View Full Version : مشکل در select distinct
mahdioo12194
یک شنبه 20 مرداد 1392, 10:04 صبح
سلام من یه جدول دارم می خوام بر اساس کلید اصلی آن سلکت بزنم و فقط یه سطرشو می خوام مثلا اگه
10 تا سطر بر اساس کداصلی باشه یکیشو نشون بده یه چیز تو این مایه ها! بر اساس id متمایز بکنه ولی ستون های دیگه
رو نشون بده!!
select distinct(id) ,pic,name,family from sell where id=""2
mahdioo12194
یک شنبه 20 مرداد 1392, 10:38 صبح
منظورمو خوب نرسوندم نگاه کنید مثلا سه ستون داریم به نام rahgiri و id و count با مقادریر زیر
rahgiri id count
1 8 3
5 9 3
9 2 3
حالا می خوام یه جر سلکت بزنم که فقط یکی از سطرها رو نشون بده مثلا 1 8 3 رو فقط نشون بده!!
hossein_h62
یک شنبه 20 مرداد 1392, 11:17 صبح
منظورمو خوب نرسوندم نگاه کنید مثلا سه ستون داریم به نام rahgiri و id و count با مقادریر زیر
rahgiri id count
1 8 3
5 9 3
9 2 3
حالا می خوام یه جر سلکت بزنم که فقط یکی از سطرها رو نشون بده مثلا 1 8 3 رو فقط نشون بده!!
این مثالی هم که زدین منظور رو خوب نرسوند! چون توی این مثالتون هیچ قید و شرطی نیست، توی پست اول گفتین بر اساس ID متمایز بشه ولی توی مثال قبلیتون اینجور نبود!
mahdioo12194
یک شنبه 20 مرداد 1392, 11:55 صبح
این مثالی هم که زدین منظور رو خوب نرسوند! چون توی این مثالتون هیچ قید و شرطی نیست، توی پست اول گفتین بر اساس ID متمایز بشه ولی توی مثال قبلیتون اینجور نبود!
آره شرمنده!! قاطی کردم!! الان واضح می گم کلید اصلی رو اصلا کاری نداریم فرض کنید کلید اصلی نداره!! حالا می خوام بر اساس rahgiri متمایز کنم اون جایی که
rahgiri=2 است رو یه سطر برگردونه!! بازم ببخشید اشتباه شد!! تو مایه های کد زیر!!
SELECT DISTINCT rahgiri AS id, idproduct, price, count, username, date, checked FROM sell WHERE (rahgiri = @rahgiri)
محمد سلیم آبادی
یک شنبه 20 مرداد 1392, 12:02 عصر
از top 1 استفاده کنین
SELECT TOP 1 rahgiri AS id, idproduct, price, count, username, date, checked
FROM sell
WHERE (rahgiri = @rahgiri)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.