View Full Version : راهنمایی در مورد سرور مجازی
engin2013
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 12:03 عصر
سلام خدمت همه دوستان
دوستان می خواستم بدونم که سرور مجازی linux یا windows کدومش خوبه .
من برای پیاده سازی میل سرور کدومش رو انتخاب کنم پروژه من با زبان php نوشته شده .
ممنون می شم که کمکم کنید
parsboy
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 13:24 عصر
سلام خدمت همه دوستان
دوستان می خواستم بدونم که سرور مجازی linux یا windows کدومش خوبه .
من برای پیاده سازی میل سرور کدومش رو انتخاب کنم پروژه من با زبان php نوشته شده .
ممنون می شم که کمکم کنید
باسلام دوست عزیز برای اینکارLinux مناسب ترهست
موفق باشید
hghyami
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 00:01 صبح
دوست عزیز این سوال که شما میکنی نامفهوم هست. مجازی سازی ربطی به اپلیکیشن نداره. شما مثل میتونید VMWare Player رو روی کامپیوتر خودتون نصب کنید و بعدش روش یک VM Centos بیارید بالا و روی اون web server(Apache/ngnix,Lighthttpd) یا هر چی بریزید و باهاش کار کنید.
cybercoder
شنبه 19 مرداد 1392, 03:15 صبح
منظور ایشون سرورهای مجازی سیستم عامل نصب شدست که می فروشند. نه خود کل سرور که خودشون نصب کنن ویرچوالایزر رو در واقع یک ماشین مجازی لینوکسی یا ویندوزی میخوان بخرن.
اما در مورد پاسخ centOS راست کار شماست. مجانی هم هست.
engin2013
شنبه 19 مرداد 1392, 20:37 عصر
مرسی دوستان
منظور من هم سرورهای مجازی با سیستم عامل نصب شده بود البته خود من هم چند شرکت رفتم و قیمت های بالایی گفتند مثلا یکجا برای اجاره یک سرور 3 ماهه مبلغ 300000 دریافت می کرد یعنی ماهی 100000 با حداقل مشخصات که این قیمت ها برای یک دفاع پایان نامه ساده واقعا ارزش داره .
حالا اگر دوستان لطف کنند سروری که هنوز تعداد کاربرانش زیاد نباشه و بشه برای حداقل پیاده سازی یک میل سرور ازش استفاده کرد رو به ما معرفی کنند (رایگان) ما رو شرمنده خودشون کردند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.