View Full Version : گفتگو: برنامه نویس پروری یا کد پروری!
parvizwpf
جمعه 18 مرداد 1392, 21:56 عصر
سلام.
ان شااله خسته نباشید.
موضوعی چند روز پیش باهام برخورد کرد . زیاد اهل طومار و گله نیستم ولی یه خورده منو آزرده کرد.
چند روز پیش داشتم سوالاتی جواب میدادم. وقتی جواب رو گذاشتم(البته نه جواب ها، لینکی) با این جمله روبرو شدم:
خودم یافتمش دیگه کلاس گذاشتن نداره اگه بلدی چهار خط کد بنویس به جای اینکه لینک بی ربط بزاری!!!!
حالا من گیج و ویج موندم.
اما بحث اصلی اینه منو روشن کنید آیا من مسئول نوشتن کد دوستان اینجا هستم یا پرورش و یا ایجاد تلنگری در فرد سوال کننده که اونرو به سمت جواب ببره(البته در جایی که نیاز به کد بوده دریغ نکردم) تا همتی کنه و بره خودش روی اون کد تجزیه تجلیل کنه و بهتر روشهای برنامه نویسی رو بفهمه؟
کدومش؟
گفتم جایی که کد نیازه دریغ نمیکنم. ولی بیشتر احساس میکنم عادت کردیم به تقلب و کد گرفتن از این و اون. ولی اعتقادم اینه که باید اینجا محل برنامه نویس پرورش دادن باشه تا کد رسانی. اگه غلطه بخدا بهم بگید روشم رو تغییر میدم.
معمول کارم اینه وقتی کسی سوالی میپرسه من اون رو به خواستش نزدیک کنم ، پس میرم جستجویی میکنم و سایتی در خور کارش بهش لینک میدم. برای چی ؟ چون بره و خودش کد مورد نظر رو تجزیه تحلیل کنه.
درسته منم میتونم کد اون بنده خدا رو کپی کنم ولی میزارم تصمیم رو خود سوال کننده بگیره.
آیا اشتباهه؟
متشکر میشم نظر بدید. اگه بگید اشتباس، روش پاسخ دادنم رو تغییر میدم.
یا علی....
آن شد که بار منت ملاح بُردمی - گوهر چو دست داد یه دریا چه حاجتست(حافظ)
f_talebi
جمعه 18 مرداد 1392, 22:44 عصر
با سلام
سایت www.football1998.ir (http://www.football1998.ir) افتتاح شد
سایت فوق تازه شروع به کار کرده و نیازمند چند مدیر فعال در سراسر ایران از هر استان فقط 1مدیر می باشد
اگر شما این توانایی مدیریت را در خود میبیند
درخواست خود را به ایمیل foot.ball1998@yahoo.com ارسال کنید با تشکر
:متعجب:
سلام.
ان شااله خسته نباشید.
موضوعی چند روز پیش باهام برخورد کرد . زیاد اهل طومار و گله نیستم ولی یه خورده منو آزرده کرد.
چند روز پیش داشتم سوالاتی جواب میدادم. وقتی جواب رو گذاشتم(البته نه جواب ها، لینکی) با این جمله روبرو شدم:
خودم یافتمش دیگه کلاس گذاشتن نداره اگه بلدی چهار خط کد بنویس به جای اینکه لینک بی ربط بزاری!!!!
حالا من گیج و ویج موندم.
اما بحث اصلی اینه منو روشن کنید آیا من مسئول نوشتن کد دوستان اینجا هستم یا پرورش و یا ایجاد تلنگری در فرد سوال کننده که اونرو به سمت جواب ببره(البته در جایی که نیاز به کد بوده دریغ نکردم) تا همتی کنه و بره خودش روی اون کد تجزیه تجلیل کنه و بهتر روشهای برنامه نویسی رو بفهمه؟
کدومش؟
گفتم جایی که کد نیازه دریغ نمیکنم. ولی بیشتر احساس میکنم عادت کردیم به تقلب و کد گرفتن از این و اون. ولی اعتقادم اینه که باید اینجا محل برنامه نویس پرورش دادن باشه تا کد رسانی. اگه غلطه بخدا بهم بگید روشم رو تغییر میدم.
معمول کارم اینه وقتی کسی سوالی میپرسه من اون رو به خواستش نزدیک کنم ، پس میرم جستجویی میکنم و سایتی در خور کارش بهش لینک میدم. برای چی ؟ چون بره و خودش کد مورد نظر رو تجزیه تحلیل کنه.
