View Full Version : نظرتون در مورد این قالب (قالب خبری) !
asghar2008
جمعه 11 مرداد 1392, 12:19 عصر
سلام
دوستان این قالب ، قالب سایت خبری هست که طراحی کردم ممنون میشم نظرتون رو در مورد قالب بگید.
با سپاس ..
azamicu
جمعه 11 مرداد 1392, 12:28 عصر
سلم خوبه ولی شما باید چند تا نکته رو رعایت کنید
1 استفاده کردن از رنگهای استاندارد وب
2 زمینه مشکی برای سایت خبری خوب نیست و باید زمینه روشن باشه تا کاربر بتونه براحتی نوش چشم بچرخونه
3 هیچگا از رنگ قرمز استفاده نکنید مگر برای اخطار ها
4 استفاده از یک طیف رنگی سرد میتونه خیلی موثر باشه
و در آخر روی هدر بیشتر کار کنید چون پیشونیه کارتونه
s2/mri
جمعه 11 مرداد 1392, 12:48 عصر
سلام
فونت ها واقعا خوبن ولی طیف رنگی که بکار بردی رو اصلا نمی پسندم. با نظر دوستمون موافقم زمینه مشکی به درد سایت های خبری نمیخوره
هدر رو هم که جا برا کار زیاد داره
فونت قسمت های بالایی مثه (آرشیو تازه ها - اخبار ویژه) چرا اونا رو از یکان استفاده نکردی؟
ateryad
جمعه 11 مرداد 1392, 13:03 عصر
فونت متن ها خوب نيستند
قسمت سرچ با عنوان بلاك سمت چپ قاطي شده
سعي كنيد از المنت هاي آماده هم استفاده كنيد
http://ui-cloud.com/
مي تونيد فايلهاي psd رو از اين سايت دنلود كنيد و استفاده كنيد
اصلا فوتر در كار نيست...!!!!!
ولي قالب زيبايي شده
موفق باشيد.
webtracker
جمعه 11 مرداد 1392, 13:19 عصر
می بخشید ولی واقعا فکر می کنید این برای سایت خبری خوب باشه قصد توهین ندارم ولی این ترکیب رنگ بیشتر به درد سایتهای Exorcist می خوره
هزاره سوم
جمعه 11 مرداد 1392, 13:27 عصر
اکثر وبسایت های خبری پس زمینه سفید دارن
فونت برای منو هم جالب نیست.واسه اخبار ویژه هم جالب نیست
یه چیزی سایت خبریه یا آموزش طراحی وب ؟؟؟؟ :)
asghar2008
جمعه 11 مرداد 1392, 14:55 عصر
سلام خوبه ولی شما باید چند تا نکته رو رعایت کنید
1 استفاده کردن از رنگهای استاندارد وب
2 زمینه مشکی برای سایت خبری خوب نیست و باید زمینه روشن باشه تا کاربر بتونه براحتی نوش چشم بچرخونه
3 هیچگا از رنگ قرمز استفاده نکنید مگر برای اخطار ها
4 استفاده از یک طیف رنگی سرد میتونه خیلی موثر باشه
و در آخر روی هدر بیشتر کار کنید چون پیشونیه کارتونه
سلام
ممنون از راهنماییتون.
زمینه رو تغییر دادم. رنگ قرمز رو حذف کردم.
همانطور که مشاهده کردید هدر سایت ناقصه و در حال تکمیل کردنش هستم.
سلام
فونت ها واقعا خوبن ولی طیف رنگی که بکار بردی رو اصلا نمی پسندم. با نظر دوستمون موافقم زمینه مشکی به درد سایت های خبری نمیخوره
هدر رو هم که جا برا کار زیاد داره
فونت قسمت های بالایی مثه (آرشیو تازه ها - اخبار ویژه) چرا اونا رو از یکان استفاده نکردی؟
سلام
مرسی از راهنماییتون.
فونت اون قسمت هارو تغییر دادم. البته نمیدونم از چه فونتی در مطالب اصلی استفاده کنم که کاربر پسند باشه.
فونت متن ها خوب نيستند
قسمت سرچ با عنوان بلاك سمت چپ قاطي شده
سعي كنيد از المنت هاي آماده هم استفاده كنيد
http://ui-cloud.com/
مي تونيد فايلهاي psd رو از اين سايت دنلود كنيد و استفاده كنيد
اصلا فوتر در كار نيست...!!!!!
