PDA

View Full Version : ساختار یک سایت کامل

hkhalaj
سه شنبه 15 مرداد 1392, 11:30 صبح
سلام به دوستان. من در زمینه طراحی وب سایت تجربه ای ندارم و دقیقا نمیدونم یک سایتی که طراحی میشه دقیقا چه صفحات و قسمتهایی داره. مثلا شنیدم که باید برای سایت صفحه مای ادمین هم طراحی کرد. میخواستم بدونم این صفحه چی هست و غیر از اون یک سایت چه صفحات دیگه ای داره تا از همین اوایل کار به نوعی تکلیفم روشن باشه. ممنون از شما.

na_des
سه شنبه 15 مرداد 1392, 12:09 عصر
سلام به دوستان. من در زمینه طراحی وب سایت تجربه ای ندارم و دقیقا نمیدونم یک سایتی که طراحی میشه دقیقا چه صفحات و قسمتهایی داره. مثلا شنیدم که باید برای سایت صفحه مای ادمین هم طراحی کرد. میخواستم بدونم این صفحه چی هست و غیر از اون یک سایت چه صفحات دیگه ای داره تا از همین اوایل کار به نوعی تکلیفم روشن باشه. ممنون از شما.
سلام خوب کافیه چند تا سایت ببنید و بررسی کنید . صفحه admin که گفتین یا administrator هم برای مدیریت بر بخش های مختلف وب سایت استفاده میشه ( البته در سایت های داینامیک ) مثل مدیریت اعضا و ... .
(بسته به سایت )

hkhalaj
سه شنبه 15 مرداد 1392, 12:59 عصر
ممنون. حالا این صفحه باید با کدنویسی درست بشه یا بسته نرم افزاری برای ایجادش لازمه؟

mashhadpix
سه شنبه 15 مرداد 1392, 13:12 عصر
ممنون. حالا این صفحه باید با کدنویسی درست بشه یا بسته نرم افزاری برای ایجادش لازمه؟
سلام
تا به html و css یه کم مسلط نباشید نمیتونید کار را اصولی پیش ببرید پس بهتر است از ابتدا با سایتهای http://www.developer1.ir/ و http://www.w3schools.com/default.asp شروع کنی که خیلی روان کار کردند.
بهترین سایت انگلیسی است که گذاشتم براتون.
اگر سوالی بود که در توانم باشه حتما کمکتون می کنم

na_des
سه شنبه 15 مرداد 1392, 14:21 عصر
برای طراحی و برنامه نویسی سایت مطمئنا کدنویسی لازمه و معمولا از طراحی شروع میکنن . البته نرم افزارهای مدیریت محتوا هم هستند که فک کنم افراد عادی میتونن سایت های معمولی و نه چندان دلچسب باهاش ایجاد کنند ( بدون کدنویسی ) و نرم افزار dreamweaver هم هست که میشه از بخش های امادش استفاده کرد ولی اگر میخواید کدنویسی یاد بگیرید همونطور که دوستمون گفت شروع کنید .

hkhalaj
سه شنبه 15 مرداد 1392, 16:45 عصر
ممنون از پاسخ شما. من برنامه نویسی را تا حدی کار کردم و آشنایی دارم ولی مشکل من ساختار صفحه مای ادمین سایت هست که نمیدونم چه قسمتهایی داره و اینکه با پی اچ پی به تنهایی انجام میشه یا نیاز به آموزشهای پیچیده تر هست؟ و اینکه هر سایتی الزاما باید این صفحه را داشته باشه؟

aliblue
سه شنبه 15 مرداد 1392, 17:29 عصر
اگه سایت استاتیک باشه نیازی به صفحه ادمین(پنل مدیریت) نداره. سایت استاتیک مانند سایت های ساده ای است که فقط از چند صفحه تشکیل میشوند و دیر به روز می شوند. یعنی در کامپیتر طراحی می شوند و سپس آپلود می گردند.و برای هر تغییر کوچک باید فایل های جدید را مجددا آپلود کرد.
ولی برای سایت های داینامیک مثل همین سایت یا سایت های خبری یا فروشگاهی، قسمتی برای Admin باید طراحی شود که بتواند مطالب را ویرایش کند(در دیتابیس)

tadayoni
سه شنبه 15 مرداد 1392, 17:43 عصر
بخش کاربری و بخش ادمین خودشون ممکنه چندین لایه داشته باشند . یعنی برای هر یک از کاربرا با توجه به سطح دسترسی اونها به سیستم امکانات مختلفی وجود داشته باشه

Witch King
سه شنبه 15 مرداد 1392, 20:58 عصر
دوست عزیز شما میخوای cms طراحی کنی ؟ مگه الکیه ؟ :) اولا که تنهایی کاره هر کس نیست. دوما که علاوه بر طراحی باید به PHP و البته امنیت هم آشنایی داشته باشی تا با یه باگ SQL سایتت رو اینجکت نکنن.
بهتره وقت خودتون رو بزارید روی یادگیری نحوه طراحی قالب وردپرس نه اینکه بخواید یه چیزی مثله وردپرس رو طراحی کنید!
صفحه ادمین هم چیزی جز چند کیلو کد php نیست. حالا اگر خواستی یه چند گرم css هم قاطیش کن تا کار باهاش آسون بشه.