درسته منم میتونم کد اون بنده خدا رو کپی کنم ولی میزارم تصمیم رو خود سوال کننده بگیره.
آیا اشتباهه؟
متشکر میشم نظر بدید. اگه بگید اشتباس، روش پاسخ دادنم رو تغییر میدم.
یا علی....
آن شد که بار منت ملاح بُردمی - گوهر چو دست داد یه دریا چه حاجتست(حافظ)
نه برادر من. کار شما درسته... حتی اگر کسی در جواب لینکی بذاره باید ازش تشکر کرد درصورتی که بدردبخور باشه. من با شما موافقم و شیوه تون رو تغییر ندین
Arash_janusV3
شنبه 19 مرداد 1392, 15:19 عصر
با توجه به گسترگی اینترنت
و قابل دسترسی بودن به اطلاعات وسیع
اصلا لازم نیست به صورت جزئی راهنمایی ها انجام بشه
در حد کلیات کافیه
چون دیگه واقعا چیزی نیست که در نت نباشه
با جوابهای کلی به افراد بیشتری کمک خواهیم کرد
و مطمئنا تنوع و شور و انگیزه خاصی در خود ما که بیشتر کمک کننده هستیم ایجاد خواهد شد
و از این نظر شما روش آموزش دادن خودتون رو پیش بگیرید
اینکه کاربران توقعاتی دارند بهتره خودشون توقعاتشون رو برآورده کنند
از طرفی کلی گویی می تونه باعث بشه تاپیک هایی که دیگر کاربران به سراغشون نمی روند
فعال تر بشه فرض کنید کاربری سوال می کنه طریق ارتباط با sql
خوب وقتی شما می فرمایید با دستورات ADO.Net یا EF یا Linq کاربر رو وادار به پیدا کردن این مطالب می کنید
و تاپیک هایی تحت این موضوعات هستند فعال تر شده و ارزش خودش رو حفظ خواهد کرد
arvant
یک شنبه 20 مرداد 1392, 09:39 صبح
خب اخه من تو فروم عکس اینم زیاد دیدم .
طرف میاد راهنمایی در مورد یه باگ رپورتر می خواد.
بعد یکی دیگه که مثلاَ تو انجمن با سابقه هم هست لینک نمونه کد try-catch رو میزاره :)
parvizwpf
یک شنبه 20 مرداد 1392, 10:52 صبح
قضاوتی در مورد صحیح یا نا صحیح بودن نمیکنم این دیگه به تجارب جواب گو برمیگیرده.بحث بیشتر سر نوع جوابدهی هست. خودم سعی میکنم اول زوم کنم روی سوال و سوال رو بفهمم بعد پاسخ بدم. ولی آیا روشی که گفتم درسته؟
Mahmoud Zaad
یک شنبه 20 مرداد 1392, 19:43 عصر
اصولاً توی این فروم های آموزشی این کدنویس ها هستند که دردسر ساز و رو اعصاب هستند. اینها همون هایی هستند که تا دلتون بخواد ادعا دارن و بلدم بلدم راه میندازن! شما وقتی اینطور جوابی دیدید یا کسی رو دیدید که دنبال کد بود شک نکنید که با یه کد نویس طرف هستید نه برنامه نویس. برنامه نویس اگر هم زمانی گیر کنه فقط دنبال یه ایده است دنبال یه سرنخه و خودش تا آخرش می ره. ولی وای اگر به پست یک کدنویس بخورید... الان توی تالار سی شارپ چندتا فعالشو داریم طرف بیشتر از هزارتا پست داره هنوز یک Join رو نمی تونه انجام بده یه شرط رو نمی تونه پیاده کنه، یه خطا رو با یه کنترل نمی تونه نمایش بده... حالا اون خودم یافتمش هم با احتمال زیاد از یه فروم دیگه بوده که اونجا قربانی! براش کد رو کامل گذاشته حالا اومده اینجا داره پزش رو میده!
