View Full Version : سوال: راهنمایی در مورد ایجاد کسب و کار تبدیل psd به html
NitroPlus
سه شنبه 15 مرداد 1392, 10:12 صبح
سلام
ببخشید تگه تاپیک جاش مناسب نیست واقعا نمی دونستم کجا بزنم..... اما به راهنمایی دوستان نیازمندم
من در ضمینه تبدیل psd به html مهارت دارم با html,css,jquery توانایی کار دارم
حالا می خوام یه وب سایت راه اندازی کنم و سفارش بگیرم
می خواستم دوستان راهنمایی کنن که چه کار کنم که کارم بگیره؟
tadayoni
سه شنبه 15 مرداد 1392, 17:34 عصر
بهترین راه بنظر من همکاری با افرادی هستش که توی این زمینه اسمی برای خودشون دارند و مشتریان بالایی دارند و بتونن مشتریان خودشون رو به سایت شما انتقال بدن . البته این کار رو هر کسی نمیکنه مگر اینکه نفع زیادی براش داشته باشه
راه راحت تر قرار دادن نمونه کارهاتون توی سایت ، قیمت مناسب و تبلیغ هستش
Witch King
سه شنبه 15 مرداد 1392, 21:01 عصر
بهتره چندین قالب رو طراحی کنید و به رایگان برای دانلود قرار بدید. بعد از این مرحله باید تبلیغ بکنید و وقتی بازدید کننده وارد سایت شد نمونه کارهای خودتون رو نشون بدید. بعد از اون از قالب های کوچیک برای سیستم های وبلاگ دهی مشهور مثله رزبلاگ شروع کنید و طراحی کنید و با قیمت پایین و کیفیت بالا بفروشید. بعد از این برای CMS ها و بعد از این هم برای تالار گفتگو قالب طراحی کنید
اگه میخواید خیلی پروفشنال بشید یه کم قیمت ها رو بالا ببرید و یه سرور مجازی بخرید و کانفیگ کنید و 200 مگ ( یا هر جه قدر که میخواید ) هاست رایگان هم برای خرید قالب بدید.
باید صبر داشته باشید و عجله نکنید. شاید اوایل ضرر مالی و غیر مالی داشته باشید اما بعد از مدتی که اسم و رسم پیدا کردید پول خوبی میتونید به جیب بزنید.
موفق باشید
tadayoni
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 15:55 عصر
بهتره چندین قالب رو طراحی کنید و به رایگان برای دانلود قرار بدید.
موفق باشید
با نظر دوستمون موافقم . این روش خیلی میتونه خوب باشه
از این مقاله میتونید یه استفاده هایی بکنید . البته در مورد برنامه نویسی هستش ولی خوب میشه به کار شما هم ارتقا داد
http://tadayoni.ir/8-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D9%85/
moon_sky
جمعه 18 بهمن 1392, 11:11 صبح
سلام
تبدیل فایل های psd به html ,... چه جوری باید قیمت گذاری کنیم؟ یعنی محدوده ی قیمت چقدر هست؟
اگر responsive باشه قیمت چه تغییری میکنه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.