View Full Version : چطوری میشه یک وبسایت با asp.net را به صورت آفلاین با بانک اطلاعاتی در شبکه راه اندازی کرد؟
meisam_pro
جمعه 18 مرداد 1392, 02:40 صبح
سلام دوستان و برنامه نویسان عزیز عید همگی مبارک.
خواستم ببینم چجوری میشه وبسایتی با asp.net را به صورت آفلاین گذاشت و داده ها را روی شبکه قرار داد و آپدیت کرد.ممنون از کمکتون منتظر جواب شما عزیزان هستم.
javad13
جمعه 18 مرداد 1392, 17:26 عصر
من که جوابتو دادم چرا پاک شده پس؟
خوب عزیز من باید توی iis یه سایت درست کنی و مسیرشو محل ذخیره شدن سایتت روی سرورت رو بدی و پورتشم تعیین کنی ، بعد کانکشن استرینگتو تنظیم کن براساس یوزر و پسورد اس کیوالت که دیتابیست رو اونجا میزاری
همین .
meisam_pro
شنبه 19 مرداد 1392, 14:14 عصر
من که جوابتو دادم چرا پاک شده پس؟
خوب عزیز من باید توی iis یه سایت درست کنی و مسیرشو محل ذخیره شدن سایتت روی سرورت رو بدی و پورتشم تعیین کنی ، بعد کانکشن استرینگتو تنظیم کن براساس یوزر و پسورد اس کیوالت که دیتابیست رو اونجا میزاری
همین .
دوست عزیز میشه دقیق تر بگید ، من یه وبسایت با asp.net ساختم ، منظور از اینکه توی iis یه وبسایت بسازم چیه؟حالا این تنظیمات iis ازکجا بیارم ، تا جایی که یادمه تو کنترل پنل تو قسمت add or remove یه iis بود فعال میکردم،ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم؟میشه دقیق تر بگید،آخه من زیاد با iis و بحث ضبکه آشنایی ندارم.ممنون میشم
javad13
شنبه 19 مرداد 1392, 14:34 عصر
خوب اگه ویندوز سرور داری میتونی توی iis چند تا سایت داشته باشی اما اگه غیرسرور داری باید روی default web siteراست کلیک کنی و virtual directory روانتخاب کنی.
ببین اگه ویندوزت غیر سرور هستش برو توی add or remove program بعد add or remove windows commponent بعد سی دی ویندوزتو بزار و از لیست internet information service رو نصب کن .
باید سرچ کنی تو گوگل واسه پیکربندی iis
javad13
شنبه 19 مرداد 1392, 14:36 عصر
بعد از نصب هم برو توی administrative tools اونجا iis رو باز کن.
meisam_pro
شنبه 19 مرداد 1392, 14:38 عصر
بعد از نصب هم برو توی administrative tools اونجا iis رو باز کن. خب یعنی میگی سایتم که اماده شد برم iis رو فعال کنم و بعدش برم تو administrative tools بعد کجا برم و چیکار کنم؟
javad13
شنبه 19 مرداد 1392, 14:57 عصر
عزیزم تو باید قبل از نصب ویژوال استودیو iis رو نصب کنی ، بعد بازش کنی و اونرو کانفیگش کنی.
برو تو گوگل سرچ کن pdf زیاد هستش.
meisam_pro
شنبه 19 مرداد 1392, 15:34 عصر
ممنون جواد جان.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1403, Jelsoft Enterprises Ltd.