یه نکته ای هم که هست توی این فضای مجازی که خیلی هم خطرناکه، اینه که دست دراز کردن جلوی دیگران خیلی شایعه و کلاً نهادینه شده. البته سوال پرسیدن عیب نیست، عیب اینه که بدون هیچ زحمت و تلاشی دستت رو جلوی همه دراز کنی که آقا تو رو خدا کمک کنید... از این جهت خطرناکه که قبح این عمل ریخته می شه و فرد توی فضای مثلاً حقیقی هم همین کار رو به شیوه ای دیگه انجام خواهد داد. (من خیلی با اون شخصی که گفتم بیشتر از هزارتا پست داشت مشکل پیدا کردم آخه تو این چند سال چکار میکردی؟؟؟؟؟:عصبانی:)
parvizwpf
یک شنبه 20 مرداد 1392, 19:48 عصر
آیا من توی اون لیستم آقای Zaad?
Mahmoud Zaad
یک شنبه 20 مرداد 1392, 20:15 عصر
آیا من توی اون لیستم آقای Zaad?
کدوم لیست؟ من منظورم کسانی بود که شما باهاشون مشکل پیدا کردید، دقیقاً مشکل شما مشکل من هم بوده.
13001300
یک شنبه 20 مرداد 1392, 22:43 عصر
جدیدا مد شده هر کی مشکل داره میاد سوال می کنه انتظارم داره که 3 ساعت وقت بزارید واسش کد بنویس و تحقیق کنید .
FastCode
دوشنبه 21 مرداد 1392, 00:15 صبح
واقعا اولین سالی که عضو این سایت شدم خیلی بهتر بود.
عین اون جوابی که به شما دادن رو به بنده هم دادن.شاید با همین املا.
نمیدونم چرا اینطوری شده ولی این رفتار باعث شده من حضورم رو از روزی ۷ ۸ ساعت به کمتر از یک ساعت در روز برسونم.(از تعداد پست هام معلومه)
چند تا پیشنهاد برای رفع این مشکل دارم ولی مطمئنم کسی گوش نمیده.یکیش اینکه skill-set ه کاربر ها کنار پست هاشون نمایش داده بشه تا بدونیم چطوری صحبت کنیم.
مثلا اینطوری:
English:9/10
Kernel Mode:3/10
Memory management:8/10
Database:9/10
Infrastructure design:8/10
حالا هر چیزی که به اون تالار یا بخش یا پست مربوط هست نمایش داده بشه که من بدونم به طرف بگم:
'Preempt' یا بگم 'یه چیزی شبیه interrupt'
بهش بگم heap یا آرایه
لینک از bytes.com بدم یا majidonline
بهش لینک دانلود idm رو بدم یا curl؟
parvizwpf
دوشنبه 21 مرداد 1392, 10:33 صبح
دوستان متشکر از عنایتی که داشتید. بالاخره به هر زبونی میشه جواب داد. ولی انتظار نوشتن چنین جملاتی که آدم رو دیوانه مکینه خیلی بد هست. امیدوارم اگه مشکلی داریم انتظاری نباشه که کسی برامون انجامش بده، سعی کنیم به جوابها اعتماد کرده و خودمون به سمت احقاق کار خود پیش بریم. چون برنامه نویس باید بار اومد نه به قوا دوستمون کد نویس. یعنی وقتی گره ای ایجاد شد بتونیم از سوابق و تجارب استفاده کنیم.
Arash_janusV3
دوشنبه 21 مرداد 1392, 20:39 عصر
افرادی که که در پی این هستند برای آنها کدی نوشته بشه و
آماده در اختیار آنها قرار بدیم اسمشون رو گذاشتم برنامه ننویس نه برنامه نویس:لبخندساده:
Jarvis
دوشنبه 21 مرداد 1392, 23:10 عصر
آقای parvizwpf (http://barnamenevis.org/member.php?243106-parvizwpf) خدمت شما عرض کنم که ، این که شما به کاربر به صورت مستقیم کد رو بدید یا مثلا لینک بدید عملا بستگی به نوع کد هم داره .. یه جاهایی هم باید به صورت مستقیم کد رو بدید ... ممکنه واقعا سوال شخص طوری باشه که جستجو براش سخت باشه ... پس دلدرد داشت بیاد توی فروم مطرح کنه ؟! اصن فلسفه فروم همینه دیگه!
بعضی سوالا هست که واقعا با یه جستجوی ساده توی گوگل میشه جواب رو پیدا کرد ، مثلا اعتبارسنجی فرم ها توی جاوا اسکریپت ، کار با تاریخ شمسی و ...