ولي قالب زيبايي شده
موفق باشيد.
سلام
تشکر میکنم که رهنمایی کردین.
فونت متن رو به نظرتون از چه فونتی استفاده کنم. اکثر سایت ها از فونت Tahoma استفاده میکنند غیر از این فونت کدوم فونت برای متن اصلی قشنگ تره؟
قالب کامل نیست و در حال تکمیل کردنش هستم به همون دلیل در فوتر چیزی قرار ندادم.
می بخشید ولی واقعا فکر می کنید این برای سایت خبری خوب باشه قصد توهین ندارم ولی این ترکیب رنگ بیشتر به درد سایتهای Exorcist می خوره
سلام
خواهش میکنم. ممنون که نظر دادین.حرف های شما درسته ! باید در مورد ترکیب رنگ ها بیشتر مطالع کنم.
اکثر وبسایت های خبری پس زمینه سفید دارن
فونت برای منو هم جالب نیست.واسه اخبار ویژه هم جالب نیست
یه چیزی سایت خبریه یا آموزش طراحی وب ؟؟؟؟ :)
سلام
ممنون که نظر دادین.
تغییراتی رو انجام دادم .امیدوارم به کمک شما عزیزان این قالب رو کاملتر کنم.
با تشکر از همه عزیزان...
هزاره سوم
جمعه 11 مرداد 1392, 15:53 عصر
همین خوبه که انتقاد پذیری
واسه منو از فونت BYeKan استفاده کن.اکثر منو های فارسی از همین فونت استفاده میشه
این رنگ آبی که استفاده کردی زیاد جالب نیست
H:Shojaei
جمعه 11 مرداد 1392, 17:22 عصر
سلام
خدا قوت من كه به جز قسمت رنك هدر پنل هات از باقيش كلا خوشم اومد هدرت هم به نظر من قشنگ شده ولي اگر اون قسمت لوگو رو كه radius كرديد رو يه چيزي مثل چيزي كه پشت news گذاشتي بذاري قشنگ تر ميشه.
راستي قسمت ورود اعضا رو هم يه انيميشني چيزي بهش بدي كه يهويي ظاهر نشه به نظر من بهتره.
webtracker
جمعه 11 مرداد 1392, 17:39 عصر
خوب شد ولی هنوز جای کار داره.از دیدگاه من می تونید این تغییرات رو بدید:
1)فونت bbcnasimوtahoma استفاده کنید تا نوشته ها خواناتر در پست داشته باشید
2)یک اسلایدر خبری سایت رو جالب تر می کنه
3)از نگاه من اگه تیتر ها یکم فونتش بزرگتر باشه بهتر
می بخشید من تغییر کوچکی دادم گفتم شاید براتون جالب باشه
108368
asghar2008
جمعه 11 مرداد 1392, 21:15 عصر
خوب شد ولی هنوز جای کار داره.از دیدگاه من می تونید این تغییرات رو بدید:
1)فونت bbcnasimوtahoma استفاده کنید تا نوشته ها خواناتر در پست داشته باشید
2)یک اسلایدر خبری سایت رو جالب تر می کنه
3)از نگاه من اگه تیتر ها یکم فونتش بزرگتر باشه بهتر
می بخشید من تغییر کوچکی دادم گفتم شاید براتون جالب باشه
108368
خواهش میکنم. خیلی قشنگتر و جالبتر شده.
ممنون از شما.
tadayoni
جمعه 11 مرداد 1392, 22:33 عصر
فونت BYekan که انتخاب شده خوب هست ولی درست استفاده نشده . فونت BYekan رو نباید حالت Bold استفاده کنید و باید normal در بیاد تا قشنگ دیده بشه و بهترین نمایش اون هم توی اندازه های 13 و 18 و 22 پیکسل هستش که بهتره از اونا استفاده بشه
هیدر خوب کار نشده و اصلا به سایت خبری شبیه نیست و با ترکیب رنگی که انتخاب شده کاربر رو فراری میده
بخش footer !!!!؟
ترکیب رنگی سبز و سیاه که در پایین صفحه هست اصلا خوب نیست و همونطور که باقی دوستان هم گفتند ترکیب رنگی کل سایت مناسب نیست
لیست ها خوب درست نشده و این رو هم توجه داشته باشید که لینک ها رو حتما طوری درست کنید که وقتی کاربر روی اونا قرار میگیره تغییری توی ظاهرشون اتفاق بیافته تا متوجه بشه که روی لینک قرار داره
asghar2008
شنبه 12 مرداد 1392, 00:13 صبح
پیشنهادات دوستان عزیز رو اعمال کردم. به نظر خودم الان خیلی بهتر شده !
