ورود

View Full Version : سوال: مشکل اساسی در طراحی وب

Witch King
یک شنبه 13 مرداد 1392, 19:46 عصر
سلام عرض می کنم خدمت بازدید کنندگان تاپیک بنده.
دوستان بنده یک طراح ناشی وب هستم که بسیار هم تازه کارم. بنده هر وقت میخوام یک قالب طراحی کنم عرض بالایی صفحه رو 1000 میگیرم. بعدش قسمت وبسایت رو طراحی می کنم. اما مشکلی که این جور طراحی داره اینه که تو رزولیشن های بالا قالب کوچیک میشه.
متوجه منظورم هستید ؟
به صورت درصدی هم مقدار ها رو وارد می کنم اما سایر عکس ها نسبت به هیدرخیلی بزرگ میشن و قالب از رنگ و رو میفته.
کلا خیلی رو اعصابه. معمولا طراح ها برای این مشکلی چی کار می کنن. چون چند تا سایت دیدم که با تمام رزولیشن ها سازگار هستن. مثلا پی سی دانلود یا همین تالار گفتگوی برنامه نویس.

دومین مشکل:

من یه قالب طراحی کردم. یه باکس برای مطلب قرار دادم و میخوام یه کاری انجام بدم. میخوام کنارش یه مربع کوچیک بزارم و توش بنویسم اطلاعات و زمانی که روش کلیک می کنیم یک نوار باز بشه که توش (( تاریخ ارسال پست تعداد نظرات ساعت ارسال پست شخص ارسال کنند )) رو نشون بده. تو سایتم اصلا جیکوری استفاده نکردم و نمیخوام استفاده کنم چون سنگین میشه. با css اگه امکانش هست توضیح بدید. باید از a:hover و a:link و a:action استفاده کنم و به تگ a هم لینک # بدم. اما بقیه کار رو بد نیستم.

ببخشید زیادی صحبت کردم مشکل اولم خیلی مهمه اگه توضیح بدید ممنون میشم.

mehbod.rayaneh
یک شنبه 13 مرداد 1392, 20:50 عصر
سلام
برا مورد اول باید اندازه ها را به صورت % بذارید! 1 ذره سخته! برا این کار فریم ورکهایی مث بوت استرپ هم هست ک کار را بسیار ساده تر کرده! میتونید از اونا هم استفاده کنید
http://rbootstrap.ir/
برا مورد دوم منو را طراحی کنید وvisibility: hidden; قرار بدید! و در hover هم visibility: visible; قرار بدید.
موفق باشید

Witch King
یک شنبه 13 مرداد 1392, 23:17 عصر
سلام
برا مورد اول باید اندازه ها را به صورت % بذارید! 1 ذره سخته! برا این کار فریم ورکهایی مث بوت استرپ هم هست ک کار را بسیار ساده تر کرده! میتونید از اونا هم استفاده کنید
http://rbootstrap.ir/
برا مورد دوم منو را طراحی کنید وvisibility: hidden; قرار بدید! و در hover هم visibility: visible; قرار بدید.
موفق باشید
دوست عزیز میشه خواهش کنم کلی گویی نفرمایید. بنده یه کم تازه کار هستم و ناوارد. فریم ورک دقیقا چیه ؟ و چی کار می کنه؟ این وبسایتی که دادید چه جوری باید ازش استفاده کنم؟اگر وقت و حوصله ندارید مشکلی نیست لینک یک فیلم آموزشی ، ویکی ، کتاب ، وبسایت و ... رو قرار بدید بهتره.
جسارتا درصدی قرار دادن قسمت ها رو خودم بلد بودم ( تو پست اول هم گفتم) خیلی خسته کننده میشه. برای کوچک ترین قسمت ها هم کلی باید کد نویسی بشه.
در hover هم visible قرار دادن یعنی چی ؟ منظورتون اینه که به جای Hover از visible استفاده کنم ؟ میشه با کد یه مثال کوچیک بزنید؟