وقتی شما توی پست زیر یه راست میگید برو توی گوگل سرچ کن ، خب این مسئله ای که مطرح کردید براتون پیش میاد دیگه !
http://barnamenevis.org/showthread.php?413535-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%AF%D9%88%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D8%B1&p=1846598&viewfull=1#post1846598
الان توی پست بالا این بنده خدا شاید انگلیسیش خوب نیست که اومده اینجا سوالش رو مطرح کرده ... شاید چیز به درد بخوری پیدا نکرده .. شما هم دو تا پست بعد خودتون گفتید که چیزی بلد نیستید پس اگه بلد نیستید چرا جواب دادید ؟!
جسارت نباشه من قصد ندارم که خدای نکرده شما رو بازخواست کنم .. ولی راه حل مشکل شما اینه که پست ها رو بسنجید ببینید اگه سوال واقعا ساده هستش بگید برو توی گوگل سرچ کن!
وگرنه چه لزومی داشت انجمنی راه بیوفته ! همه میرفتن توی گوگل سرچ میکردن دیگه!
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
موفق باشید.
FastCode
دوشنبه 21 مرداد 1392, 23:31 عصر
خب راست میگه دیگه.باید سرچ کنه
How to program for adobe air
بعدش بگه که مثلا توی اولین پروژم نمیتونم از کاربر دسترسی فلان رو بگیرم.
veniz2008
سه شنبه 22 مرداد 1392, 00:12 صبح
آقا خون خودتو کثیف نکن!
این جماعت FastFood ای تا دلتون بخواد زیاده!
طرف سفارش میده میگه " کد اتصال به دیتابیس فوری فوری فوری" و ...
من جدا" وقتی می بینم کسی توی تاپیک هاش چنین کلماتی رو قید میکنه، اصلا جواب نمیدم.
من با کلیت حرف های دوستان موافقم. فقط یکسری مطالب رو عرض میکنم :
کاربران ما در دو دسته کلی قرار میگیرن :
الف) کسانیکه با زبان انگلیسی اشنایی دارن و یه لینک منبع اصلی میتونه نیازش رو برطرف کنه (و احتمالا دقیق تر هم خواهد بود).
ب) کسانیکه با زبان انگلیسی آشنایی ندارند. بهرحال این یه معضل در کشور ما هست.
حالا سوالی که یک شخص میپرسه یا قبلا در سایت دربارش بحث شده و به نتیجه رسیده یا دربارش بحثی نشده (یا به جواب نرسیده). بحث من فقط بر روی حالتی هست که قبلا درباره اون سوال بحثی نشده یا به جواب نرسیده.
نظر شخصی من اینه که جواب ما باید متناسب با سطح علمی شخص باشه. یه نفر با یه اشاره (یه لینک) به جواب مورد نظر میرسه
ولی دسته دوم که زبان انگلیسی قوی ندارند رو ارجاع دادن به یه لینک منبع اصلی چه سود؟
بعضی مطالب کاملا مفهومی هستن و شخص باید دقیقا مسلط به انگلیسی باشه تا بتونه مفهوم مطلب رو درک کنه(معنای سطحی به درد نمیخوره). مطلبی رو که شاید یه استاد خوب هم با زحمت میتونه جاش بندازه چطور انتظار داریم با یه لینک منبع اصلی طرف مشکلش حل بشه؟ بالاخره اینجا یک فروم فارسی هست و همه ما اخلاقا" موظفیم که به دوستانمون کمک کنیم.
یادمون نره دیگران هم در همین فروم به ما و لو در حد یک خط کوتاه چیزی رو یاد دادن. انصاف و معرفت میگه که باید به دوستانمون کمک کنیم.
من آرزوی شخصی خودم اینه که ما فارسی زبان ها، بتونیم یه مرجع خیلی خوب مثل stackoverflow داشته باشیم. اونجا وقتی سوالی پرسیده میشه قشنگ میان و همدیگه رو راهنمایی میکنن.هر کس در حد دانش خودش میاد و کمک میکنه و در نهایت بهترین جواب رو انتخاب میکنن. نه دعوا میکنن نه فحش میدن. اینجا با هر کس بحثت میشه 5 دقیقه بعدش پیغام خصوصی میاد و طرف شروع میکنه به ...
