PDA

View Full Version : چطور یه توزیع سفارشی از اوبونتو درست کنم؟

storm_saeed
شنبه 12 مرداد 1392, 17:55 عصر
سلام دوستان
برای اینکه مثلا من اوبونتو 13.04 رو سفارشیش کنم باید چیکار کنم
میشه اوبونتو رو نصب کرد بعد تغییراتی که میخوامو انجام بدم بعد ازش یه نسخه iso درست کنم؟
اگه میشه مقاله ای چیزی در زمینه ساخت یه توزیع از توزیعی مثل اوبنتو رو قرار بدید
ممنون

Witch King
یک شنبه 13 مرداد 1392, 18:46 عصر
دوست عزیز سفارشی سازی علم میخواد. کاره هر کسی هم نیست.
فکر کنم منظور شما سفارشی سازی محیط دسکتاپ هست. البته وبسایت های آموزش لینوکس در ایران زیاد و فعال هستن. با پرس و جو میتونی به نتایج خوبی برسی.
باید یک محیط دسکتاپ مثله گنوم رو دانلود کنی تغییرات رو توش اعمال کنی. بعدش هم نصب یا قرار دادن برای عموم.

storm_saeed
یک شنبه 13 مرداد 1392, 23:17 عصر
بله منظورم ریمستر کردنش هست یعنی سفارشی کردن دسکتاپو اینا
اگه کسی بلده بگه مچکر

FastCode
دوشنبه 14 مرداد 1392, 00:42 صبح
به این ر احتی نیست که من با ۴ خط دستور توضیح بدم.و شما اون طرف اجرا کنی پراگرز بار بیاد پر بشه بگه cd را وارد دستگاه کنید برای رایت.
یک ۴۰۰ ۵۰۰ خطی باید دستور اجرا کنید.بعد دعا کنی کار کنه.اگر بخواهی درست و حسابی باشه باید خودت repository بسازی که بعد از update برنگرده به استاندارد که با اینترنت ایران خودش یکی دو هفته کار و تنظیم و config و tuning داره.کار هر کسی نیست.
برای تغییر چند تا پکیجی هم که اسم OS و اینها رو دارند باید حداقل ۱ هفته ای در رشته دانلود استقامت هم کار کنی.
نمیخوام نا امیدت کنم ولی به این راحتی نیست.

storm_saeed
دوشنبه 14 مرداد 1392, 19:18 عصر
ممنون
نه خودمم میدونم کار سختیه ولی بلاخره باید از یه جا استارت زد
مقاله ای چیزی برای شروع و یا آشنایی با کرنل لینوکس ویا هرچی در این زمینه دارید ؟خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

morrning
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 13:16 عصر
قبلا توی سایت لینوکس مینت یه مقاله در این مورد نوشته بودم. از لینک زیر میتونید بهش دسترسی داشته باشید.
http://mintlinux.ir/?topic=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%86%D8%AA%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-relinux