پ.ن:
یه سوال خارج از بحث. برای اینکه یه طراح خوب بشیم یادگیری جی کوئری حتمی هست ؟ اخه با css راحت میشه تمام کارهای جیکوئری ( برای طراحی زیباتر ) رو انجام داد. من خودم هم اصلا به این زبان علاقه ندارم.

tamafi6
دوشنبه 14 مرداد 1392, 02:04 صبح
دوست عزيزمن چندتاپيشنهاددارم بهترين راه يادگيري هست شمااگربخواهيديك طراح موفق باشيدزبانهاي ديگه سليقه اي هست ولي حتمابايدبا‎ php ‎, javascriptو‎ css آشنايي داشته باشيدوگرنه طراح موفقي نخواهيدشداگربه دنبال كتاب مناسبي ميگرديدداخل وبسايت اصلي من كتابهاي فراواني هست داخل پيج هست لينك نميتونم بزارم چون باهمراه دارم پست ميزارم ,درموردفريم ورك اينكه اينهاابزاري هستندكه به صورت آماده وجوددارندوشماازاونهااستفا ده ميكنيدمثال شماپوشه فرم ورك رادانلودميكنيددركنارطراحي قرارميديدومثال به يك دكمه احتياج داشتيدازكدهاي آماده اون استفاده ميكنيدكه نحوه استفاده ونمونه ساخته اون داخل پوشه همراه باراهنمايي وجودداره كه اصلاپيشنهادنميشه استفاده كنيدچون واقعاشماراتنبل بارمياره بهتره شروع كنيدباكيبوردكدنويسي وتنبلي راكناربزاريدچون هم لذت خواهيدبردهم بانحوه كاركوچكترين كدآشناخواهيدشدوهم درآينده يك طراح موفق خواهيدشدوكارشماتضمين خواهدشددرمورداستفاده ازدرصدهابهترين راه اين هست هرجابااستفاده ازدرصدبه مشكل برخورديدبايدازرسپانسيو استفاده كنيدداخل امضاو اكثرتايپك هايي كه زدم ازاين روش استفاده شده ميتونيدببينيد

ali.poorbazargan
دوشنبه 14 مرداد 1392, 02:39 صبح
واسه طراح خوب شدن
اول ایده پردازی خوب و آخر هم ایده پردازیه خوب مهمه .
بقیشم اینه که سعی کنی ایده هاتو به بهترین شکل پیاده سازی کنی .
واسه اینکارم باید از یادگرفتن فراری که نباشی هیچ هر لحظه واسش آماده باشی .
حداقل واسه شروع کار
html
css
php - asp.net
sql

در قدم بعد یادگیریه javascript و زیر مجموعه های حیــــــــــاتیش یعنی Jquery و AJAX
بعدشم XML و ...

باور داشته باش که برای یادگیری همه اینا یک هفته وقت لازم داری ولی برای مسلط شدن به همه فوت و فنش شاید سالها .
پس یه هفته وقت بذار و همه چیز رو یادبگیر و بعدش شروع کن .
بیخیال فریم ورک و این حرفا فعلا ! به موقعش قطعا متوجه میشی که الان وقته چیه .
همین
موفق باشی

mehbod.rayaneh
دوشنبه 14 مرداد 1392, 03:11 صبح
دوست عزیز میشه خواهش کنم کلی گویی نفرمایید. بنده یه کم تازه کار هستم و ناوارد. فریم ورک دقیقا چیه ؟ و چی کار می کنه؟ این وبسایتی که دادید چه جوری باید ازش استفاده کنم؟اگر وقت و حوصله ندارید مشکلی نیست لینک یک فیلم آموزشی ، ویکی ، کتاب ، وبسایت و ... رو قرار بدید بهتره.
جسارتا درصدی قرار دادن قسمت ها رو خودم بلد بودم ( تو پست اول هم گفتم) خیلی خسته کننده میشه. برای کوچک ترین قسمت ها هم کلی باید کد نویسی بشه.
در hover هم visible قرار دادن یعنی چی ؟ منظورتون اینه که به جای Hover از visible استفاده کنم ؟ میشه با کد یه مثال کوچیک بزنید؟