Arash_janusV3
سه شنبه 22 مرداد 1392, 01:01 صبح
اگر کسی قرار باشه برنامه نویسی کنه اول باید زبان انگلیسی بلد باشه
اگر شما دقت کنید 90 درصد این سوالهایی که پرسیده می شه
جدا از اینکه تکراری هست یا نه در منابع انگلیسی حتی پاسخ های کاملتری پیدا می شه
veniz2008
سه شنبه 22 مرداد 1392, 01:36 صبح
اگر کسی قرار باشه برنامه نویسی کنه اول باید زبان انگلیسی بلد باشه
اگر شما دقت کنید 90 درصد این سوالهایی که پرسیده می شه
جدا از اینکه تکراری هست یا نه در منابع انگلیسی حتی پاسخ های کاملتری پیدا می شه
من منکر این نیستم که اگر شخصی زبان انگلیسی بلد باشه خیلی بیشتر میتونه پیشرفت کنه (اینو در لابه لای جملاتم هم گفتم) ولی واقعیت ها رو باید در نظر گرفت نه آرمان ها رو.
واقعیت اینه که در کشور ما به دلایل زیادی این امکان برای خیلی ها فراهم نیست که بتونن انگلیسی رو خوب مسلط بشن.
این دسته از افراد باید کاملا رانده بشن؟
اگر قرار باشه همه انگلیسی بدونن چه نیازی به این فروم هست؟
یه لحظه با خودتون فکر کنید چرا حدود 12 ساله که این فروم از عمرش میگذره؟
هدف این بوده که این فروم، یک مرجع برای فارسی زبان ها باشه. نمیشه فارسی رو تخته کرد و بگیم همه انگلیسی یاد بگیرن و بحث فارسی نداشته باشیم.
ما ایرانی ها الان چند تا فرد نخبه در زمینه برنامه نویسی و مدیریت دیتابیس ها و دنیای IT و ... داریم؟
قطعا اساتید زیادی داریم ولی درد ما اینه که هیچکدوم از این ها نمیان این علمشون رو به زبان فارسی نشر بدن.
طرف نمیاد یه کتاب خوب فارسی بنویسه.
اصلا خودش ننویسه. بیاد یه کتاب خوب انگلیسی رو ترجمه کنه.
این حرفهای من به این معنی نیست که ما از منابع اصلی دور بشیم. قطعا باید منابع اصلی مطالعه بشن ولی نیاز به منابع فارسی هم از دید من بسیار ضروری هست.
leonard
سه شنبه 22 مرداد 1392, 09:26 صبح
البته خوب سوالهای خوب هم گاهی جواب نمیگیره
من سوالی در مورد کیوت داشتم بعد جواب گرفتم که سوالم گنگه وقتی بیشتر توضیح دادم هیچ جوابی نگرفتم
من مشکلی با زبان انگلیسی ندارم و یه لینک به زبان انگلیسی راغب تر هستم
سوال من هم خیلی پیچیده نبود
وقتی سوالهای درست جواب داده نمیشه دیگه کسی همچین سوالهایی نمیپرسه و فروم پر میشه از سوالات بی محتوا
parvizwpf
سه شنبه 22 مرداد 1392, 10:25 صبح
دوستان متشکر از درایت نظرات. در جواب آقای مدیر variant میتونم بگم اگه هنوزم به اون پست نگاهی بندازید جوای درستی نمیبینید چرا؟ چرا؟
من تخصص اصلیم فلش نیست اما میدونم که میتونم جوابی بدم که اون رو نزدیک به هدف کنه اونجا هم میدونم طرف باید بره یه تحقیق درست رو گوگل بزنه آیا میتونه براحتی با دیتابیس ارتباط داشته باشه یا نه . خب شما میگی من چی براش بنویسم به کدوم سایت فارسی لینکش بدم؟ اگه ننویسم احساس میکنم کمکی نکردم بهش. پس تنها راهی که در ذهنم هست رو بهش میگم. بعضی جاها تلنگر میخوایم.
در ضمن من خودم اشاره کردم جایی که کد بخوان دریغ نکردم. برید ببینید پست ها رو.
من هیچ ادعایی ندارم که الم بلم، جایی که ببینم میتونم کمک کنم از هر طیفی باشه کمک میکنم. الان میتونم qt کمک کنم. ولی نمیرم سراغش چون چند وقته باهاش کار نکردم. ولی چیزی اگه ببینیم در تجاربم بوده سریع جواب میدم.چند جواب بهتر از یک جواب هست اصلا میتونه جوششی در سوال کننده ایجاد کنه.پس بگذاریم دوستان بیان خودشون روی جوابها تصمیم بگیرن. ولی یه جوری در جواب نگیم که رمق جواب دهنده گرفته بشه.
