View Full Version : natural language processing
asefy2008
چهارشنبه 09 مرداد 1392, 14:18 عصر
سلام دوستان
کسی اطلاع داره چطور میشه پردازش متن یا پردازش زبان طبیعی در این زبان انجام داد؟
اگه نمونه کدی دارید ممنون می شم قرار بدید.
هرگونه راهنمایی حتی کم می تونه کمک کنه پس دوستان دریغ نفرمایید
از توجهتون بی اندازه ممنون
darkenerboy
چهارشنبه 09 مرداد 1392, 20:56 عصر
خوب یعنی شما الان این کدی رو که میخواین به یک زبان دیگه دارید ؟ حالا واسه اندرویدش رو میخواید !
چون تا اونجایی که من در زمینه تحقیق کردم یکم این موضوع برای زبان فارسی داستان که چه عرض کنم رمان هستش و کار به این سادگی نیست.
حتی برای زبان انگلیسی که تمامی قواعد تا ریز جزئیات و ریشه های کلمات موجوده این کار یک تیم در بازه ی زمانی چند ماهست ! (چند = زیاد)
تازه با کلی مسائل نا معلوم که توی مستندات ارائه شده هم بهشون اشاره شده که بیانشون از حوصله ی بحث خارجه (برای دستیابی به این مستندات دنبال همین موضوع برای زبان انگلیسی بگردید (قطعا پیدا میکنید))
من بعید میدونم نتیجه بگیری مگر اینکه اول سعی کنی یک نسخه ی کوچک با یک نرم افزار سیستمی (تست و دیباگ و ... بسیار راحت تر از اندروید) برای زبان انگلیسی بنویسی
دیدت که به مطلب باز شده و دقیقا همه جزئیات دست گیرت شد بعد همون برنامه رو توصعه و تغییر بده واسه زبان فارسی
بعد اگه نتیجه گرفتی 10 یا 15 روز بیشتر زمان نمیبره روی اندروید پیاده سازیش کنی !
البته اگه توی اندروید هم خوب باشی !
موفق، پیروز و سربلند باشید
asefy2008
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 00:54 صبح
ممنون بابت توضیحت دوست عزیز ولی من برای فارسی نمی خوام و هدفم زبان انگلیسی بود و همون طور که شما فرمودید دنبال نمونه هایی هستم که خوب توضیح بدن تا به قول معروف بتونم سر نخ رو بگیرم الان در حقیقت هیچ دیدی ندارم که حتی بتونم یک برنامه کوچیک و ساده هم بنویسم.
الان دنبال این هستم که یکی به من بگه چطور باید پیش برم و این پروژه به چه قسمت هایی تقسیم میشه و در هر قسمت باید چه کارهایی کرد تا حداقل بتونم تحقیقم رو شروع کنم و یا باسرعت بیشتری پیش برم در حقیقت الان دارم دور خودم می چرخم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.