PDA

View Full Version : سوال: c# یا php؟ از نظر امنیت

reza69
سه شنبه 08 مرداد 1392, 10:00 صبح
سلام
من میخوام یه سایت فروش اینترنتی بنویسم.
به c# آشنایی دارم میخواستم ببینم با c# بنویسم بهتره یا php?
تا حالا با php زیاد کار نکردم. امنیت کدومشون تو محیط وب بیشتره؟
بهتر از اینا چه زبانی از نظر امنیت تحت وب هست؟

هزاره سوم
سه شنبه 08 مرداد 1392, 10:27 صبح
مگه با c# هم سایت طراحی میکنن؟؟
منظورتون asp.net عه یا همون سی شارپ؟!!

reza69
سه شنبه 08 مرداد 1392, 10:46 صبح
مگه با c# هم سایت طراحی میکنن؟؟
منظورتون asp.net عه یا همون سی شارپ؟!!
بله منظورم asp.net هست

هزاره سوم
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:10 صبح
اینجا قسمت طراحی هستش
شما اگر میخوای در مورد این مباحث سوال کنی باید بری به قسمت کد های اسکریپتی یا بخش asp اونجا زودتر به نتیجه میرسین

matrix-program
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:17 صبح
ببین سایت php رو باید از ابتدا بنویسی و تمام مباحث امنیتی رو خودت توش رعایت کنی
اما asp دیگه کم مونده با ویزارد برات سایت درست کنه!همه ی مباحث امنیتی توی سایتت به صورت اتوماتیک رعایت میشه!
اما پیشنهاد من php هستش

reza69
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:23 صبح
اما asp دیگه کم مونده با ویزارد برات سایت درست کنه!همه ی مباحث امنیتی توی سایتت به صورت اتوماتیک رعایت میشه!
اما پیشنهاد من php هستش
میشه چندتا از مباحث امنیتی رو نام ببری؟ که باید از اول بنویسم.
چرا php?
چرا asp یا java نه؟

matrix-program
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:44 صبح
xss,sql injection و ...
چرا همه میگن اسمبلی؟چون از پایه همرو می نویسی و روی کدت مسلطی

آیا بنظر شما اگر توی قوتبال توپ رو برای یه نفر تا دم دروازه ببری قشنگ کامل کارای اونو بکنی و توپ رو آماده تو بهترین موقعیت(دروازه خالی) بدی دستش تا گل بزنه فوتبالیست ماهری میشه؟ اصلا فوتبالیست میشه؟

asp همه کارارو برات کرده و شما یه طراح وب ماهر نمیشین

چون طراح وب باید امنیت و... رو هم بلد باشه

به قول یکی از دوستان یه طراح وب خوب باید یه هکر خوب هم باشه
تصمیم با خودتونه

pirmard66
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:44 صبح
دوست من..

بسته به اینه که بتونی با کدوم حال کنی!

مثلا یکی با php غول میسازه یکی با asp.net

هر دوتاشم از لحاظ امنیت اگه خوب روشون کار بشه امن میشن!

reza69
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:49 صبح
نظرتون در مورد word press چیه؟

matrix-program
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:56 صبح
نظرتون در مورد word press چیه؟
ورد پرس cms ه زبان نیس که!

reza69
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:03 عصر
ورد پرس cms ه زبان نیس که!
میدونم
منظورم اینکه اگه از word press استفاده کنم اون نقاط امنیتی که بلد نیستم رو پوشش میده؟

sohil_ww
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:08 عصر
میدونم
منظورم اینکه اگه از word press استفاده کنم اون نقاط امنیتی که بلد نیستم رو پوشش میده؟

داداش دقیقا می خوای چی کار کنی !
ورد پرس cms خیلی قوی هستش !
جوملا هم همینطور ولی همه 1 باگای دارن

ولی از نظر امنیت php و Asp.net خودت می دونی asp رو سرور های ویندوزه ! و php لینوکس
به نظر خودت امنیت ویندوز بیشتره یا ؟!

matrix-program
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:10 عصر
این طور که من فهمیدم میخواید یه سایت با php بنویسید بعد با وردپرس مدیریتش کنید
مطمئن نیستم ولی احتمال زیاد نه
چون مشکل شما از کد نویسی اشتباهتون هست
البته گفتم مطمئن نیستم

reza69
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:21 عصر
داداش دقیقا می خوای چی کار کنی !
ورد پرس cms خیلی قوی هستش !
جوملا هم همینطور ولی همه 1 باگای دارن

ولی از نظر امنیت php و Asp.net خودت می دونی asp رو سرور های ویندوزه ! و php لینوکس
به نظر خودت امنیت ویندوز بیشتره یا ؟!
فکر کنم لینوکس

reza69
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:23 عصر
این طور که من فهمیدم میخواید یه سایت با php بنویسید بعد با وردپرس مدیریتش کنید
مطمئن نیستم ولی احتمال زیاد نه
چون مشکل شما از کد نویسی اشتباهتون هست
البته گفتم مطمئن نیستم
ورد پرس کد های از قبل نوشته شده داره و کارو راحتتر کرده و این کد ها اصولی ترن تا خودم بیام از اول کد نویسی کنم.

