ورود

View Full Version : مبتدی: نداشتن view

misagh01
جمعه 11 مرداد 1392, 12:59 عصر
سلام دوستان، دو تا سوال دارم ببخشید که مبتدیانه هست.

1- من از MySQL که در ومپ سرور هست استفاده میکنم ولی چیزی به نام view در آن نمیبینم (با استفاده از phpMyAdmin وارد MySQL میشوم ) آیا در wampیا xamp نسخه کامل MySQL قرار دارد؟

2- آیا میتوان از MySQL ومپ برای پروژه های بزرگ تحت ویندوز استفاده کرد یا فقط برای برنامه های تحت وب و وبسایتها مناسب هست؟

webtracker
جمعه 11 مرداد 1392, 14:55 عصر
بله میشه (تحت وب) منظورتون از ویو چی هست؟

ومپ یک سرور نیست یک پکیچ برای آپاچی و پی اچ پی و مای اسکوئل می باشه که کار رو برای نصب این امکانات و مدیریتشون آسون کرد.

مای اسکوئل بستگی به خواسته شما داره اگه می خوای یک پروژه بزرگ مثلا سیستم ثبت نام یک دانشگاه برزگ از مای اسکوئل کلاستر می تونید استفاده کنید

وقتی شما صحبت از یک سرور می کنید یعنی وجود یک شبکه. این پکیچ تمام مربوط به برنامه های کلاینت و سرور میشه وبرنامه مستقل از شبکه بحثش جداست

misagh01
جمعه 11 مرداد 1392, 16:53 عصر
ممنون از پاسخ شما،

1- منظورم از view یا دید یا دیدگاه ، همان جدول مجازی هست که با دستور SQL زیر ایجاد میشود: create view
index2- را هم نمیدونم کجاست؟ البته دستور SQL اش را هم اجرا کردم و پیغام داد که index ایجاد شد.

3- میخواستم بدانم آیا با این نسخه MySQL که در Wamp هست میشود پروژه بزرگ یا متوسط تحت ویندوز انجام داد یعنی نه با نسخه های تجاری. اگر میشه تا چه حدی ؟ از نظر تعداد رکوردهای یک جدول و ...

با تشکر.

سعید صابری
جمعه 11 مرداد 1392, 23:31 عصر
من از MySQL که در ومپ سرور هست استفاده میکنم ولی چیزی به نام view در آن نمیبینم (با استفاده از phpMyAdmin وارد MySQL میشوم ) آیا در wampیا xamp نسخه کامل MySQL قرار دارد؟

از manager های دیگه مثل Mysql Workbench استفاده کنید بهتر و قویتر هستند

آیا میتوان از MySQL ومپ برای پروژه های بزرگ تحت ویندوز استفاده کرد یا فقط برای برنامه های تحت وب و وبسایتها مناسب هست؟

فرقی نمی کنه mysql کار خودشه انجام میده.حالا وب باشه یا win app .وقتی میگن Facebook پایگاه داده اش mysql هست پروژه شما که بزرگتر از facebook نیست؟