View Full Version : سوال: مشکل فاصله در هدر
[younes]
جمعه 18 مرداد 1392, 03:44 صبح
من یه صفحه دارم طراحی میکنم که در یالای اون صفحه میخام یک نویگیشن لینک برای دسترسی سریع به کل سایت ایجاد کنم مثل گوگل ولی مشکل اینه که بلوک نولینک من از اطراف 10px فاصله میگره هر کاری کردم درست نمیشه از margin منفی هم استفاده کردم ولی جواب نمیده اگه کسی میتونه کمک کنه به من ایمیل کنه!
ymafg@yahoo.com:ناراحت:
khanlo.javid
جمعه 18 مرداد 1392, 08:19 صبح
دوست عزیز از Css Reset استفاده کردی ؟؟
اگه استفاده نکردید از این کد استفاده کنید.
*{padding:0;margin:0;}
امیدوارم مشکلتون حل شه ، در غیر اینصورت کد هاتون رو ضمیمه کنید.
na_des
جمعه 18 مرداد 1392, 09:54 صبح
احتمالا همون جور که دوستمون گفتن به خاطر margin و padding خود مرورگره و با css reset حل میشه
refugee
شنبه 19 مرداد 1392, 19:20 عصر
یادش بخیر اون موقع هایی که استاد اموزش css میدادن , چقدر تاکید داشتن روی ریستارت سی ام اس ( مخصوصا همین کد )
*{
padding:0px;
margin:0px;
}
فقط مشکل شما همین موضوع است و بس .. ( از رو تجربه بود )
aliv.2022
یک شنبه 20 مرداد 1392, 09:08 صبح
اون قسمت که میخوای بالا نشون داده بشه رو داخل یه div قرار بده بعد تو style بنویس:
position:fixed;float:top;top:0px;
البته اگه میخوای موقع پایین رفتن اون قسمت نمونه بالای صفحه از fixed استفاده کن اگه نه از absolute یا static استفاده کن
khanlo.javid
یک شنبه 20 مرداد 1392, 11:15 صبح
اون قسمت که میخوای بالا نشون داده بشه رو داخل یه div قرار بده بعد تو style بنویس:
position:fixed;float:top;top:0px;
البته اگه میخوای موقع پایین رفتن اون قسمت نمونه بالای صفحه از fixed استفاده کن اگه نه از absolute یا static استفاده کن
دوست عزیز مطمئنید سوال رو درست خوندید ؟؟؟ آخه جواب شما با سوال 180 درجه تناقض داره ، در ضمن المان float:top وجود نداره float یا راست میگیره یا چپ ، لطفا تو پاسخ هاتون دقت کنید.
موفق باشید.
aliv.2022
یک شنبه 20 مرداد 1392, 18:11 عصر
دوست عزیز مطمئنید سوال رو درست خوندید ؟؟؟ آخه جواب شما با سوال 180 درجه تناقض داره ، در ضمن المان float:top وجود نداره float یا راست میگیره یا چپ ، لطفا تو پاسخ هاتون دقت کنید.
موفق باشید.
فک میکنم درست خوندم سوال رو!:-؟ float:top هم وجود داره من شخصا استفاده کردم!:-/ امتحان کن شما...
s2/mri
یک شنبه 20 مرداد 1392, 18:19 عصر
مطمئنی float:top وجود داره!!!!!
http://www.w3schools.com/cssref/pr_class_float.asp
na_des
یک شنبه 20 مرداد 1392, 18:37 عصر
مطمئنی float:top وجود داره!!!!!
http://www.w3schools.com/cssref/pr_class_float.asp
به نکته خوبی اشاره کردین :لبخند:
وجود نداره :تشویق:
khanlo.javid
یک شنبه 20 مرداد 1392, 22:32 عصر
فک میکنم درست خوندم سوال رو!:-؟ float:top هم وجود داره من شخصا استفاده کردم!:-/ امتحان کن شما...
شما اگه وارد سایت کنسرسیوم وب هم بشید همچین چیزی وجود نداره ، اینو هر طراح آماتوری میدونه ، من نمیدونم شما چطور طراحی هستید که قوانین کد زنی و کد های استاندارد رو هم نمیدونید.:متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.