در رابطه با توانایی زبان دوستان، درسته نیاز هست زبان خوب باشه ولی اگه لینکی هم گذاشتم. طرف اومده گفته هیچی نفهمیدم. خب منم دنبالش گفتم کجاشو نفهمیدید؟ یعنی چی یعنی میخوام شمایی که زبانت خوب نیست یا قابلیت درک قضیه رو نداری در ادمه نم نم رفع عیبت کنم. تموم . این روش بده؟ چون خودم دوست دارم تیکه تیکه طرف رو بجایی که باید بدونه و بفهمه یرسونم نه بیام 20 خط کد رو بزارم بعد دوباره بیاد بگه اینجاش که اینجوریه. اونجا که نشد. این دیگه چیه؟ اجرا نمیشه. خب همین طور پست میاد رو پست. رمق من گرفته میشه. عنایت دارید؟ پس برنامه نویس پروری مهمه و معیار هست. یعنی طرف رو بفهمونید و باخبر کنید از کاری که میکنه. استک اور فلو جایی هست که کسی سوال میکنه که یه دوره درست حسابی با مفاهیم برنامه نویسی آشناست. پس فقط و فقط برای یه تیکه کد میاد. دقت کنید دنبال کد طولانی نیستن و 90 درصد افراد حرفه ای سوال میکنند.
ضمنا دوستمون خیلی خوب گفتن:
خب راست میگه دیگه.باید سرچ کنه
How to program for adobe air
بعدش بگه که مثلا توی اولین پروژم نمیتونم از کاربر دسترسی فلان رو بگیرم.
من اله توفیق...
veniz2008
سه شنبه 22 مرداد 1392, 11:34 صبح
دوستان متشکر از درایت نظرات. در جواب آقای مدیر variant میتونم بگم اگه هنوزم به اون پست نگاهی بندازید جوای درستی نمیبینید چرا؟ چرا؟
من تخصص اصلیم فلش نیست اما میدونم که میتونم جوابی بدم که اون رو نزدیک به هدف کنه اونجا هم میدونم طرف باید بره یه تحقیق درست رو گوگل بزنه آیا میتونه براحتی با دیتابیس ارتباط داشته باشه یا نه . خب شما میگی من چی براش بنویسم به کدوم سایت فارسی لینکش بدم؟ اگه ننویسم احساس میکنم کمکی نکردم بهش. پس تنها راهی که در ذهنم هست رو بهش میگم. بعضی جاها تلنگر میخوایم.
در ضمن من خودم اشاره کردم جایی که کد بخوان دریغ نکردم. برید ببینید پست ها رو.
من هیچ ادعایی ندارم که الم بلم، جایی که ببینم میتونم کمک کنم از هر طیفی باشه کمک میکنم. الان میتونم qt کمک کنم. ولی نمیرم سراغش چون چند وقته باهاش کار نکردم. ولی چیزی اگه ببینیم در تجاربم بوده سریع جواب میدم.چند جواب بهتر از یک جواب هست اصلا میتونه جوششی در سوال کننده ایجاد کنه.پس بگذاریم دوستان بیان خودشون روی جوابها تصمیم بگیرن. ولی یه جوری در جواب نگیم که رمق جواب دهنده گرفته بشه.
در رابطه با توانایی زبان دوستان، درسته نیاز هست زبان خوب باشه ولی اگه لینکی هم گذاشتم. طرف اومده گفته هیچی نفهمیدم. خب منم دنبالش گفتم کجاشو نفهمیدید؟ یعنی چی یعنی میخوام شمایی که زبانت خوب نیست یا قابلیت درک قضیه رو نداری در ادمه نم نم رفع عیبت کنم. تموم . این روش بده؟ چون خودم دوست دارم تیکه تیکه طرف رو بجایی که باید بدونه و بفهمه یرسونم نه بیام 20 خط کد رو بزارم بعد دوباره بیاد بگه اینجاش که اینجوریه. اونجا که نشد. این دیگه چیه؟ اجرا نمیشه. خب همین طور پست میاد رو پست. رمق من گرفته میشه. عنایت دارید؟ پس برنامه نویس پروری مهمه و معیار هست. یعنی طرف رو بفهمونید و باخبر کنید از کاری که میکنه.
