ورود

View Full Version : نحو صحیح قرار دادن 2تا شرط در جستجو

ehsanocx
جمعه 18 مرداد 1392, 16:01 عصر
سلام دوستان
برای جستجو من از این دستور استفاده میکنم.

Adodc1.RecordSource = "SELECT * FroM Table_Daneshjo where CodeDaneshjoe1 like'" & txtCodeDaneshjoo.Text & "%'"
Adodc1.Refresh

چطوری می تونم حالا دو تا شرط رو بگزارم برای دو تا فیلد متفاوت با مقدار های متفاوت جستجو ؟

فیلد1:CodeDaneshjo
فیلد 2:podman

ما یک شماره دانشجویی داریم با چند تا ترم(پودمان) متفاوت و شبیه هم .حالا چطوری می تونم بگم اون ترم هایی که شماره هاشون یکیه با هم برای یک شماره دانشجویی رو نمایش بده به من.
اینطوری انجام میدم جواب نمیده چون ساختارش درست نیست.کسی میتونه کمک کنه دستور درستشو بگه؟

Adodc1.RecordSource = "SELECT * FroM Table_Daneshjo where CodeDaneshjoe1=txtDaneshjo.text and podeman=txtpodeman"

ممنون میشم راهنماییم کنید

ramsess
یک شنبه 20 مرداد 1392, 17:43 عصر
از این کد که میتونی برای جستجو بین دو تاریخ استفاده کنی :
AdoKharjPersonal.RecordSource = "SELECT * FROM KharjPersonal WHERE DateKharj>='" & Trim(TxtDateStart.Text) & "' " & " and DateKharj<='" & Trim(TxtEndDate.Text) & " ' " & "order by DateKharj"
AdoKharjPersonal.Refresh
این کد هم برای زمانی هستش که بخوایم بین دو تاریخ باشه و به یه شرط دیگه جستجو کنه در واقع یعنی سه شرط:
adoexitkala.RecordSource = "SELECT * FROM TbExitAnbar WHERE datekhoroj>='" & Trim(Text6.Text) & "' " & " and datekhoroj<='" & Trim(Text7.Text) & " ' " & "and familiomasraf ='" & (Text11.Text) & " ' " & "order by datekhoroj"
adoexitkala.Refresh
در کد بالا بین دو تاریخ جستجو صورت می گیره به یه شرط دیگه داره و اون اینه که نام خانوادگی مصرف کننده هم برابر text11 باشه
کاری داشتی باز در خدمتیم

m.4.r.m
یک شنبه 20 مرداد 1392, 23:35 عصر
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FroM Table_Daneshjo where CodeDaneshjoe1='" & txtDaneshjo.text & "' and podeman='" & txtpodeman & "'"

البته این کد برای زمانی کاربرد داره که نوع فیلد های شما هر دو از نوع رشته باشه اگه از نوع عدد و صحیح باشه با ید از این استفاده کنی

Adodc1.RecordSource = "SELECT * FroM Table_Daneshjo where CodeDaneshjoe1=" & txtDaneshjo.text & " and podeman=" & txtpodeman