پ.ن:
یه سوال خارج از بحث. برای اینکه یه طراح خوب بشیم یادگیری جی کوئری حتمی هست ؟ اخه با css راحت میشه تمام کارهای جیکوئری ( برای طراحی زیباتر ) رو انجام داد. من خودم هم اصلا به این زبان علاقه ندارم.
والا اینجوری ک شما گفتید الان اگه کلی گویی کنم کتک میخورم! ن؟ :|
در مورد فریم ورک! 1 فایل حاوی کدهای آماده! شما فقط کافیه ازشون استفاده کنید! فیلم آموزش استفاده از بوت استرپ را از این سایت دانلود کنید : http://www.quicklearn.ir/
در مورد % هم ب هر حال میگن هر ک تاووس خواهد ... سخت هست! ولی شدنیه! همه همین کارو میکنن!
در مورد hover هم عرض کنم ک خیر! شما کد نویس را انجام بدید! چیزی ک میخواید را بسازید! و در آخر استایل visibility: hidden; را ب اون کادره اضافه کنید!
و یک .class:hover بسازید و بهش استایل visibility: visible; را بدید! متوجه شدید یا کتکو خوردم رف؟!
در مورد پ.ن : با css خیلی کارا میشه کرد! ولی 1 مقایسه داشته باشید بین سایتهایی ک از js یا jquery استفاده کردن با سایتهایی ک از css استفاده کردن! ب نظرم js فوق العادس!

Jarvis
دوشنبه 14 مرداد 1392, 09:49 صبح
برای مشکل اول شما دقیقا باید برید دنبال مبحث Responsive Web Design .. یعنی قالب طوری طراحی میشه که حتی توی تبلت و گوشی های موبایل هم خوانایی خودش رو داشته باشه ... متاسفانه بنده اطلاعات کمی در این باره دارم. شما از گوگل شروع کنید و در موردش تحقیق کنید .. ایشالا به نتایج خوبی خواهید رسید.
برای مشکل دوم
ببینید ، این که شما به مثلا جی کوئری علاقه نداشته باشید و به CSS HTML علاقه داشته باشید خوب نیست و خیلی بهتون ضرر میزنه ... کسی که میخواد طراح و توسعه دهنده وب باشه باید ضروری ترین چیزا مثل همین جی کوئری و جاوا اسکریپت و CSS HTML رو بلد باشه ... کار اینا رو بدونه ... الان برای اون باکسی که فرمودید درسته که با CSS هم میشه یه کارایی کرد ... ولی درست ترین کار اینه که از کدهای جی کوئری استفاده کنید. هر ابزاری یه کاربردی داره ... CSS هم کارش استایل و قالب بندی هستش ...
شما هر جور شده باید سعی کنید جی کوئری و جاوا اسکریپت رو یاد بگیرید .. چون الان نه ... ایشالا اگه حرفه ای شدید ... اون موقع توی تمام سفارشات می بینید که نیاز به جی کوئری هم هست! توی حداقل یکی از سفارشات نیاز به جاوا اسکریپت هم هست ... و ...

بنده خودم چون به برنامه نویسی علاقه داشتم الان همه ی موارد بالا رو تا حدی که باید بلد باشم ، بلدم ... روز به روز هم دارم چیزای جدید تری در مورد همین جی کوئری و جاوا اسکریپت یاد می گیرم.

