View Full Version : جلوگيري از ريموت كردن مدير شبكه به كلاينت
iranwiki
دوشنبه 21 مرداد 1392, 15:05 عصر
سلام
من يك سيستم كلاينت هستم كه به ويندوز سرور 2003 جوين شدم البته با وايرلس البته تا جايي كه ميدونم مدير شبكه ميتونه منو ريموت كنه و همچنين صفحه دستكتاژ منو ببينه و من نميخوام ببينه مخصوصا وقتي با مرورگرهاي اينترنت وبگردي ميكنم نميخوام منو ببينه لطفا كمك كنيد
hraeissi
جمعه 25 مرداد 1392, 20:21 عصر
خدا ما رو ببخشد ،شما فایروال ویندوز را روشن کن و گزینه های داخل بخش exclude را غیر فعال کن حل می شود
البته اگر این بخش را نبسته باشد که بعید از بسته باشد
razeghi_loved
شنبه 26 مرداد 1392, 14:56 عصر
اگر ریموت دسکاتپ بزنه صفحه شما می پره و شما لاگ آف می شین و در کل یا شما باید در حال کار با اون سیستم باشین یا ادمین
اما به احتمال زیاد برنامه های جانبی مثل dameware نصب هستند که در همون لحظه می تونه ببینه شما دارین چی کار می کنید که اون هم نمی شه جلوش را گرفت . و به احتمال خیلی خیلی زیاد دسترسی به فایروال را هم ندارید.
cybercoder
دوشنبه 28 مرداد 1392, 02:15 صبح
سلام
من يك سيستم كلاينت هستم كه به ويندوز سرور 2003 جوين شدم البته با وايرلس البته تا جايي كه ميدونم مدير شبكه ميتونه منو ريموت كنه و همچنين صفحه دستكتاژ منو ببينه و من نميخوام ببينه مخصوصا وقتي با مرورگرهاي اينترنت وبگردي ميكنم نميخوام منو ببينه لطفا كمك كنيد
شما کاربر هستید و ایشان مدیر کاری نمی تونید بکنید عملاً. وبگردی ها را در منزل انجام بفرمایید به جای شرکت یا اداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.