ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد انتخاب زبان برنامه نویسی با توجه به یه ملاک هایی

emadacx
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 01:56 صبح
سلام دوستان :لبخندساده::لبخند::لبخند:
من تازه تو این سایت عضو شدم و به برنامه نویسی گرافیکی هم علاقه ی بسیار زیادی دارم.:کف:
چند ماه پیش بعد از اینکه یه سری از مشکلاتم برطرف شد تصمیم گرفتم به صورت خیلی جدی شروع به برنامه نویسی گرافیکی کنم. بعد از یه سری تحقیق فهمیدم که بهترین زبان برای برنامه نویسی گرافیکی واقعی ++c هست بخاطر اینکه قدرت و سرعت و انعطاف پذیری بالایی داره بعدش رفتم چند تا کتاب ++c گرفتم (منابع انگلیسی معروف و چند تا منبع فارسی) و شروع کردم به خوندن, اوضاع خوب پیش می رفت ولی همینطور که می رفتم جلو بیشتر گیج میشدم تا اینکه بعد از کلی کلنجار رفتن با ++c تصمیم گرفتم با یه زبان دیگه شروع کنم (البته تو برنامه نویسی ابتدایی نیستم و تو ابتدایی و اول راهنمایی VB میخوندم ولی یه چند سالی برنامه نویسی رو ول کردم و همه چی کلا یادم رفته :ناراحت:)

به نظرتون با وجود سختی زیاد ++c بهش محکم بچسبم و ولش نکنم یا سراغ زبان هایی مثل #c یا delphi برم و بعدا دوباره به ++c برگردم؟؟؟

storm_saeed
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 02:06 صبح
c++ که انقدر هم که میگید سخت نیست
شما قبل برنامه نویسی یا همزمان با اون کتاب مقدمه ای بر الگوریتم ها رو بخونید.
اول c++ رو تموم کنید سپس به سراغ c# برید چون صد درصد تو c# بیشتر گیج میشید .
مشکلی هم داشتیدیا میگید تو بعضی موارد سردرگم شدید توهمین انجمن بگید .

emadacx
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 02:47 صبح
ممنون از جوابتون

اگه من سفت و سخت بچسبم به ++C حدودا چقدر طول میکشه تا Syntax شو کامل یاد بگیرم؟
و اینکه اگه مثلا من بخوام یه middleware برای استفاده از فایل های فلش برای بازی ها تو مایه های Scaleform ولی نه به اون قدرت درست کنم, ++C کافیه یا باید Actionscript رو هم بلد باشم؟

storm_saeed
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 03:02 صبح
بستگی داره چقدر وقت روزی روش وقت بزارید و چقد مطالبو زود یاد بگیرید ولی اگه خوب بخونید نباید بیشتراز 1-2 ماه وقت بگیره
من زیاد در زمینه بازی تجربه ندارم ولی تا اونجا که میدونم برای scaleform اکشن اسکریپت رو بدونید بهتره .
شما فقط هدفتون ساخت بازی هست یا برنامه های دیگه ای دارید؟کامل تر بگید برنامه نویسی رو برای چه کاری میخواید شاید بهتر بشه کمک کرد

emadacx
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 03:24 صبح
کلا بیشتر ساخت میان افزار ها و چیز های اینطوری علاقه مندم
مثل Scaleform یا Sympolygon و یا مثلا granny animation tools یا Havok و ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منظورم از سوال دومی این بود که برای ساخت میان افزاری که مثلا کار Scaleform رو انجام بده ++C کافیه یا باید Actionscript هم باشه؟

UfnCod3r
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 10:09 صبح
سی++ رو باید یاد بگیری بقیه زبان ها هم یکمی اشنا باشی خوبه
ولی اگه گیج می شی می ت ونی اول با سی شارپ کار کنی (مثل خودم :گیج:)
منم اول که خودم هیچی از برنامه نویسی نمی دونستم رفتم سی++ و کلا هیچی نفهمیدم همش با خطا مواجه می شدم :گریه:
بعد رفتم سی شارپ و بعد دو باره سی++
کلا برای کاری که شما می خوای و خیلی کارای دیگه بقیه زبان ها لازم نیست فقط سی++ رو فول بشو
یکی دو سالی فکر کنم طول بکشه شایدم بیشتر :متفکر:

orache
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 22:29 عصر
ببین به نظر من ++c اسونترین زبونه که میشه یاد گرفت خیلی قابل فهمه درسته یکم زیاده ولی قابله فهمه #C علاوه بر اینکه سخته و فقط از پایگاه داده استفاده میکنیم به هیچ درد هم نمیخوره (تو بازی سازی ََََََ