موفق باشید.

sahel65
دوشنبه 14 مرداد 1392, 11:54 صبح
دوستان ؛ بحث خوبی رو شروع کردین؛ راستش من هم تا الان چند تا طرح انجام دادم ولی به دلم نمیشینه، بنظرم اول باید یاد بگیریم چجوری طرح مورد نظرمون رو پیاده سازیش کنیم؛ بعضی ها میگن با یک قلم و کاغذ شروع کن و طرحت رو روی کاغذ بکش ؛ بعد شروع کن به طراحیش.
بنظرتون بهتر نیست اول طرز تهیه قالب یا طرح تو مانتیورهای معمولی رو یاد بگیریم بعدش بریم سمت Responsive و اینجور مسائل؟ چون اگه بتونیم با تمرین تو صفحه ای با اندازه مشخص طرح خودمون رو پیاده سازیش کنیم ، مراحل بعدی که همون Responsive هست رو میشه یاد گرفت ولی این بنده خدا که الان اول راهه بهتره که همون css و html رو یاد بگیره.
ضمنا به این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?412219-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C-PSD-%D8%A8%D9%87-HTML) هم سر بزنید و اگه دوست داشتید مطالبتون رو بذارید.
ضمنا :
بوت استرپ هم هست ک کار را بسیار ساده تر کرده!
این بوت استرپ یه جور مدیریت محتوا مثل Phpnuke و یا جوملا ست؟ منظورم همون CMS ها هستن.

ali.poorbazargan
دوشنبه 14 مرداد 1392, 12:33 عصر
این بوت استرپ یه جور مدیریت محتوا مثل Phpnuke و یا جوملا ست؟ منظورم همون CMS ها هستن.

بوت استریپ یک فریم ورک Js هست .
کدهای آماده واسه استفاده سریع ! ( کارش اینه که وقتی یکی ازت پرسید سایتت چطوری اینکارو میکنه باید هوارو نگاه کنی بگی چه هوای خوبیه ! :لبخند:)
استفاده از فریم ورک ها فقط وقتی خوبه که کاملا بدونی چیکار میکنه و فقط برای صرفه جویی در وقت ازشون استفاده کنین یا اینکه کلا طراح نباشی بخوای کارت راه بیفته .

Jarvis
دوشنبه 14 مرداد 1392, 12:36 عصر
واقعا ؟؟!!! اگه منظورتون همون بوت استرپ ( Bootstrap ) هستش .. کی گفته فریمورک Js هست ؟ حالا چون بعضی جاها از Js استفاده کرده فریمورک Js ـه ؟
تا جایی که من می دونم تا همین چند وقت پیش بوت استرپ رو به نام فریمورک CSS میشناختن!!

ali.poorbazargan
دوشنبه 14 مرداد 1392, 13:09 عصر
واقعا ؟؟!!! اگه منظورتون همون بوت استرپ ( Bootstrap ) هستش .. کی گفته فریمورک Js هست ؟ حالا چون بعضی جاها از Js استفاده کرده فریمورک Js ـه ؟
تا جایی که من می دونم تا همین چند وقت پیش بوت استرپ رو به نام فریمورک CSS میشناختن!!

Sorry ! اشتباه لپی بود ! منظورم همون bootstrap هست .
و البته منظورم این بود که با js نوشته شده .
جسارتا یکم بیشتر از بعضی جاها از js استفاده نشده ؟!!

Witch King
دوشنبه 14 مرداد 1392, 15:25 عصر
دوست عزيزمن چندتاپيشنهاددارم بهترين راه يادگيري هست شمااگربخواهيديك طراح موفق باشيدزبانهاي ديگه سليقه اي هست ولي حتمابايدبا‎ php ‎, javascriptو‎ css آشنايي داشته باشيدوگرنه طراح موفقي نخواهيدشداگربه دنبال كتاب مناسبي ميگرديدداخل وبسايت اصلي من كتابهاي فراواني هست داخل پيج هست لينك نميتونم بزارم چون باهمراه دارم پست ميزارم ,درموردفريم ورك اينكه اينهاابزاري هستندكه به صورت آماده وجوددارندوشماازاونهااستفا ده ميكنيدمثال شماپوشه فرم ورك رادانلودميكنيددركنارطراحي قرارميديدومثال به يك دكمه احتياج داشتيدازكدهاي آماده اون استفاده ميكنيدكه نحوه استفاده ونمونه ساخته اون داخل پوشه همراه باراهنمايي وجودداره كه اصلاپيشنهادنميشه استفاده كنيدچون واقعاشماراتنبل بارمياره بهتره شروع كنيدباكيبوردكدنويسي وتنبلي راكناربزاريدچون هم لذت خواهيدبردهم بانحوه كاركوچكترين كدآشناخواهيدشدوهم درآينده يك طراح موفق خواهيدشدوكارشماتضمين خواهدشددرمورداستفاده ازدرصدهابهترين راه اين هست هرجابااستفاده ازدرصدبه مشكل برخورديدبايدازرسپانسيو استفاده كنيدداخل امضاو اكثرتايپك هايي كه زدم ازاين روش استفاده شده ميتونيدببينيد

درود دوست عزیز
ممنون بابات توضیحاتتون. منظورتون از سایر زبان ها چیه ؟میشه یه مثال بزنید ؟ منظورتون xml هست ؟
من فکر نمی کنم یادگیری php نیاز باشه. چون من میخوام طراح وب بشم. کار با پایگاه داده رو در نظر ندارم. اما سره فرصت php رو هم یاد میگیرم. css رو هم بلدم. html هم که چیزی نداره. باید css رو حرفه ای بشم و شروع به یادگیری جی کوئری بکنم. برای یادگیری جی کوئری لازمه که جاوا اسکریپت هم یادبگیریم ؟

راستی اگه میشه آدرس وبتون رو برام pm کنید ممنون میشم.

در مورد فریم ورک هم متوجه منظور دوستمون شدم. فکر کنم چیزه خوبی باشه اما در حال حاضر برای من زوده. بهتره وقتی حرفه شدم برای پروژه های بزرگ صرفا جهت راحتی کار از فریم ورک استفاده کنم.

امضاتون هم که خالیه !

ممنون بابات توضیحاتتون

واسه طراح خوب شدن
اول ایده پردازی خوب و آخر هم ایده پردازیه خوب مهمه .
بقیشم اینه که سعی کنی ایده هاتو به بهترین شکل پیاده سازی کنی .
واسه اینکارم باید از یادگرفتن فراری که نباشی هیچ هر لحظه واسش آماده باشی .
حداقل واسه شروع کار
html
css
php - asp.net
sql

در قدم بعد یادگیریه javascript و زیر مجموعه های حیــــــــــاتیش یعنی Jquery و AJAX
بعدشم XML و ...

باور داشته باش که برای یادگیری همه اینا یک هفته وقت لازم داری ولی برای مسلط شدن به همه فوت و فنش شاید سالها .
پس یه هفته وقت بذار و همه چیز رو یادبگیر و بعدش شروع کن .
بیخیال فریم ورک و این حرفا فعلا ! به موقعش قطعا متوجه میشی که الان وقته چیه .
همین
موفق باشی

درود دوست عزیز.

راستش تو ایده پردازی هم کمی ضعیف هستم. اما اگر وقت بزارم و فکر کنم طرح های بسیار خوبی میتونم به وجود بیارم.
همون جور که تو جواب بالا هم گفتم برای طراحی وب فکر نمی کنم احتیاجی به php یا asp.net باشه.
برای یادگیری جیکوئری یادگیری جاوا اسکریپت حتمی هست ؟ یعنی بدون جاوا اسکریپت نمیشه جی کوئری یادگرفت ؟
در مورد فریم ورک هم تصمیم خودم رو گرفتم فکر نمی کنم در حال حاضر و حتی بعدا نیازی به استفاده از فریم ورک باشه.

