ورود

View Full Version : نمودار ER

M.soheil
جمعه 11 مرداد 1392, 16:25 عصر
سلام
من قصد دارم یک فروشگاه آنلاین کتاب با زبان PHP و پایگاه داده MYSQL ایجاد کنم.در همین راستا یک نمودار ER ساده برای فروشگاه کتاب آنلاین رسم کردم.که ضمیمه این پست می‌کنم. دوستان اگر براشون مقدور هست یه نگاهی بهش بندازن و نظراتشون رو بگن ممنون میشم.( این که چطور هست و به نظرشون چه چیزایی رو میتونم اضافه یا حذف کنم)

sarap1400
دوشنبه 04 آذر 1392, 11:47 صبح
قربانت سپاس از

mehdi1370
جمعه 15 آذر 1392, 15:35 عصر
سلام
به نظرم کامله ببخشید وقت نداشتم جزئیاتشو نگاه کنم ولی خیلی خوشم اومد
موفق باشی

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 15 آذر 1392, 19:37 عصر
سلام .. قضیه جستجو چیه ؟ ER رو مگر ما تبدیل نمی کنیم به بانک ؟ مگر موجودیت ها و رابطه ها به جدول تبدیل نمیشن ؟ جستجو که دیگه جدول نیست ! یه عملیات هست که روی داده های ذخیره شده انجام میشه .

مامور پست فاکتور تحویل میده یا سبد خرید ؟! بهتر بود که مامور پست یه فاکتور رو تحویل میداد حالا این فاکتور ممکنه n قلم کتاب توش باشه . و مشخصه که تاریخش کی هست و چه کسی خرید انجام داده و ... و یه نفر هم بالاخره یه کتاب و ثبت می کنه به عنوان مدیر ... یه کتاب که توسط n تا مدیر ثبت نشده ! از این لینک (http://www.databaseanswers.org/data_models/) کمک بگیر برای نمونه کار دیدن ... واژه های مورد نظرت و در گوگل translator از فارسی تبدیل کن به انگلیش و بعد با find توی سایت به دنبالش بگرد ببین مدل نمونه ایی پیدا می کنی یا نه . من تا دوشنبه دیگه آنلاین نیستم ...