دادیم و بعد از اینکه اون رو به EXE تبدیل کردیم.....

اگه این فایل رو ببرم در سیستمی که فلش پلیر نصب نداره.. آیا نیازی به نصب کردن فلش پلیر هست یا خیر؟؟؟:لبخندساده:

CsharpNevisi
سه شنبه 08 مرداد 1392, 01:23 صبح
سی اس انیمیشن
اینو نمیدونم یعنی چیـــــــــــــــــ ... . .. . . . . . !!!!!
ببین دوست من خود دان نت فریم ورک یه ابجکت برای فایل های فلش داره .... که اگه از اون برای نمایش استفاده کنی ... دیگه فک نکنم نیازی به نصب فلش پلیر باشه ... !!!

rezam44
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:57 صبح
اینو نمیدونم یعنی چیـــــــــــــــــ ... . .. . . . . . !!!!!
ببین دوست من خود دان نت فریم ورک یه ابجکت برای فایل های فلش داره .... که اگه از اون برای نمایش استفاده کنی ... دیگه فک نکنم نیازی به نصب فلش پلیر باشه ... !!!

داداش یه نگاه به تالار بنداز..... تالارِ actionscript و flash هست اینجا... با سی شارپ کاری ندارم.

منظورم ازسی اس ... = CS هستش...

با Adobe flash professional CS6 کار می کنم.... خواستم ببینم باید بعده ساخت فایل ایگزه نیازی به نصب فلش پلیر هست یا خیر؟

CsharpNevisi
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:24 عصر
داداش یه نگاه به تالار بنداز..... تالارِ actionscript و flash هست اینجا... با سی شارپ کاری ندارم.

منظورم ازسی اس ... = CS هستش...

با Adobe flash professional CS6 کار می کنم.... خواستم ببینم باید بعده ساخت فایل ایگزه نیازی به نصب فلش پلیر هست یا خیر؟

فک کردم سی شارپه .... !!! :لبخند:
نه واسه فایل های اگزه فک نکنم دیگه نیازی به فلش پلیر باشه .... خودتم میتونی یه ویندوز مجازی نصب کنی و روس تست کنی .... !!!
بلدی با FScommand کار کنی ؟؟

Vafa-1391
سه شنبه 08 مرداد 1392, 13:51 عصر
اگه این فایل رو ببرم در سیستمی که فلش پلیر نصب نداره.. آیا نیازی به نصب کردن فلش پلیر هست یا خیر؟؟؟

نه عزيز
نیازی به نصب کردن فلش پلیر نداره

البته بايد در قسمت Publish Settings تيك گزينه win projector رو بزني

البته پيشنهاد من استفاده از air هستش اينطوري ميتوني از منابع سيستمي هم استفاده كني
ديگه نيازي به دلفي يا سي شارپ هم نداره
اگه گزينه Application with runtime embedded انتخاب كني
ديگه نيازي به نصب air هم نداره

rezam44
سه شنبه 08 مرداد 1392, 14:29 عصر
فک کردم سی شارپه .... !!! :لبخند:
نه واسه فایل های اگزه فک نکنم دیگه نیازی به فلش پلیر باشه .... خودتم میتونی یه ویندوز مجازی نصب کنی و روس تست کنی .... !!!
بلدی با FScommand کار کنی ؟؟
نه داداش بلد نیستم... اگه منبعی چیزی داری بسم الله:قلب::لبخند:

rezam44
سه شنبه 08 مرداد 1392, 14:31 عصر
نه عزيز
نیازی به نصب کردن فلش پلیر نداره

البته بايد در قسمت Publish Settings تيك گزينه win projector رو بزني

البته پيشنهاد من استفاده از air هستش اينطوري ميتوني از منابع سيستمي هم استفاده كني
ديگه نيازي به دلفي يا سي شارپ هم نداره
اگه گزينه Application with runtime embedded انتخاب كني
ديگه نيازي به نصب air هم نداره
.................................................. .....................
:لبخندساده::قلب: