ورود

View Full Version : آيا ميشه از اين پايگاه داده براي php استفاده كرد؟

MRmoon
دوشنبه 14 مرداد 1392, 20:31 عصر
با سلام.
آيا ميشه از اين ديتابيس براي php استفاده كرد؟

اگه آره سرعتش در مقايسه با MySQL چطوريه؟

اصلا ارزش داره در php از firebird استفاده كنيم؟

Jarvis
دوشنبه 14 مرداد 1392, 21:06 عصر
در مورد این که قابلیت استفاده در PHP رو داره باید بگم بله .. می تونه با PHP هم ارتباط برقرار کنه ... ولی هنوز نتونسته از لحاظ سرعت گوی سبقت رو از MySQL بدزده ... برای PHP از همون MySQL استفاده کنید بهتره.
ولی توی توسعه ی نرم افزارهای تحت دسکتاپ می تونید روش حساب کنید... با دلفی هم خیلی خوب ارتباط برقرار میکنه .. به خاطر کامپوننت ها و ابزارها و ساپورت عالی ای که داره.

Firebird قابل توسعه هستش و شما اگه به سورس اون مسلط باشید می تونید مطابق نیاز خودتون اون رو توسعه بدید.

موفق باشید.

Jarvis
دوشنبه 14 مرداد 1392, 21:10 عصر
اینجا هم می تونید مقایسه دیتابیس ها رو ببینید :
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_relational_database_management_syste ms

BORHAN TEC
سه شنبه 15 مرداد 1392, 01:28 صبح
ولی هنوز نتونسته از لحاظ سرعت گوی سبقت رو از MySQL بدزده
این گفته شما صحیح نیست. نمیگم که در کار با PHP پایگاه داده MySQL رو رها کنن و از فایربرد استفاده کنند. به نظر من اگه کسی قراره با PHP کار کنه بهتره که از MySQL استفاده کنه و از فایربرد استفاده نکنه، چرا که به صورت پیش فرض در همه هاستها MySQL نصبه و لزومی نداره که یه برنامه نویس PHP پایگاه داده MySQL رو کنار بزاره.

اینجا هم می تونید مقایسه دیتابیس ها رو ببینید :
http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...gement_systems
این مقایسه ها جالبه ولی در برخی از موارد نباید خیلی راحت مبنا رو روی تعداد yes و no ها بزاریم. چند وقت قبل داشتم یک پایان نامه رو که مربوط به یکی از دانشجویان یکی از دانشگاههای مطرح ایران بود رو میخوندم و دیدم که در برخی از جاها در مورد قابلیتهای فایربرد اشتباه گفته بود و بعید نیست که در مورد پایگاه داده های دیگه هم همین اشتباه رو کرده باشه. برخی از پایگاه داده ها برخی از قابلیتها رو به شکل دیگه ای در اختیار کاربر قرار میدن و ممکنه به همین خاطر در مورد یک قابلیت یا ویژگی No رو ببینید و حالتون گرفته بشه. مثلاً فایربرد نوع AutoIncrement نداره ولی استفاده از این قابلیت با ساخت یک Generator و یک تریگر به راحتی انجام میشه و در اکثر محیطهای مرتبط با فایر برد با یک کلیک راست و یک کلیک چپ قابل حله! :لبخندساده:

Jarvis
سه شنبه 15 مرداد 1392, 09:37 صبح
این گفته شما صحیح نیست. نمیگم که در کار با PHP پایگاه داده MySQL رو رها کنن و از فایربرد استفاده کنند. به نظر من اگه کسی قراره با PHP کار کنه بهتره که از MySQL استفاده کنه و از فایربرد استفاده نکنه، چرا که به صورت پیش فرض در همه هاستها MySQL نصبه و لزومی نداره که یه برنامه نویس PHP پایگاه داده MySQL رو کنار بزاره.
بله بنده هم منظورم همون قسمت قرمز رنگ صحبت شما بود.

سعید صابری
سه شنبه 15 مرداد 1392, 21:23 عصر
ولی هنوز نتونسته از لحاظ سرعت گوی سبقت رو از MySQL بدزده

به نظر من نظر جناب Variant (http://barnamenevis.org/member.php?284726-Variant) صحیح باشه نمیدونم دوستان چقدر تجربه کار با Mysql دارند. هر چند من هم تجربه ای آنچنانی کار با FB را ندارم ولی Mysql با خیلی از دیتابیس ها مقایسه از لحاظ سرعت واقعا حرف نداره من در پروژه های زیادی از Mysql به عنوان دیتابیس(Win app) استفاده کردم سرعتش خیلی خوبه و لی باگ زیاده داره متاسفانه نمیدونم شاید سیاست شرکتش باشه چون در هر نسخه یک باگ برطرف می کنند چند تا بعدش اضاف میشه.
به نظر من FB در ابتدای راهه و با توجه به open source بودن آینده خوبی را خواهد داشت و "امیدوارم باگ های MYsql نداشته باشه"