108385
البته هنوز کامل ، کامل نیست ! چارچوب اصلیشو فعلا طراحی کردم!!
na_des
شنبه 12 مرداد 1392, 00:57 صبح
سلام من اولش که ندیدم چه طور بود ولی الان خوبه ، خسته نباشید .
فقط رنگ نوشته های leftside و rightside همون مشکی باشه به نظرم بهتره حالا اگر میخواین برای :hover رنگ دیگه ای بزارید اشکال نداره
mehbod.rayaneh
شنبه 12 مرداد 1392, 02:08 صبح
سلام
خوبه! فقط رو هدر خیلی بیشتر کار کنید!
ببقشیدا ولی این خیلی ضایس : http://khabaronline.samdesign.tk/image/logo-2.png
کلا برش دارید!
موفق باشید
asghar2008
شنبه 12 مرداد 1392, 09:45 صبح
سلام
خوبه! فقط رو هدر خیلی بیشتر کار کنید!
ببقشیدا ولی این خیلی ضایس : http://khabaronline.samdesign.tk/image/logo-2.png
کلا برش دارید!
موفق باشید
سلام
خواهش میکنم ، پیشنهاد شما کاملا درسته .
asghar2008
شنبه 12 مرداد 1392, 11:48 صبح
سلام
دوستان امروز یه header طراحی کردم. فک کنم جالبتر شده !! :چشمک:
108401
البته یه تغییرات جزئی هم تو هدر سایت دادم.
asghar2008
شنبه 12 مرداد 1392, 16:19 عصر
دوستان واساتید گرامی نظری ندارن ؟؟
خیلی خوشحال میشم از پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان استفاده کنم.:لبخندساده:
tadayoni
شنبه 12 مرداد 1392, 16:34 عصر
کار بهتر شده ولی هنوز header مشکل داره . اون رو آبی کردی ولی رنگ انتخاب شدت یه خورده اصطلاحا تیز هستش . یعنی اگه کاربر نگاه کنه زود خسته میشه .
همچنین header خیلی خالی هست و بد دیده میشه
هنوز فونت های BYekan اندازه مناسبی نداره و خوب مشاهده نمیشه . اندازه اونها رو روی 13px بذار و حالت normal بهشون بده
به دکمه ادامه مطلب یه استایل بده تا بیشتر جلب توجه بکنه و از متن اصلی خبر متمایز بشه
لینک های سمت چ÷ و راست رو میتونی خیلی قشنگتر در بیاری . الان بیشتر شبیه یه متن هستند تا لیست !!!
webtracker
شنبه 12 مرداد 1392, 17:07 عصر
بهتر شده اما دو نکته:
1) فونت bbcnassim که استفاده کردین برای "ادمه مطلب" حالت بلد نداره،شما باید از خود bbcnassim bold استفاده کنید
2) وقتی از یک نوشته با رنگ سفید در یک بک گراند رنگی استفاده می کنید بهتر از text-shadow استفاده نکنید.
از دید من طراحی باید یک کار گروهی باشه خودم وقتی یک چیزی طراحی می کنم سر یک رنگ تعصبی عمل می کنم تا موقعی که یکی بهم بگه رنگ دیگه ام می تونی بزنی
jamejam123
شنبه 12 مرداد 1392, 18:11 عصر
عالیه
فقط یه کمی رو رنگ بندی کار کن
ماشااله خیلی پیشرفت کردی
H:Shojaei
شنبه 12 مرداد 1392, 18:13 عصر
به نظر من كه اگه هدر قراره اين باشه همون هدر قبليه بهتر بود خيلي يك دستو تكراريه چشمو ميزنه خيلي خيلي روشنه. خيلي هم خاليه.
قسمت هدر پنل ها هم رنگش از همه جا خودشو متمايز كرده يعني يه جورايي تو طرح مثل اين كه اضافي باشه اين طوريه.
ali.poorbazargan
شنبه 12 مرداد 1392, 19:26 عصر
کی قراره از شر این ستون ها خلاص بشن طراحهای ایرانی ؟!
