ورود

View Full Version : سوال: نحوه تغییر دادن آدرس فیلد در کل برنامه

G.hemati
سه شنبه 15 مرداد 1392, 20:24 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
من میخوام در کل برنامم یعنی تمامی فرمها،گزارشات ، کوئری و ... فیلدی بنام Value رو که از جدول TblSize گرفتم به فیلد Value_p در جدول TblProPlan تغییر بدم

میخوام حالت Replace بشه و مقادیر تصویر شماره 1 تبدیل به تصویر شماره 2 بشه

چون تعداد فیلدهام زیاده و این فیلد رو تقریباً در تمامی فرمها و گزارشاتم استفاده کردم آبدیت کردن به صورت جداگانه و دستی زمانبر و همراه با اشتباهه .

میخواستم اگه امکانش باشه با قطعه کدی این کار رو انجام بدم . ممنون

alirezabahrami
سه شنبه 15 مرداد 1392, 21:31 عصر
من میخوام در کل برنامم یعنی تمامی فرمها،گزارشات ، کوئری و ... فیلدی بنام Value رو که از جدول TblSize گرفتم به فیلد Value_p در جدول TblProPlan تغییر بدم

چون تعداد فیلدهام زیاده و این فیلد رو تقریباً در تمامی فرمها و گزارشاتم استفاده کردم آبدیت کردن به صورت جداگانه و دستی زمانبر و همراه با اشتباهه .

سلام
ازطریق پنجره Replace در قسمت ماژول و انتخاب current project و Replace all (طبق تصویر ضمیمه ) فیلد مورد نظر در کلیه ماژول های عمومی و ماژول های استفاده شده در فرم ها و گزارشها تغییر پیدا می کند . می ماندجداول و کوئری ها که با تغییر دستی این فیلد و جدول مربوطه تغییر در کوئری بصورت اتوماتیک صورت می گیرد.
یا علی

alirezabahrami
سه شنبه 15 مرداد 1392, 21:33 عصر

سلام
ازطریق پنجره find\Replace در قسمت ماژول و انتخاب current project و Replace all (طبق تصویر ضمیمه ) فیلد مورد نظر در کلیه ماژول های عمومی و ماژول های استفاده شده در فرم ها و گزارشها تغییر پیدا می کند . می ماندجداول و کوئری ها که با تغییر دستی این فیلد و جدول مربوطه تغییر در کوئری بصورت اتوماتیک صورت می گیرد.
یا علی