ورود

View Full Version : نظر دوستان در مورد قالب سنگ

jamejam123
شنبه 12 مرداد 1392, 16:16 عصر
سلام به همه ی دوستان عزیز
امروز شروع به طراحی این قالب کردم.
خوشحال می شم نظرتونو دربارش بدونم.
باتشکر
108422

asghar2008
شنبه 12 مرداد 1392, 16:28 عصر
سلام

فونت منوها اصلا جالب نیست فونت bbcnasim فونت خوبیه برای منوها ! البته سایز فونت هم خیلی بزرگه!

هدرش خیلی ساده است.

اندازه اسلایدر خیلی بزرگه ! تقریبا با بدنه پایینه هم اندازه است.

ولی در کل قالب قشنگیه !

خوشحال میشم نظرتون رو در مورد قالب خبری (http://barnamenevis.org/showthread.php?411993-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%28%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C%29-!) بیان کنید.

tadayoni
شنبه 12 مرداد 1392, 16:35 عصر
مطمئنن هنوز تکمیل نیست چون خیلی ناقص داره
تا همینجا که کار شده خوبه ولی بهتره روی header بیشتر کار بشه
باقی قالب باید کار بشه تا بتونیم بهتر نظر بدیم

jamejam123
شنبه 12 مرداد 1392, 16:41 عصر
مطمئنن هنوز تکمیل نیست چون خیلی ناقص داره

بله درسته
تو مایه های یه طرح ذهنیه

webtracker
شنبه 12 مرداد 1392, 17:13 عصر
هنوز کار داره ولی نمی دونم من تصاویر رو اینقدر تاریک می بینم یا اینطوری هستش ؟

tadayoni
شنبه 12 مرداد 1392, 22:10 عصر
منو ها رو هم با یه چیزی از هم جدا کن

هزاره سوم
شنبه 12 مرداد 1392, 22:42 عصر
این طرح که فعلا چیز خاصی نداره و به قول خودتون یه تصور ذهنی هستش که پیاده سازی شده
اگر یه سرچ کلی توی نت داشته باشیم میبینیم دیگه وبسایت ها ،طرح شون به سمت دیگه ای داره میره ک و یه تفاوتی توی اونها دیده میشه
اول از همه خودم تا حالا هر طرحی زدم با همین سبک بوده و اگر نقدی میکنم یا نظری میدم خودم رو هم شامل میشه
اگر بیشتر دقت کنین(کنیم) میبینیم سایت ها دیگه مثله این طرح (یا طرح های خودم) به این صورت که قالب کلی و استایل کلی اش وسط باشه و تقریبا همه چی ثابت باشه نیست
ممکنه سایت هایی رو ببنیم که هدر تمام بالای صفحه رو بپوشونه(منظورم اینه که مثلا از سمت راست بالا تا سمت چپ بالا از ابتدای صفحه تا انتهای صفحه رو میپوشونه)
یا روی اسلاید شو ها خیلی مانور داده میشه و از این اسلاید شو ها برای برای نشون دادن موضوعیت سایت استفاده میشه.مثله این میمونه که سایت چند تا لوگو و معرف داشته باشه و هر چند ثانیه داره میچرخه(نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم؟)
یا مثلا روی عکس ها کار بیشتری میشه و افکت های زیادی بهش داده میشه و توجه ببیننده رو به خودش جلب میکنه
درسته که یک سایت باید از نظر امنیتی ، سئو ، برنامه نویسیش(حالا یا با php یا asp ) ارتباط با کاربرا و اصولی کد زدن و دیده شدن توی گوگل سرچ مهم هست ولی هیچ وقت نمیتونیم این نکته رو فراموش کنیم که ظاهر سایت، بروز بودنش، کاربرپسند بودنش خیلیییی مهمه.اولین چیزی که یه برنامه نویس، یه هکر، یه کاربر گذری، یه کاربر دائمی، یه مدیر وبسایت میبینه ظاهر سایت هستش.
پس اگر میخواید(میخوایم) تووو حیطه طراحی کار کنیم یا وقت بزاریم باید به این نکته توجه کنیم.
طرح خیلی از دوستان رو دیدم.از نظر اصولی طرح زدن کارشون عالی بود ولی ظاهر سایت معذرت میخوام اصلا جالب نبود.که اونم انتخاب رنگ ها بود(حالا از بقیه نقد کردم از خودمم نقد میکنم که فکر نکنید عیب های طرح خودم رو نمیبینم:مشکل طرح های من بر خلاف بقیه غیر اصولی طرح زدن هستش و چون به رنگ ها توجه خاصی دارم ظاهر خوبی از اونها در میاد)
الان این طرح که اینجاست.یه طرح مثل طرح هایی بوده که قبلا زده میشده و دوسته عزیز هر چقدر بخوای روش کار کنی باز یه طرح یه ایده ازه نمیشه .با رنگش هم مشکل دارم.اگر برای افکت هایی که میخوای استفاده کنی نظری داری و ایده ای داری خوبه ولی در کل با سرچ های این چند وقته به نظرم این جور طرح های زیاد دیگه پسند نمیشه.بازم میگم همه طرح های من تا به حال با همین تشابه بوده و کار خودم رو هم دارم نقد میکنم.امیدوارم ناراحت نشید.
البته خودم فعلا فعلا دنبال طراحی نیستم و روی یه سری از مباحث دیگه ایجاد سایت دارم کار میکنم(سرچ و جست وجو و شاید در ادامه یادگیری)
خیلی دوست دارم این طرح رو بروز کنین شاهد یه طرح و ایده خوب باشم
(فکر کنم زیادی حرف زدم ;) ولی گفتم بقیه طراح ها هم یه تغییری بدن به کارشون)
موفق باشید

tadayoni
شنبه 12 مرداد 1392, 23:40 عصر
ولی گفتم بقیه طراح ها هم یه تغییری بدن به کارشون)

مشکل اصلی اینجاست که ما کار طراحی قالب توی psd و کد زدن اون رو با هم قاطی میکنیم
طراحی قالب توی psd یه هنر خاص میخواد که باید به نحوه چینش اونها و ... توجه بشه و کار کدنویس قالب چیز دیگه ای هستش
تغییر دادن توی کارا نیاز داره به این مسئله که ما یه تغییری توی نگرشمون نسبت به حرفه خودمون هم بدیم نه اینکه بخوایم از پایه همه چیز رو یک تنه عوض کنیم !!!

mohamad_torabi
دوشنبه 14 مرداد 1392, 03:33 صبح
سلام منو میتونه جالب تر باشه فونت ها بهتر بشه رنگبندی ها روش کار بشه عالی میشه

ali.poorbazargan
دوشنبه 14 مرداد 1392, 12:12 عصر
رنگ بندی یکم کسل کنندست .
فونت ها خیلی بزرگ هستند
هدر که با اون عظمت! رو طراحیش کار نشده .
گزینه های منو باید با یه چیزی از هم جدا بشوند
و البته واقعا واسه گروه تولیدی سنگ باید تمام توجهتون رو مسائل گرافیکی باشه تا محتوایی
یه همچین سایتی میتونه از این شیوه ی منوی خطی و همه چیز صاف و مستقیم استفاده نکنه .
سایتی که محتواش کمه رو باید با گرافیک جالبش کنیم .
مثلا یه ساختمان وسط صفحه باشه و به کاربر اجازه بدیم از انواع سنگ موجود یکی رو انتخاب کنه بعد ساختمان با نمای اون سنگ ظاهر شه .
یا یه نگاهی به mohsen.ir بندازین هیچی نداره ولی جالبه انگار !

موفق باشین