پیشنهاد من اینه که بیخیال 3 ستون بشید .
یکم سایتهای خبری خارجی رو نگاه کنید . سالهاست که کاملا زیر و رو شدند .
هزاران قالب 3 ستون واسه همه cms ها و بلاگ سرویس ها از بلاگفا گرفته تا جوملا و e107 و دروپال هست .
وقت و ایده پردازیتونو هدر ندین .
کاری کنید که وقتی کسی سایت رو میبینه نگه، خب، یه 3 ستونه دیگه !
البته قصد جسارت ندارما ! اینجا همه میفهمیم که واسه درآوردن همین طرح 3 ستونه که بنده راحت میگم بیخیالش شو چقدر وقت گذاشتین .
ولی کی قراره وقت تغییرات برسه و نقطه عطف وب فارسی بشه ؟
موفق باشین ...
webtracker
شنبه 12 مرداد 1392, 20:27 عصر
هزاران قالب 3 ستون واسه همه cms ها و بلاگ سرویس ها از بلاگفا گرفته تا جوملا و e107 و دروپال هست .
البته قصد جسارت ندارما ! اینجا همه میفهمیم که واسه درآوردن همین طرح 3 ستونه که بنده راحت میگم بیخیالش شو چقدر وقت گذاشتین .
موفق باشین ...
ای ول آقا گل گفتین حرف دل ما رو زدین واقعا دنیا داره سمت فلت دیزاین می ره ولی ما هنوز تو روش های ابتدایی موندیم
asghar2008
شنبه 12 مرداد 1392, 21:43 عصر
موفق باشین ...
سلام
بنده هم با حرفای شما کاملا موافقم.
انتقاد شما کاملا به جاست. اما دوست عزیز اینو هم در نظر بگیرن شخصی که تازه طراحی وب رو شروع کرده ودر ابتدای کاره ، توقع دارین سایت های آنچنانی طراحی کنه !
همه از خداشونه سایت هایی با بهترین گرافیگ و بهترین دیزاین طراحی کنن.اما خوب این کارا نیاز به تجربه و کار بیشتر است.
قالبی که طراحی شده فقط یه تمرین و در حد مبتدیه ! اما خوب برای طراحی سایت پیشرفته (فلت دیزاین و ...) باید از یه جایی شروع کرد.
بازم از شما تشکر میکنم...
ali.poorbazargan
یک شنبه 13 مرداد 1392, 02:04 صبح
سلام
بنده هم با حرفای شما کاملا موافقم.
انتقاد شما کاملا به جاست. اما دوست عزیز اینو هم در نظر بگیرن شخصی که تازه طراحی وب رو شروع کرده ودر ابتدای کاره ، توقع دارین سایت های آنچنانی طراحی کنه !
همه از خداشونه سایت هایی با بهترین گرافیگ و بهترین دیزاین طراحی کنن.اما خوب این کارا نیاز به تجربه و کار بیشتر است.
قالبی که طراحی شده فقط یه تمرین و در حد مبتدیه ! اما خوب برای طراحی سایت پیشرفته (فلت دیزاین و ...) باید از یه جایی شروع کرد.
بازم از شما تشکر میکنم...
اگه بحث تمرین کردنه حرفی نیست
ولی من دیدم شما خیلی پیگیر دارین هدر طراحی میکنین واسشو فونت عوض میکنید و match colors میکنید فکر کردم واقعا قراره به عنوان یه سایت خبری آپلود شه .
هرچند تمرین کردن راه به آدم نشون میده .
واسه تمرین کردن تصمیم بگیرید یه چیزی در حد فیسبوک طرح بزنید. بلند پروازیه ؟ نه ! واقعا نه . فقط ما فکر میکنیم اونا همه چیز دارن و ما هیچ چیز نداریم .
فکر میکنیم اگه آمریکا باشیم یدفه ایده ها گوله میشه میاد تو سرمون ولی اینجا غیر ممکنه !
شاید این طرح رو تو 3 روز بزنید ولی واسه یه طرح 3 ماه فقط واسه کلیتش وقت لازم باشه .
ولی فراموش نکنید توی پروژه های بزرگ آدم خیلی بیشتر چیز یاد میگیره .
