View Full Version : خطا در اتصال به Sql Express LocalDB 2012
احمد سامعی
یک شنبه 13 مرداد 1392, 14:46 عصر
سلام
من می خوام برای برنامه ای که قرار تک کاربر استفاده بشه Sql Express LocalDB 2012 نصب کنم اما متاسفانه نمی تونم اتصال برقرار کنم و خطای کد 26 می ده
Connection.ConnectionString = @"Server=(localdb)\v11.0;AttachDbFileName=" + Application.StartupPath + "\\App_Data\\Test.mdf;";
"A network related or instance specific error occurred, while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL server is configured to allow remote connections.(provider: SQL Network Inrerfaces, error:26 - Error Locating Server/Insatance Specified)(Microsoft SQL Server)"
لطفا راهنمایی کنید؟
webtracker
یک شنبه 13 مرداد 1392, 18:29 عصر
اسم نمونه رو مطمینین درست وارد کردین؟
دو نکته دیگه :
2)برای بار اول امکلن خطا بر اساس گفته مایکروسافت (http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh510202.aspx)وجود داره باید یک مقدارصبر کنید.
1)حتما از .net 4.0.2 به بالا برای این روش باید استفاده کنید
احمد سامعی
یک شنبه 13 مرداد 1392, 19:59 عصر
من این لینک چندین بار خوانده بودم. توی متن نوشته اگر دات نت 4.0.2 به بالا هست مثل کدی که من بالا نوشتم بنویسید دات نت من 4.0.3 هست اما جواب نمی ده.
اما الان اومدم یک کار دیگه کردم با استفاده از cmd به صورت دستی Instance استارت کردم و info گرفتم و رو گرفتم کپی کردم توی کانکشن استرینگ و درست شد
اما من می خوام ستاپ برای برنامه بسازم نمی تونم که به کاربری که از این چیزها سر درنمیاره بگم تو برو هر دفعه که می خوام از برنامه استفاده کنی با cmd اون استارت کن این کار ها. تازه نمی دونم Instance pipe name در سیستم های مختلف فرق داره یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
یک موضوع دیگه در ویندوز هفت 64 بدون نصب هیچ چیزی به سرور اتصال برقرار می شه از چند سیستم امتحان کردم برام جالب بود
webtracker
یک شنبه 13 مرداد 1392, 21:26 عصر
فکر نکنم این برای deployment باشه بر اساس گفته development است
اگه این لینک (http://barnamenevis.org/Typically SQL Server Express is not used for production web applications. LocalDB in particular is not recommended for production use with a web application because it is not designed to work with IIS.)رو بخونی
Typically SQL Server Express is not used for production web applications. LocalDB in particular is not recommended for production use with a web application because it is not designed to work with IIS.
احمد سامعی
یک شنبه 13 مرداد 1392, 22:15 عصر
لینک باز نمیشه
من نمیخوام در وب ازش استفاده کنم از اکسپر لوکال می خوام در برنامه ویندوزی استفاده کنم برنامه من دو نسخه شبکه و تک کاربر داره برای اینکه حجم ستاپ بالا نره می خوام برای تک کاربره از این لوکال استفاده کنم همچنین برای نسخه دمو که روی سایت برای دان می ازم. من سایت هم کار می کنم این کد خطا 26 وقتی می خوام به دیتابیس سرور با اس کی ال منیجر وصل بشم و اینترنت خرابه دریافت می کنم و اینجا که شبکه نیست؟
اصلا برای SQL Server Agent برنامه تک کاربره پیشنهاد دوستان چیه که براحتی نصب بشه، سبک باشه و در ستاپ بشه بصورت ساینت نصب کرد که کاربر دگیر نشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.