ورود

View Full Version : مبتدی: هاست و دامنه خریدم حالا چشام گرد شده و اشک توشون جمع شده

LOTLOT
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 15:41 عصر
دوستان هاست و دامنه خریدم حالا باید چه کار کنم که یه سایت راه بندازم

:متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:: تعجب::متعجب::متعجب:
سلام دوستان داشتم تو خیابان قدم میزدم (نشان از مرحله پرت بودن بنده) که شنیدم یکی میگه هاست و دامنه رفتم پرسیدم چی هست ؟ خوردنیه ؟
یارو لبخند نمکینی زد و گفت چیز خوبیه
من هم رفتم خریدم ولی حالا موندم قدم بعدی چیه؟

داشته ها:
-هاست 200 مگابایتی لینوکس همراه با سی پنل
-جیب خالی
-آی کیو حداکثر با کلی تلاش و عرق ریختن و پارتی بازی 50

خواسته ها:
یه سایت خلاصه و مفید همراه با یک پنل مدیریتی ساده (صد البته رایگان)
و البته آرزوی سلامتی برای شما
من الان :متفکر: آیا میتوانید مرا :لبخند: کنید لطفا اگر نمی توانید لطفا مرا :متعجب: یا :گریه: نکنید

storm_saeed
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 16:00 عصر
خب بعد خرید به شما ادرس کنترل پنل میده مثلا site.com:1234 این میشه کنترل پنل اصلی سایت که توش سایتو درست میکنیم به احتمال زیاد سی پنل باید باشه کنترل پنلتون
بعد شما یه سر به سایت وردپرس بزن wp-persian.com بعدفایلی که دانلود کردی رو هاستت آپلود کن بعد در عرض 5 دیقه سایتت راه میفته تو خود سایتش هم آموزش نصب و گذاشته

LOTLOT
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 16:04 عصر
ببین آقا سعید درسته سی پنل دارم ولی نمیخوام از ورد پرس یا جوملا یا ... استفاده کنم میخوام فقط یه سایت ساده با یه پنل مدیریتی ساده مثل پنل مدیریتی ای که بلاگفا یا این سایتهای بلاگدهی ارائه میدن داشته باشم

storm_saeed
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 16:17 عصر
از وردپرس دیگه ساده تر وجود نداره ها
اولا سایت رو برای چه کاری میخواید؟
بعدشم وردپرس پنل مدیریتیش خیلی سادس مثل بلاگفا
تنها راحتون همینه که یه اسکریپت مثل وردپرس نصب کنید
اطلاعاتتون در این زمینه چقدره؟شاید شما فکر میکنید که سی پنل هم باید یه کاری مثل پنل مدیریتی بلاگفا رو انجام بده ؟

LOTLOT
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 16:27 عصر
نه کار با ورد پرس رو تا حدی بلدم ولی نمیتونم یه گرافیک خوب و مطابق میلم براش درست کنم (نمیخوام از قالبهای آماده استفاده کنم)
با آرتیستر (artisteer)هم که قالب دلخواهمو درست می کنم وقتی میبرمش رو وردپرس قاطی می کنه البته اگه در مورد این نرم افزار اطلاع دارین سوالاتی در موردش دارم ؟؟؟؟
اگه بتونم که با ورد پرس کار کنم ولی از گرافیک آرتیستیر استفاده کنم که خیلی عالی میشه (اینو هم بگم هر چند خبر دارین ولی آرتیستیر خروجی مخصوص ورد پرس هم میده)