سعی کنید طرحی رو استارت بزنید که تقریبا 80 درصدش رو در شروع قادر به انجامش نباشید ! اینطوری وقتی به جایی رسید در کنار 80 درصدی که یاد گرفتید نکات ریز و درشت دیگه ای هم یاد میگیرید که اسمش میشه تجربه .
وگرنه ماها روزی 3 وعده غذا میخوریم. چشم بسته، باز، تو خواب و بیداری و ... ! ولی چیزی بهمون اضافه نمیشه .
واقعا بابت پرحرفی عذر میخوام، احساس کردم نیازه .
na_des
یک شنبه 13 مرداد 1392, 22:22 عصر
اگه بحث تمرین کردنه حرفی نیست
ولی من دیدم شما خیلی پیگیر دارین هدر طراحی میکنین واسشو فونت عوض میکنید و match colors میکنید فکر کردم واقعا قراره به عنوان یه سایت خبری آپلود شه .
هرچند تمرین کردن راه به آدم نشون میده .
واسه تمرین کردن تصمیم بگیرید یه چیزی در حد فیسبوک طرح بزنید. بلند پروازیه ؟ نه ! واقعا نه . فقط ما فکر میکنیم اونا همه چیز دارن و ما هیچ چیز نداریم .
فکر میکنیم اگه آمریکا باشیم یدفه ایده ها گوله میشه میاد تو سرمون ولی اینجا غیر ممکنه !
شاید این طرح رو تو 3 روز بزنید ولی واسه یه طرح 3 ماه فقط واسه کلیتش وقت لازم باشه .
ولی فراموش نکنید توی پروژه های بزرگ آدم خیلی بیشتر چیز یاد میگیره .
سعی کنید طرحی رو استارت بزنید که تقریبا 80 درصدش رو در شروع قادر به انجامش نباشید ! اینطوری وقتی به جایی رسید در کنار 80 درصدی که یاد گرفتید نکات ریز و درشت دیگه ای هم یاد میگیرید که اسمش میشه تجربه .
وگرنه ماها روزی 3 وعده غذا میخوریم. چشم بسته، باز، تو خواب و بیداری و ... ! ولی چیزی بهمون اضافه نمیشه .
واقعا بابت پرحرفی عذر میخوام، احساس کردم نیازه .
صحبتاتون برا تازه کارا (خودم میگم ) جالب بود ممنون
mohamad_torabi
دوشنبه 14 مرداد 1392, 03:31 صبح
من دیدم مشکلی نداشتم از لحاظ طراحی خوبه ولی رو فوتر کار کن فونت هم که مهم ترین بخش سایت و باید روش کار شه
tadayoni
دوشنبه 14 مرداد 1392, 09:34 صبح
یکی از قالب هایی که طراحی متفاوتی داره و از ستون ها توی اون استفاده نشده رو میتونید تو آدرس http://vandapardaz.com ببینید . این قالب به سبک جدید هستش و با کارهای فعلی توی ایران تفاوت زیادی داره . از نظر ux هم خیلی خوب روش کار شده و نمونه خوبی هستش
na_des
دوشنبه 14 مرداد 1392, 22:54 عصر
یکی از قالب هایی که طراحی متفاوتی داره و از ستون ها توی اون استفاده نشده رو میتونید تو آدرس http://vandapardaz.com ببینید . این قالب به سبک جدید هستش و با کارهای فعلی توی ایران تفاوت زیادی داره . از نظر ux هم خیلی خوب روش کار شده و نمونه خوبی هستش
سلام
ux چیه ؟
asghar2008
سه شنبه 15 مرداد 1392, 00:19 صبح
سلام
ux چیه ؟
سلام
UX مخفف User Experience به معنای تجربه کاربری است
تجربه کاربری را در یک کلام می توان هدف نهایی رابط کاربری تعریف نمود. یعنی در واقع تجربه کاربری معرف چگونگی تعامل کاربر با سیستم خواهد بود. نحوه عملکرد، نحوه پاسخ دهی، چگونگی تعامل کاربر و چگونگی تعامل سیستم، همه از دستاوردهای اصلی طراحی تجربه کاربری به شمار می آیند.
asghar2008
سه شنبه 15 مرداد 1392, 10:33 صبح
این سایت فک کنم از Framwork استفاده کرده ! منوهاش خیلی شبیه منوهای Bootstrap هستش.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.