من با این حرفها هیچ مشکلی ندارم.
استک اور فلو جایی هست که کسی سوال میکنه که یه دوره درست حسابی با مفاهیم برنامه نویسی آشناست. پس فقط و فقط برای یه تیکه کد میاد. دقت کنید دنبال کد طولانی نیستن و 90 درصد افراد حرفه ای سوال میکنند.
شما چطور این حرف رو میزنی و از روی چه حسابی؟
توی stackoverflow از ساده ترین کدها (برای افراد مبتدی) تا پیچیده ترین کدها وجود داره. کی گفته 90% افراد حرفه ای سوال میکنند؟
- پر کردن کمبوباکس
- پر کردن دیتاگرید
- اضافه کردن ستون به گرید
- و ...
کافیه یه سرچ کوچولو میزدی دوست عزیز تا این حرفو نمیزدی.
اینم خدمتتون عرض کنم که اونجا فقط کد نمیزارن. خیلی از مواقع طرف میاد بصورت مفهومی در چندین خط مطلب رو توضیح میده.
همین چند وقت پیش من داشتم روی تردها کار میکردم. قصد این رو داشتم که یک ترد رو در میانه راه متوقف کنم. که با دستوران Abort و ... این کار انجام نمیشد. وقتی رفتم اونجا خیلی کامل و بصورت تشریحی توضیح داده بودن که چرا این اتفاق نمی افته. پس اینطور نیست که اونجا فقط یه قطعه کد خالی بذارن.
اونجا یک مرجع هست چه برای کدهای ساده چه برای کدهای پیشرفته و چه برای یاد گرفتن مفاهیم و تشریح اونها.
parvizwpf
سه شنبه 22 مرداد 1392, 16:10 عصر
با این حرف موافقم :
اونجا یک مرجع هست چه برای کدهای ساده چه برای کدهای پیشرفته و چه برای یاد گرفتن مفاهیم و تشریح اونها. اگه دقت کردید گفتم 90 در صد نگفتم همش. چد سری که اقدام کردم ،نتونستم جواب بدم میدونید یعنی چی؟ یعنی اننقدر سوال ها سطحش خوبه ، کسی میتونه جوابگو باشه که مسلط باشه. همین بحث ترد هر کسی که موازی کار نیست. الان بری سوال من از کجا زبان C# یاد بگیرم هم توش هست منکر نیستم ولی عادلانه برو همین الن سوالاش رو ببین.
http://stackoverflow.com/feeds/tag?tagnames=c%23&sort=newest
مردونه چند تاشو میتونی جواب بدی؟
اینم بهت بگم انقدر قدر قلدر داره که مهلت جوابگویی به کسیایی مث من نمیرسه. حتی توی سوالات معمولی.
در آخر من مثالی زدم. اصلا نمیخواستم بحث بر سمت استک. اسمش اومد بچه ها گفتن منم سطحش رو گفتم. اگه همین استک نبود الان من هم لا علاج میبودم.
بعد همین برنامه نویس میتونیم بگیم جوونیای استکه. یعنی روزی میرسه همه حرفه ای میشن دیگه سوال از کجا شروع کنم؟ - پر کردن کمبوباکس- پر کردن دیتاگرید- اضافه کردن ستون به گرید بصورت مکرر تکرار نمیشه. روزی هم میرسه برنامه نویس میشه دنیایی از اطلاعات برای اهلش. ولی با این تفاوت که استک رو دارن جهانی تماشا میکنند. پس مشخصه هه سطحی داره.
Mahmoud Zaad
سه شنبه 22 مرداد 1392, 18:18 عصر
ببینید واقعیت اینه که ما (حالا نمیگم ایرانی ها که به بعضی ها بر بخوره، کلاً ما خاورمیانه ای ها!!!) دنبال لقمه آماده هستیم (البته استثنا هم تو این میون کم نیستن) به همین خاطر فقط دنبال کار کارمندی هستیم. فقط دنبال اینیم که کار نکنیم آخر ماه یه چیزی بهمون بدن. حالا در مقیاس کوچکتر وقتی میایم تو فروم برنامه نویس داستانهای بالا پیش میاد. البته این که اینجوری شدیم یا بودیم و ... میشه تو دیوان اشعار و کلیات و ... یه نگاه بندازید مشخص میشه. البته جدیداً هم که تشدید شده این قضیه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.