ممنون بابات توضیحاتتون

والا اینجوری ک شما گفتید الان اگه کلی گویی کنم کتک میخورم! ن؟ :|
در مورد فریم ورک! 1 فایل حاوی کدهای آماده! شما فقط کافیه ازشون استفاده کنید! فیلم آموزش استفاده از بوت استرپ را از این سایت دانلود کنید : http://www.quicklearn.ir/
در مورد % هم ب هر حال میگن هر ک تاووس خواهد ... سخت هست! ولی شدنیه! همه همین کارو میکنن!
در مورد hover هم عرض کنم ک خیر! شما کد نویس را انجام بدید! چیزی ک میخواید را بسازید! و در آخر استایل visibility: hidden; را ب اون کادره اضافه کنید!
و یک .class:hover بسازید و بهش استایل visibility: visible; را بدید! متوجه شدید یا کتکو خوردم رف؟!
در مورد پ.ن : با css خیلی کارا میشه کرد! ولی 1 مقایسه داشته باشید بین سایتهایی ک از js یا jquery استفاده کردن با سایتهایی ک از css استفاده کردن! ب نظرم js فوق العادس!

راستش خودم که فکر نمی کنم لحن صحبتم بد بود باشه. اگر اینجوری فکر می کنید عذر میخوام.
متوجه کاربرد فریم ورک شدم. خوبه اما من علاقه ای به استفاده ازش ندارم.

یعنی من برای تمام قسمت های وبسایت از درصد استفاده کنم؟ یه کم سخت میشه اما شدنیه.
آها متوجه شدم. در واقع یک آبجکت رو با visibility مخفی می کنم بعد توضیح میدم که با رفتن موس روی اون قسمت visibility اش visible و نمایان باشه.متوجه شدم! امروز امتحان می کنم و خبرش رو میدم.

یه سوال کلی. من توی آموزش های جی کوئری متوجه شدم که باید فایل و کد منبع جیکوئری رو از سایت جیکوئری دات کام دانلود کنیم و اون رو درون وب خودمون آدرس دهی بکنیم. حجم این فایل هم 100 کیلوبایت بود.
حالا اگر کسی بخواد سایتی که با جیکوئری ساخته شده رو ببینه باید تمام این فایل 100 کیلوبایتی رو دانلود کنه ؟یا هر موقع که مرورگر به کد جیکوئری بر خورد کرد خودش میره تو اون کد منبع بررسی می کنه ؟

ممنون بابات توضیحاتتون.

برای مشکل اول شما دقیقا باید برید دنبال مبحث Responsive Web Design .. یعنی قالب طوری طراحی میشه که حتی توی تبلت و گوشی های موبایل هم خوانایی خودش رو داشته باشه ... متاسفانه بنده اطلاعات کمی در این باره دارم. شما از گوگل شروع کنید و در موردش تحقیق کنید .. ایشالا به نتایج خوبی خواهید رسید.
برای مشکل دوم
ببینید ، این که شما به مثلا جی کوئری علاقه نداشته باشید و به CSS HTML علاقه داشته باشید خوب نیست و خیلی بهتون ضرر میزنه ... کسی که میخواد طراح و توسعه دهنده وب باشه باید ضروری ترین چیزا مثل همین جی کوئری و جاوا اسکریپت و CSS HTML رو بلد باشه ... کار اینا رو بدونه ... الان برای اون باکسی که فرمودید درسته که با CSS هم میشه یه کارایی کرد ... ولی درست ترین کار اینه که از کدهای جی کوئری استفاده کنید. هر ابزاری یه کاربردی داره ... CSS هم کارش استایل و قالب بندی هستش ...
شما هر جور شده باید سعی کنید جی کوئری و جاوا اسکریپت رو یاد بگیرید .. چون الان نه ... ایشالا اگه حرفه ای شدید ... اون موقع توی تمام سفارشات می بینید که نیاز به جی کوئری هم هست! توی حداقل یکی از سفارشات نیاز به جاوا اسکریپت هم هست ... و ...