برای یادگیری طراحی وب هم بهترین راه گشتن بین کد هی آماده هست. طراحی وب رو اونجوری که تو مدرسه گفتن نمیشه یادگرفت که از صبح تا شب بخوای کتاب بخونی! یه کتاب که توضیح ساده میده پیدا کن. استارت رو که زدی و با اساس کار آشنا شدی برو تو کاره کد های آماده. به سرعت هم شروع به طراحی یه قالب کن چون نقاط ضعف خودت رو می فهمی و با پرسش میفهمی. مثلا من اولین بار که قالب طراحی کردم نمیتونستم آبجکت ها رو تکون بدم که با تحقیق فهمیدم با ویژگی FLOAT میشه قسمت ها رو چپ و راست کرد. بهد از اون هم با ویژگی MARGIN آشنا شدم که راحت میشد باهاش قسمت ها رو هر جا که خواستی بزاری.
بعد از اون من دیگه هیچ کتابی نخوندم. و فقط بین کد ها گشتم.

این مراحل رو که گزروندی میرسی به حد من! که فقط باید تجربه کسب کنی و حرفه ای بشی.( البته تعریف از خود نباشه)

موفق باشید

parsboy
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 00:10 صبح
دوست عزیز شما میخوای cms طراحی کنی ؟ مگه الکیه ؟ :) اولا که تنهایی کاره هر کس نیست. دوما که علاوه بر طراحی باید به PHP و البته امنیت هم آشنایی داشته باشی تا با یه باگ SQL سایتت رو اینجکت نکنن.
باسلام دوست عزیز هیچ کاری نشد نداره این چه حرفیه؟!! برخی ازدوستان توهمین انجمن هستن خیلی کارهای عالی انجام دادن! مگه الکیه یعنی چی؟!!!

بهتره وقت خودتون رو بزارید روی یادگیری نحوه طراحی قالب وردپرس نه اینکه بخواید یه چیزی مثله وردپرس رو طراحی کنید!
دوست عزیزاگرقرارباشه همه بگن این کارمانیست و بریم سراغ نصب WP یا امثال اینا که دیگه برنامه نویسی معنایی نداره درضمن این دوستمونم حرفی ازنوشتن
چیزی مثل WP نکرد!!!!

صفحه ادمین هم چیزی جز چند کیلو کد php نیست. حالا اگر خواستی یه چند گرم css هم قاطیش کن تا کار باهاش آسون بشه.
این هم طرزفکرشماهست و معلومه برنامه نویس نیستید که همچین حرفی میزنی شاید برای شما یه مشت کد باشه اما برای من و امثال من یه دنیاست!

برای یادگیری طراحی وب هم بهترین راه گشتن بین کد هی آماده هست. طراحی وب رو اونجوری که تو مدرسه گفتن نمیشه یادگرفت که از صبح تا شب بخوای کتاب بخونی! یه کتاب که توضیح ساده میده پیدا کن. استارت رو که زدی و با اساس کار آشنا شدی برو تو کاره کد های آماده. به سرعت هم شروع به طراحی یه قالب کن چون نقاط ضعف خودت رو می فهمی و با پرسش میفهمی.
اصلا موافق نیستم شما برنامه نویس نباشی اول کارهی برو کدنگاه کن چیزی متوجه نخواهی شد !! باید تلاش کرد حالا یا با کتاب یا سی دی یا Web Page ها و...
اینا یه وسیله یا واسطه واس پیشرفت وتلاش ما هستند!

این مراحل رو که گزروندی میرسی به حد من! که فقط باید تجربه کسب کنی و حرفه ای بشی.( البته تعریف از خود نباشه)
ببخشید ها اما بنده فکرمیکنم شما خیلی تازه واردهستید! طرزفکرتون روعوض کنید
موفق باشید.

mashhadpix
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 06:41 صبح
این هم طرزفکرشماهست و معلومه برنامه نویس نیستید که همچین حرفی میزنی شاید برای شما یه مشت کد باشه اما برای من و امثال من یه دنیاست!
موافقم باهات صد در صد :چشمک:

tadayoni
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 16:51 عصر

برای یادگیری طراحی وب هم بهترین راه گشتن بین کد هی آماده هست. طراحی وب رو اونجوری که تو مدرسه گفتن نمیشه یادگرفت که از صبح تا شب بخوای کتاب بخونی! یه کتاب که توضیح ساده میده پیدا کن. استارت رو که زدی و با اساس کار آشنا شدی برو تو کاره کد های آماده. به سرعت هم شروع به طراحی یه قالب کن چون نقاط ضعف خودت رو می فهمی و با پرسش میفهمی. مثلا من اولین بار که قالب طراحی کردم نمیتونستم آبجکت ها رو تکون بدم که با تحقیق فهمیدم با ویژگی FLOAT میشه قسمت ها رو چپ و راست کرد. بهد از اون هم با ویژگی MARGIN آشنا شدم که راحت میشد باهاش قسمت ها رو هر جا که خواستی بزاری.
بعد از اون من دیگه هیچ کتابی نخوندم. و فقط بین کد ها گشتم.

موفق باشید

دوست من وقتی به چیزای بزرگ فکر کنید ، اونوقت بزرگ میشید ولی اگه بخواید به همون float یا margin فکر کنید توی position: relative هم میمونید . امیدوارم شیوه فکر کردنتون رو راجع به کار و کد نویسی تغییر بدید چون همین نوع فکراست که اعتبار برنامه نویسی و طراحی سایت رو آورده پایین و افراد با یاد گرفتن نصب قالب رفتن و فروشگاه های 50 هزار تومانی راه میندازن !!!

mohamad_torabi
سه شنبه 22 مرداد 1392, 15:08 عصر
اول یه زبان برنامه نویسی یاد گیر عد میتونی پنل ادمیینو بساز صفحه ادمین مدیر میتونه بیاد سایت رو مدیریت کنه مثلا افزودن مطلب