View Full Version : در یک پروژه ، نحوه ارتباط برنامه نویس سایت با طراح گرافیک چگونه باید باشد؟
e601
شنبه 19 مرداد 1392, 00:42 صبح
سلام
واقعیتش اینه که من خودم میتونم سایتم رو با php طراحی کنم ولی علی رغم اینکه تا حدودی css هم بلد هستم برای شکیل شدن خروجی کار ، باید حتما گرافیک سایت رو یه طراح گرافیک انجام بده.
حالا سوال من در مورد اصول ارتباط برنامه نویس سایت با طراح گرافیک سایت هستش. یعنی من چطوری باید با طراح گرافیک ارتباط داشته باشم؟ اینکه من بشینم فقط روی کد نویسی سایت کار کنم و بعد از اتمام کدنویسی ، کار رو تحویل طراح گرافیک بدم درسته؟
منظورم اینه که من تمرکزم رو بذارم روی کدنویسی بخشهای اصلی سایت و بعد طراح گرافیک بیاد استایلها رو بده و id و class ها رو تعریف بکنه و سایر مسائل. یعنی اصولش همینه و همه همین راه رو میرن یا داستان دیگه ای داره؟
اینم توضیح بدم که من نمیخوام برای مشتری کدنویسی کنم. فقط سایت(های) خودم رو میخوام کار کنم...
سعید کشاورز
شنبه 19 مرداد 1392, 10:26 صبح
سلام..شما به عنوان برنامه نویس ابتدا باید نیازمندی های سایت خودتون رو تعیین کنید..(به طور کامل)
مثلا نیاز به اسلایدشو داری واسه نمایش خبرهای مهم..یه بخش داری واسه اخبار ورزشی..یه بخش داری واسه عضویت و.....
بعدش که نیازمندی ها رو مشخص کردی این بخش هارو به طراح وب سایت میدی و طراح وب بر اساس بخش ها میاد کار لایه بندی رو انجام میده(البته توی فتوشاپ) تا جایی که ممکنه سعی کنید که نیازمندی ها به طور کامل مشخص بشه چون اگه وسط کار بخوایید تغییر ایجاد کنید ممکنه کل طرح بهم بریزه..
پس زمانی که نیازمندی ها مشخص شد همه چیز حل میشه
e601
شنبه 19 مرداد 1392, 10:58 صبح
متوجه نشدم !
سعید کشاورز
شنبه 19 مرداد 1392, 11:15 صبح
متوجه نشدم !
شما اگه بخوای خودت یه سایت طراحی کنی اولش چی کار میکنی؟ نیازمندی ها یعنی اون چیزایی که مشتری سفارش میده..یعنی امکانات سایت..بر اساس امکانات سایت طراح باید طراحی خودش رو انجام بده..دیگه از این واضح تر نمیدونم چجوری باید بگم
e601
شنبه 19 مرداد 1392, 11:30 صبح
عزیز جان اینکه اول باید نیازهای سیستم رو تعیین کرد رو که میدونم ! این مسئله که کاملا بدیهی هستش.
منظور من بعد از مرحله نیازسنجی هست یعنی ترتیب مراحل طراحی سایت به چه صورتیه :
1. نیازسنجی
2. طراحی قالب
3. کدنویسی
4. تست
یا
1. نیازسنجی
2. کدنویسی
3. قالب دهی به صفحات
4. تست
کدومش؟
سعید کشاورز
شنبه 19 مرداد 1392, 11:47 صبح
اینه:
1. نیازسنجی
2. طراحی قالب
3. کدنویسی
4. تست
----------------------------------------------
طراح قالب باید به برنامه نویس یک قالب html تحویل بده که شکل کلی سایت رو تشکیل میده و برنامه نویس میاد اون قالب html رو به صفحات php تبدیل میکنه ..
e601
شنبه 19 مرداد 1392, 11:58 صبح
حالا متوجه شدم :لبخندساده:
ممنونم...
refugee
شنبه 19 مرداد 1392, 18:19 عصر
این که دیگه سوال نمیخواست .
اما منم در همین زمینه یه سوال دارم , چطور تو پروژه های گروهی , کار ها رو تقسیم کرد ؟
بطور مثال شما یک وبسایت کامل که از دو بخش کلی ( خود وبسایت و انجمن , مثل وبسایت هم میهن , البته اختصاصی ) میخواهید با گروه کار کنید , چطوری کار ها رو تقیسیم میکنید ؟
* لطفا شماره بندی بگید
azamicu
شنبه 19 مرداد 1392, 19:06 عصر
سلام دوست عزیز:
شما اینجوری عمل کنی موفق میشی
1 از کامپوننت های کار کروهی استفاده کنید
2 یک نفر مدیر سیستم بشه
3 و هر قسمت رو متخصص خودش انجام بده چون کارها ی متفاوتی باید انجام بشه که هر کدوم تخصص خودشو می خواد
refugee
شنبه 19 مرداد 1392, 19:51 عصر
اگه اونقدرا حرفه ای نبودیم چی ؟
مثلا خودم تازه کارم تو زمینه php نمیتونم زیاد روی شی گرایی ( MVC ) کار کنم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.