ورود

View Full Version : رویای یک برنامه نویس در ایران

me.enik
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 14:24 عصر
سلام. یک موضوعی هستش که چند وقتیه ذهنم رو مشغول کرده.
رویای یک کسی که در داخل ایران برنامه نویسی انجام میده چیه؟

البته منظورم این مباحث که باید دید جهانی داشت و اینجور چیزها نیستش. منظورم اینه که مثلا یک برنامه نویس که در آمریکا هستش, یکی از رویاهایش میتونه استخدام توی شرکت هایی مثل ماکروسافت و گوگل و آپل و آدوب و اینجور شرکت هایی که غول نرم افزاری حساب میشوند, باشه.

اما توی ایران چی؟ طرف مثلا نهایتِ نهایتش قراره چیکار کنه یا به کجا برسه؟
فری لسنر را هم فراموش کنید.

مصطفی ساتکی
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 14:48 عصر
تو ایران هم یه سری شرکت هستند که کارهای high tec انجام می دن نه در حد اونایی که شما نام بردید در حد خودشون در نهایت در حد آسیا.

me.enik
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 15:21 عصر
میشه اسم یکی دو تا از این شرکت ها را نام ببری.

درود ./

مصطفی ساتکی
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 15:29 عصر
شرکت های که در زمینه هوش مصنوعی ، پردازش صوت و سیگنال و تصویر ، داده کاوی ،آنتی ویروس ،سیستم عامل ،گیم انجین و ...
برای اطلاعات بیشتر به کتاب اول مراجعه کنید.

saied_hacker
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 16:29 عصر
رویای من اینه ، دنیای بی کینهـــــــــــــــــــــ ــــــــــ

من وست دارم تو یه شرکت که در زمینه برنامه نویسی سیستمی و ... کار می کنه فعالیت کنم ( البته الان تواناییشو ندارم خدایی )
یا یک شرکت در زمینه طراحی و ساخت بازی ( در بخش انجین و توسعه ان...)

اما الان با توجه به نهایت توانایی که تو خودم میبینم میتونم برم تو یه شرکت و در زمینه کار با پایگاه داده :ناراحت: و ... فعالیت کنم ( خدایی توانایی ها رو داری :لبخند: )

me.enik
جمعه 11 مرداد 1392, 11:17 صبح
شرکت های که در زمینه هوش مصنوعی ، پردازش صوت و سیگنال و تصویر ، داده کاوی ،آنتی ویروس ،سیستم عامل ،گیم انجین و ...
برای اطلاعات بیشتر به کتاب اول مراجعه کنید.

بابت معرفی سایت کتاب اول ممنون. ذهنیتم درباره خیلی چیزها عوض شد. اوضاع اون قدرها هم که فکر میکردم خراب نیستش! یعنی گروه های قوی هم وجود داره. :)

رویای من اینه ، دنیای بی کینهـــــــــــــــــــــ ــــــــــ

من وست دارم تو یه شرکت که در زمینه برنامه نویسی سیستمی و ... کار می کنه فعالیت کنم ( البته الان تواناییشو ندارم خدایی )
یا یک شرکت در زمینه طراحی و ساخت بازی ( در بخش انجین و توسعه ان...)

اما الان با توجه به نهایت توانایی که تو خودم میبینم میتونم برم تو یه شرکت و در زمینه کار با پایگاه داده و ... فعالیت کنم ( خدایی توانایی ها رو داری )

رویاهای خوبی داری! :D
میدونی, فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم, منظور من این بودش که تو وقتی بخوای توی یک شرکت برنامه نویسی سیستمی کار کنی, دوست داری دقیقا توی کدوم شرکت باشی !؟
یا مثلا توی ساخت بازی, میخوای کدوم شرکت باشی؟
یا بقیه مثال هایی که زدی.

سایت کتاب اول خیلی خوب بود. بازم ممنون.

مصطفی ساتکی
جمعه 11 مرداد 1392, 11:27 صبح
متاسفانه مباحث high tech تو فروم های ایرانی بدرستی استقبال و پی گیری نمیشه و برای دنبال کردن آنها می تونید به سایت linkedIn استفاده کنید حتی فیلد های مد نظر خودتونو پیدا کرده افراد رو جستجو کنید اونایی که داخل ایران هستند قاعدتاً برای شرکت های داخلی کار می کنند.