View Full Version : یک مشکل در اولین گزارش stimul (در اولین گزارش صفحه سفید است !) و یکی نحوه تنظیم فرم گزارش
roya.raha
شنبه 19 مرداد 1392, 19:18 عصر
سلام
من وقتی میخوام با stimul گزارش بگیرم با اول که گزارش باز میشه صفحه سفید است. گزارش را که می بندم دوباره بدون هیچ تغییر گزارش میگرم ، اطلاعات صحیح میاد.
نمونه کوچک برنامه میگذارم اگر زحمت نیست یک نگاه بکنید. میخوام اطلاعات تکس باکسها که به بانک بایند شده اند را به گزارش بفرستم .
دومین مشکلم هم این است که چطور میشه این دکمه های گزارش را کم یا زیاد کرد منظورم اینه که نمی خوام بعضی از این دکمه ها ( مثل صفحه جدید یا باز کردن فایل و .. ) در بالای گزارش باشند :
108867
arman_Delta2002
یک شنبه 20 مرداد 1392, 08:18 صبح
1-بفرما درست شد
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
' StiReport1.Compile()
' StiReport1.Render()
StiReport1.Show()
End Sub
2 -تو قسمت سورس کد های مثال گزارش در این مسیر
C:\Program Files\Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1\Samples\WinForms\VB.Net\CustomPreview
جوابتون باید باشه کم میشه کرد
roya.raha
یک شنبه 20 مرداد 1392, 14:04 عصر
خیلی ممنون
ولی در مورد سوال دوم ، اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید ، انگار یک فرم دیگه میسازه ؟! نمیشه در همین گزارش اتوماتیک خود استیمول دکمه را تغییر داد؟
arman_Delta2002
یک شنبه 20 مرداد 1392, 16:53 عصر
چرا اون یک مثال هست شما میتونین با دستکار همون خواس در شیع streport1 به حدفتون برسین
اون یک پریویو از شیع striport روی فرم کشیده قدری جستجو کنین در زیر خواص Striport1 میتونین با همین نام پیداش کنین
roya.raha
دوشنبه 21 مرداد 1392, 07:18 صبح
خیلی ممنون
یک مشکل بزرگ !
در مورد سوال اول با دستوری که شما گفتید همیشه رکورد اول نشون داده میشه ! چکار کنم ؟ باید حتما کامپایل و رندر باشه تا گزارش مقدار جدید را بگیره. بدجوری گیرم کمک کنید.
در مورد سوال دوم هم خیلی تشکر . در این پست (http://barnamenevis.org/showthread.php?413485-تغییر-کلیدها-روی-تولبار-گزارش-با-stimul)هم یکی از دوستان یک روش نوشته که جالبه .
ممنون
roya.raha
دوشنبه 21 مرداد 1392, 09:47 صبح
یک آموزشم در سایت آشیانه بود ، همین مشکل را داره ، طرف در فیلم به روی خودش نمیاره و دوبار روی دکمه گزارش کلیک میکنه.
واقعا چرا بار اول صفحه سفید میاد؟
arman_Delta2002
دوشنبه 21 مرداد 1392, 19:58 عصر
شما باید تکست هاتون رو تو کادر دیتا بندازین و منبع داده دیتا رو هم مشخص کنین و شیع گزارشتون رو هم با منبع داده پر کنین احتمالا اموزش کامل نبوده.
بهترین آموزش مثال های ساده و روان خود اس تی هست
Me.Table1TableAdapter.Fill(Me.NumDataSet.Table1)
StiReport1.ScriptLanguage = Stimulsoft.Report.StiReportLanguageType.VB
StiReport1.RegData("DConction1", NumDataSet.Table1)
StiReport1.Load("report.mrt")
فایل گزارشتون رو دقت کنین در کادر دیتا جا داده شده 2 تا تکست باکس ها
108982
roya.raha
دوشنبه 21 مرداد 1392, 21:12 عصر
از اینکه وقت میگذارید و توجه میکنید خیلی ممنون ولی فایلی که شما گذاشتید هم باز در مرحله اول گزارش سفید نشان میدهد :
108984
اصلا شما فرض کنید من بانک اطلاعات ندارم ، دو تا تکس باکس دارم که میخوام اطلاعاتشون را ارسال کنم به گزارش ، از بزینس آبجکت استفاده میکنیم و خاصیت تکست دیگه درسته ؟
یک مطلب دیگه نکنه استمیول من مشکل داره ؟! الان شما برنامه را اجرا میکنید بار اول که کلید report را می زنید صفحه گزارش سفید نیست ؟
zahedi121
سه شنبه 22 مرداد 1392, 07:44 صبح
با سلام
کدهاتون را به شکل زیر تغییر بدهید :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
StiReport1.BusinessObjectsStore.Clear()
StiReport1.RegReportDataSources()
StiReport1.Compile()
StiReport1.Render()
StiReport1.Show()
End Sub
موفق باشید
roya.raha
سه شنبه 22 مرداد 1392, 09:19 صبح
استاد دمت گرم ، حیفم اومد فقط دکمه تشکر را بزنم .
MAJIDVADOOSTAN
جمعه 25 مرداد 1392, 16:36 عصر
خیلی ممنون
یک مشکل بزرگ !
در مورد سوال اول با دستوری که شما گفتید همیشه رکورد اول نشون داده میشه ! چکار کنم ؟ باید حتما کامپایل و رندر باشه تا گزارش مقدار جدید را بگیره. بدجوری گیرم کمک کنید.
در مورد سوال دوم هم خیلی تشکر . در این پست (http://barnamenevis.org/showthread.php?413485-تغییر-کلیدها-روی-تولبار-گزارش-با-stimul)هم یکی از دوستان یک روش نوشته که جالبه .
ممنون
من از این روش استفاده می کنم همیشه هم جواب داده نمی دونم چقد علمیه اما جواب میده
تو طراحی گزارش متغرهامو تعریف می کنم و در باتن کلیک پرینت((BtnPrint_Click(sender,e) تو فرم برنامه اونا رو مجددا تعریف می کنم
StiVariable FromDate = new StiVariable("FromDate", PrintNum6StartDate_TBox.Text);
stiReport1NumberForm.Dictionary.Variables.Add(From Date);
stiReport1NumberForm["FromDate"] = PrintNum6StartDate_TBox.Text;
stiReport1NumberForm.Compile();
stiReport1NumberForm.Show();
اگه جواب نداد اینم به اخرش اضافه کن
stiReport1NumberForm.Render();
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.