ورود

View Full Version : یک سئوال در ساخت صفحه های Html

Mahmood_M
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 03:26 صبح
من با نرم افزار Front Page یک قالب برای وبلاگم درست کردم که متاسفانه وقتی از داخل سایت سرویس دهنده وبلاگم توی اون یادداشتی می نویسم، صفحه متنهای من فاصله رو قبول نمی کنه، مثلا دو خط زیر رو در نظر بگیرید.

برنامه نویس
سایت برنامه نویسان ایرانی
و
برنامه نویس

سایت برنامه نویسان ایرانی

تفاوت دو خط بالا فاصله بین اونهاست ...
صفحه وبلاگ من اصلا فاصله رو قبول نمی کنه و همه متنها رو به صورت دو خط اول نمایش می ده !!!
چه طور می تونم این مشکل رو حل کنم؟ لطفا راهنماییم کنید ...

alirezador
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 13:48 عصر
سلام دوست من ایجاده فاصله خطی در صفحات وب به وصیله تگ <br> انجام میشه شما اگه از طریق سورس برنامه نوشته وارد میکنید باید از تگ <br> برای شکست خطی استفاده کنید

Mahmood_M
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 14:32 عصر
دوست عزیز دستتون بابت این جواب درد نکنه.
من چیز زیادی از Html و جاوا نمی دونم ولی این یکی رو بلدم ...
شاید منظورم رو خوب نرسوندم:
نوشته های صفحه من از قبل نوشته نشده اند و من باید از طریق سرویس دهنده وبلاگم درون اون یادداشت بنویسم.
اگه نوشته ها از قبل نوشته شده بودند می شد بین اونها از این تگ استفاده کرد ولی فکر کنم که باید یک استایل ( < Style > ) بهش اضافه کنم ...
اگه اشتباه کردم لطفا بهم بگید.
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم ...

alirezador
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 15:11 عصر
سلام لطفا آدرس صفحه ای که توش مشکل داری را بنویس برم نگاه کنم بهت بگم

Mahmood_M
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 15:17 عصر
همون وبلاگی که توی امضام هست :
www.Nabegheh.tk

alirezador
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 16:55 عصر
سلام این بلاگ را چند ساعت پیش دیدم و خیلی هم خوب بود و هر جا که enter زدی اعمال کرده دیگه

مثلا این جا که نوشتی :
آزمایش رایگان این نرم‌افزار در ماه می امکان‌پذیر‌ خواهد بود و فروش آن در ماه ژوئن آغاز خواهد شد.

به گفته این مقام، مایکروسافت بیش از چهار سال مشغول ساخت این نرم‌افزار بوده است، تا میزان امنیت ‌آنتی ویروس‌های خود را با هدف جلب رضایت مشتریان ارتقاء بخشد.

از "آزمایش...." تا "شد " را پشت سر هم نوشتی و چون جدول ها خاصیت این را دارند که وقتی از پایگاه داده اطلاعات به اونها اعمال بشه خود به خود برای متون بزرگ شکست خطی ایجاد میکنند تا ساختار سایت به هم نریزه

و بعد هم که </p> زده شده و بطبع فاصله استاندارد میان دو پاراگراف را اعمال کرده
و سایت شما مشکل خاصی نداره