sohil_ww
شنبه 12 مرداد 1392, 20:56 عصر
فکر کنم لینوکس

فکر نکن مطمین باش

در ضمن 1 چیزی که خیلی اهمین داره هزینه پروژه هست ! ! ! گه خودش بهت می گه ویزاردی باشه یا نه بشین کد بزنی

webtracker
شنبه 12 مرداد 1392, 21:16 عصر
اما پیشنهاد من php هستش

من هنوز نمی دونم چرا مردم فکر می کنند asp.net یک زبون و فریمورک نیست. آخه چرا اشتباه مقایسه می کنید

ali.poorbazargan
دوشنبه 14 مرداد 1392, 03:09 صبح
از نظر امنیت روی php بیشتر میشه مسلط بود و باگهاشو دستی رفع کرد ولی نه اینکه asp.net امنیتش کم باشه .
در مورد سرور هم که دوستان راهنمایی کردن، البته امنیت لینوکس بیشتر به جهت ویروس و تروجان بالاتره و در مورد شبکه اونهم باگ های زیادی داره که هر روز کشف میشه .

در مورد وردپرس هم به نظر من خیلی کار اشتباهیه .
خودم با دوتا چشمم گروهی رو دیدم که شبانه روزی داشتن رو باگ های هسته و مهمتر از اون پلاگین های پرطرفدار وردپرس کار میکردن . حالا اینو در سطح جهانی تعمیم بدین و ببینین غیر مستقیم روزانه چند نفر مشغول هک کردن سایت شما هستند !

نتیجه ی خاصی گرفتین با دلیل بذارین ماهم استفاده میکنیم ! ممنون
موفق باشین

reza69
دوشنبه 14 مرداد 1392, 06:44 صبح
از نظر امنیت روی php بیشتر میشه مسلط بود و باگهاشو دستی رفع کرد ولی نه اینکه asp.net امنیتش کم باشه .
در مورد سرور هم که دوستان راهنمایی کردن، البته امنیت لینوکس بیشتر به جهت ویروس و تروجان بالاتره و در مورد شبکه اونهم باگ های زیادی داره که هر روز کشف میشه .

در مورد وردپرس هم به نظر من خیلی کار اشتباهیه .
خودم با دوتا چشمم گروهی رو دیدم که شبانه روزی داشتن رو باگ های هسته و مهمتر از اون پلاگین های پرطرفدار وردپرس کار میکردن . حالا اینو در سطح جهانی تعمیم بدین و ببینین غیر مستقیم روزانه چند نفر مشغول هک کردن سایت شما هستند !

نتیجه ی خاصی گرفتین با دلیل بذارین ماهم استفاده میکنیم ! ممنون
موفق باشین
ممنون از همه نظرات.
آخرش تصمیم گرفتم با asp.net بنویسم چون قبلا باهاش کار کرده بودم. البته به نظر من برای کسی که تازه میخواد یه سایت بنویسه و کارش سریع انجام بشه asp.net بهترین گزینه هست. و با php این کار خیلی طول میکشه و پیدا کردن ایرادات امنیتی و ... با php سخت تر هست. سرعت برنامه نویسی با php کم ولی asp.net چند برابر هست. من اطلاعات زیادی در مورد php ندارم ولی asp بهترین گزینه برای یک تازه کاره.

WebConsole
دوشنبه 14 مرداد 1392, 09:30 صبح
دوست عزیز asp.net یک فریم ورک ( چارچوب ) هست که شما با استفاده از css , html و زبان های اسکریپتی مثل asp , php میتونید صفحات وب ,mvs و فرم طراحی کنی ( پس asp یک زبان اسکریپت نویسی هست و asp.net یک فریم ورک )

موفق باشید

reza69
دوشنبه 14 مرداد 1392, 12:09 عصر
دوست عزیز asp.net یک فریم ورک ( چارچوب ) هست که شما با استفاده از css , html و زبان های اسکریپتی مثل asp , php میتونید صفحات وب ,mvs و فرم طراحی کنی ( پس asp یک زبان اسکریپت نویسی هست و asp.net یک فریم ورک )

موفق باشید
میشه از asp و asp.net یه مثال بزنی.

ali.poorbazargan
دوشنبه 14 مرداد 1392, 12:22 عصر

موفق باشید

asp و asp.net فرقشون اینه که asp.net در محیط Microsoft .NET کامپایل میشه ولی asp classic نیازی به محیط .NET نداشت و در عوض اینهمه کلاس جورواجورم نداشت .

چرا قضیه رو جنایی میکنی دوست من !؟:لبخند:

cups_of_java
دوشنبه 14 مرداد 1392, 15:56 عصر
دوست عزیز امنیت رو زبان به شما نمیده! این درسته که سی شارپ روی ویندوز هست و نمیشه روی لینکس سوارش کرد پس کنترل امنیت کمی مشکل تر میشه (سرور های لینکس بسیار مطمن تر و امن تر از ویندوز کار میکنن) اما وقتی سرور شما لینکس باشه، دیگه اینکه چه زبانی انتخاب می کنی مهم نیست برای امنیت چون:
شما تو لایه مدیریت سرورت باید بخش زیادی از امنیت رو کنترل کنی
تو لایه برنامه هم اکثر زبان ها و فریم ورک هاشون امکانات کنترل دسترسی و امنیت و جلوگیری از SQL Injection و ... دارن.