View Full Version : مبتدی: ايندكس اطلاعات در كمبوباكس
masoud1345
دوشنبه 21 مرداد 1392, 11:54 صبح
دوستان من يك بانك براي كد حسابها دارم كه كد كل ومعين را درا نگه ميدارم به نام kodha وفيلد kod براي كد حساب و فيلد nam براي حساب اگر من بخواه هنگامي كه كمبو باكس را باز ميكنم فقط كد كل نمايش داده شود ويا اگر بخواهم فقط كد معين نمايش داده شود طول فيلد kod كاراكتر وبه طول 6 ميباشد لطفا راهمايي فرماييد
ح.حاج حسینی
سه شنبه 22 مرداد 1392, 23:41 عصر
دوست من یک نصیحت را از من قبول کن اگر طول کد کل و کد معین ات ثابت است به جای یک قید 6 رقمی از دو قیلد استفاده کن فیلد kol سه رقم برای مثال و فیلد moin نیز سه رقم در این حالت کلید ایندکست بصورت kol+moin خواهد شد و اگر قیلد معینت را پر نکرده باشید آن رکورد مربوط به حساب کل و اگر پر کرده باشید مربوط به حساب معیتن خواهد بود در این حالت به راحتی با دستور SET FILTER TO می توانید کارکنید
اگر می خواهید فقط حسابهای کل را مشاهده کنید دستور زیر را می نویسید
set filter to moin==""
يا
set filter to kol=" "
استفاده استفاده کنید حتما بعد از اجرای دستور فوق باید دستور
go top
نوشته شو د برای نمایش فقط معین های یک کل نیز می توانید از دستور زیر است
set filter to kol=thisform.txtkol.value and moin #" "
masoud1345
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 10:17 صبح
جناب اقاي حسيني از اينكه اين همه به بنده لطف داريد سپاسگزارم ولي چون من مبتدي هستم وفتي تعداد بانكها من وفيلدهاي من زياد شود كار كرن برايمن مشكل است ولي با توجه به صحبتهاي قبلي حضرت عالي من براي كد معين وكل از دوبانك استفاده كردم من چون وارد نيستم كه برنامه چگونه اينجا بگذارم وگر نه سورس ان را اينجا ميگذاشتم تا شما تعداد بانك واستركچرهاي بانكها وغيره را كنترل كرده واصلاح كنيد تا بتوانم از ابتدا به روش اصولي كار كنم متشكرم حال سعي ميكنم تا فايل صدور سند را اينجا بگذارم البته از نظر شكل ظاهري بايستي تعغيراتي بدهم
masoud1345
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 10:54 صبح
جناب اقاي حسيني من دستورات فوق را نوشتم وبانك را نيز طبق فرمايش شما بصورت زير درست كردم ولي دستورات عمل نمكند در چه اونت كمبو باكس بايستي دستورات را بنويسم بانك من داراي سه فيلد است فيلد kol براي كد كل سه رقم فيلد moin براي كد معين و فيلد nam براي نام حساب وقتي كد كل را وارد ميكنم در بانك نام كل در فيلد nam ثبت ميشود ووقتي كد معين را ميزنم فيلد نnam نام كد معين را ثبت ميكند ايا درست است لفا بفرماييد استراكچر بانك چكونه باشد
ح.حاج حسینی
شنبه 26 مرداد 1392, 00:04 صبح
در LostFocus تکس باکس kol يا اگر از کمبوباکس استفاده می کنید در متد LostFocus آن نوشته شود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.