بنده خودم چون به برنامه نویسی علاقه داشتم الان همه ی موارد بالا رو تا حدی که باید بلد باشم ، بلدم ... روز به روز هم دارم چیزای جدید تری در مورد همین جی کوئری و جاوا اسکریپت یاد می گیرم.

موفق باشید.
درود دوست عزیز. حتما تو گوگل سرچ می کنم. تو وبسایت های ایرانی در این باره چیزی هست ؟
بله حق با شماست. با css فقط باید استایل و قالب بندی انجام بدیم.خودم هم تو چند پست قبل متوجه این موضوع شدم. حتما شروع به یادگیری جی کوئری می کنم.

ممنون بابات توضیحاتتون

دوستان ؛ بحث خوبی رو شروع کردین؛ راستش من هم تا الان چند تا طرح انجام دادم ولی به دلم نمیشینه، بنظرم اول باید یاد بگیریم چجوری طرح مورد نظرمون رو پیاده سازیش کنیم؛ بعضی ها میگن با یک قلم و کاغذ شروع کن و طرحت رو روی کاغذ بکش ؛ بعد شروع کن به طراحیش.
بنظرتون بهتر نیست اول طرز تهیه قالب یا طرح تو مانتیورهای معمولی رو یاد بگیریم بعدش بریم سمت Responsive و اینجور مسائل؟ چون اگه بتونیم با تمرین تو صفحه ای با اندازه مشخص طرح خودمون رو پیاده سازیش کنیم ، مراحل بعدی که همون Responsive هست رو میشه یاد گرفت ولی این بنده خدا که الان اول راهه بهتره که همون css و html رو یاد بگیره.
ضمنا به این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?412219-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C-PSD-%D8%A8%D9%87-HTML) هم سر بزنید و اگه دوست داشتید مطالبتون رو بذارید.
ضمنا :
درود دوست عزیز.
بنده خودم معمولا قبل از طراحی یکم فکر می کنم و طرح خودم رو با فوتوشاپ طراحی می کنم.
به تاپیک معرفی شده هم سر زدم. جالبه. یک افزونه ای هم دیدم بودم که بدون دانش طراحی وب قالب ها رو تبدیل به css و html می کرد. البته هیج وقت استفاده نکردم/
من که سرچ کردم انگار بوت استراپ یک جور فریم ورک پر کاربرد هستش.
ممنون بابات توضیحاتتون.

کدهای آماده واسه استفاده سریع ! ( کارش اینه که وقتی یکی ازت پرسید سایتت چطوری اینکارو میکنه باید هوارو نگاه کنی بگی چه هوای خوبیه ! :لبخند:)
استفاده از فریم ورک ها فقط وقتی خوبه که کاملا بدونی چیکار میکنه و فقط برای صرفه جویی در وقت ازشون استفاده کنین یا اینکه کلا طراح نباشی بخوای کارت راه بیفته .
درود دوست عزیز.
ممنون بابات توضیحاتتون. خودم هم به همین نتیجه رسیدم. اما خیلی وسوسه آمیزه.

=========================

چند تا منبع خوب ( فرقی نداره کتاب سایت ویکی فیلم و ... ) برای یادگیری جی کوئری معرفی می کنید؟

مشکل بنده تو طراحی سایت که با تمام رزولیشن ها برابری کنه حل هنوز کامل حل نشد. درصدی وارد کردن خیلی سخته. الان همین قالب وبسایت برنامه نویس هم اندازه ها و عکس هارو درصدی وارد کرده ؟

از تمامی دوستان برای توضیحات خوبشون تشکر میکنم. چیزهای خوبی تو این تاپیک یادگرفتم.
تا آخره امروز یکی از کارهای خودم رو تو سایت قرار میدم تا حساب کار دستتون بیاد که تا چه حد طراحی وب بلدم.