ورود

View Full Version : سوال: کامپوننت شمارش زمان

atefe70
چهارشنبه 09 مرداد 1392, 00:27 صبح
سلام
من دارم وب سایت حراجی انلاین رو به زبان سی شارپ طراحی میکنم
اما چند تا مشکل دارم

108205

1- عکس بالا تصویری از اون صفحه ای هست که قراره کاربر بر اساس بالاترین قیمت قبلی قیمت جدید رو وارد کنه و اجازه زدن قیمت کمتر از کاربر قبلی رو نداره

2- و میخوام بر اساس تاریخی که مدیر سایت تعیین کرده برای شروع حراجی تا زمان پایان کامپوننت مربوط به اون رو پیدا کنم که شروع به شمارش کنه و از زمان شروع دکمه خرید فعال بشه و وقتی زمان تمام شد دکمه خرید غیر فعال بشه (راستی من تو سیستمم از تاریخ شمسی استفاده میکنم)

ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید . بخصوص در مورد کامپوننت های که شمارش زمان داره و چطور میتونم از تاریخ ی جدول دیگه استفاده کنم

tadayoni
چهارشنبه 09 مرداد 1392, 12:07 عصر
با.سلام
برای سوال اول شما این توضیح رو بدم که بستگی داره شما چطور بخواید قیمت رو کنترل کنید... یعنی بخواید سمت کاربر با jquery کنترل کنید یا سمت سرور با asp یا php کنترل کنید که در صورتی که نوع کنترل رو مشخص کنید نمونه کد رو براتون ارسال میکنم
در مورد سوال دوم شما هم اگه لطف کنید سایت bazaare.ir رو مشاهده کنید یه شمارنده معکوس برای محصولات وجود داره که زمانی که کانتر تموم بشه محصول از سایت حذف میشه
اگه منظورتون همین باشه نمونه کدها و توضیحات کامل اون رو هم ارسال میکنم همچنین میشه یه جورایی هم با تاریخ شمسی تعویضش کرد

atefe70
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 23:26 عصر
زبانی که من کار میکنم Asp هست (سی شارپ)

من نمی خوام محصولم حذف بشه ولی اگه غیرفعال بشه بهتره و جوری که از لیست محصولات حذف بشه هم اشکال نداره .

خیلی ممنونم

tadayoni
جمعه 11 مرداد 1392, 08:55 صبح
اینجور کدها با جاوااسکریپت هستند و فرقی نداره که با asp یا php کار کنید . تشخیص اینکه حذف بشه یا غیر فعال بشه و یا هر عملیات دیگگه ای با خود شماست و باید در اتمام زمان مورد نظر عملیات مورد نظرتون رو انجام بدید. فقط مسیله مهم اینه که داده ها با چه ساختاری ذخیره میشن و میشه روشون کارای مختلف انجام داد یا خیر. داده های مربوط به تاریخ باید بصورت خام ذخیره بشن . در هرصورت من یه اموزش کامل براتون میذارم و هرجایی که مشکلی بود تا حدی که از دستم بر بیاد کمک میکنم

atefe70
یک شنبه 13 مرداد 1392, 12:42 عصر
بابت لطفتون ممنون

من برای گرفتن قیمت اصلی کالا که رزرو از اون قیمت شروع میشه اینجور کدش رو نوشتم
()TextBox3.Text = ds.sellharaji.Rows[0][ds.sellharaji.gheimatColumn].ToString
حالا نمیدونم با ماکزیمم یا با چی میتونم بگم بر اساس ای دی عنصری که انتخاب شده رو توی جدول هر بار بالاترین قیمت رو نشونم بده یا حتی اگه بهم اخرین قیمت وارد شده اون کالا رو هم بده درسته چون من در باره گفتم قیمت وارد شده باید بیشتر از قیمت وارد شده در تکست باکس بالا باشه .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای اینکه شمارش معکوسم شروع بشه و اصلا چه کنترلی باید بزارم هم خودم هیچ ایده و راه حلی ندارم فقط بهم گفتن میتونم دانلود کنم و خودش بر اساس تاریخی به کالا برای زمان شروع تا پایانش دادم کار میکنه
ممنون میشم اینو هم برام راه حلی بدید با توضیحاتتون .

atefe70
یک شنبه 13 مرداد 1392, 14:11 عصر
ی سوال دیگه

چیکار میشه کرد گریدویو عناصر ثبت شده رو از اخر ب اول نشون بده . یعنی اطلاعات جدید که من ثبت میکنم بیاد بالا نره اخر لیست

و چه طور میشه کاری کرد هربار گریدویو مثلا فقط 5عنصر فقط نشون بده و اگه عنصر دیگه ای اضاف شد 5عنصر اخر اضاف شده رو نمایش بده .

ممنون .

tadayoni
یک شنبه 13 مرداد 1392, 22:56 عصر
پلاگین مربوطه رو توی سایت قرار دادم
با عرض پوزش از تاخیر
http://tadayoni.ir/?p=192

tadayoni
یک شنبه 13 مرداد 1392, 22:58 عصر
برای اینکه قیمت خودتون رو به پایگاه داده ارسال کنید از دستورات asp استفاده می کنید یا با ajax ارسال می کنید ؟

همچنین در رابطه با گرید ویو شما بگم که باید افزودن مورد رو با jquery به ابتدای لیست استفاده کنید
البته توی asp چندین کامپوننت خوب هستش که گریدویو با امکانات بسیار بالا در اختیار شما قرار میده

atefe70
دوشنبه 14 مرداد 1392, 00:25 صبح
برای ارسال قیمت من از خود دستورات Asp استفاده میکنم

و من هیچی در مورد jquery نمیدونم . فقط میدونم تقریبا کدهای امادس برای راحتی کاربر.:ناراحت:

tadayoni
دوشنبه 14 مرداد 1392, 09:32 صبح
اگه با جاوا اسکریپت کار کرده باشید ، JQuery دقیقا همون هستش . و فقط دستورات رو یک جایی جمع کرده و بجای اینکه کدهای زیادی که با جاوا اسکریپت مینوشتیم رو دوباره بنویسیم ، JQuery برای ما کوتاهش کرده و در اختیارمون گذاشته .
با استفاده از JQuery شما میتونید اشیاء داخل صفحه خودتون رو کنترل کنید و توی سمت کاربر و بدون ارسال اطلاعات به سرور ، برخی اطلاعات رو تغییر بدید
البته اگه آشنایی ندارید میتونم منابع مختلفی رو بهتون معرفی کنم تا یاد بگیرید چون یکی از پرکاربرد ترین مباحث طراحی توی دنیای امروز هستش
ولی میتونید همونطور که گفتم از جدول های آماده استفاده کنید که قابلیت افزودن اطلاعات و حذف و ... رو داره و کار شما رو راحت میکنه . یکی از کامپوننت های پر کاربرد توی ASP فکر میکنم Telerik باشه که یه نگاهی بهش بندازید بد نیست