View Full Version : اسکن از اسکنر
amouhadi
دوشنبه 21 مرداد 1392, 15:40 عصر
سلام
من یک اتوماسیون اداری تحت وب دارم که قسمتی از اون نیازه داره کاربر به اسکنر وصل بشه و بعد از اسکن اون رو جایی که می خواد ذخیره کنه. مشکل اینه که اسکن کردن رو سیستم کلاینت انجام می شه و خب برای این که بتونم به سخت افزارهای کلاینت دسترسی داشته باشم اومدم و از سیلورلایت استفاده کردم ولی باز هم جواب نمی ده :ناراحت: خیلی جست و جو کردم ولی هر راهی رو امتحان کردم نشد. دوستان اگه کسی با استفاده از سیلورلایت تونسته به اسکنر وصل بشه راهنماییم کنه.
ممنون
amouhadi
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 12:14 عصر
یعنی هیچ کس نیست که بتونه منو راهنمایی کنه؟ :ناراحت:
hakim22
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 16:30 عصر
ابتدا پیشنهاد میکنم به این مقاله (http://10rem.net/blog/2010/04/14/scanning-an-image-from-silverlight-4-using-wia-automation) مراجعه کنید
شما باید تیک Enable running out of browser رو بزنید و بعد گزینه ی require elevated trust رو هم تیک بزنید.
در این موقع کاربر سایت شما موقعی که صفحه سیلورلایت رو میبینه یک پیغام امنیتی مشاهده میکنه که باید تایید بکنه .
بعد سیلورلایت به شما اجازه میده به اشیای COM دسترسی داشته باشید که بقیش برمیگرده به آشنایی شما با COM مربوط به اسکنر
در این مقاله برای کار با اسکنر یک برنامه ی نمونه نوشته شده (http://brianlagunas.com/silverlight-4-accessing-system-devices-with-com-interop/)
کدی که باید بنویسید در نهایت چیزی مثل اینه :
private void btnAquireImage_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{
using (dynamic CommonDialog = ComAutomationFactory.CreateObject("WIA.CommonDialog"))
{
dynamic imageFile = CommonDialog.ShowAcquireImage();
if (imageFile != null)
{
string filePath = string.Format("D:\{0}.jpg", Guid.NewGuid());
imageFile.SaveFile(filePath);
MessageBox.Show(string.Format("Saved {0}", filePath));
}
}
}
کار با اشیای COM در سیلورلایت کمی مشکله برای اینکه Intellisense روشون کار نمیکنه و دستورات رو برای شما جستجو نمیکنه . این اشیا از نوع دینامیک هستند و بعد از Compile مقدار دهی میشنود.
amouhadi
سه شنبه 29 مرداد 1392, 09:10 صبح
ممنون از راهنماییتون.
من قبلا این مقاله رو خونده بودم و امتحانش هم کردم ولی برای اسکنرهایی که توسط twain شناسایی می شند به درد نمی خوره.حتی وقتی برای اسکنرهای wia هم امتحان کردم جوابی نگرفتم :ناراحت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.