View Full Version : چجوری sql server2005 رو رو لوکال اجرا کنم ؟
neda_f
دوشنبه 21 مرداد 1392, 18:26 عصر
سلام دوستان من sql server 2005 رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی مقتی می خوام اجرا کنم یه کادری می یاد که میگه باید اسم سرور و یوزر نیم پسورد رو وارد کنید من حالت Windows Authentication رو انتخاب می کنم تو قسمت server name هم می زنم sa ولی ارور می ده باز نمی کنه هر کدوم از حالت های دیگه رو هم انتخاب می کنم وصل نمیشه لطفا راهنمایی کنید که الان باید چیکار کنم
Reza_Yarahmadi
سه شنبه 22 مرداد 1392, 08:40 صبح
Server Type رو روی Database Engine قرار بدید و Server Name رو "." بزنید ، در صورتیکه کانکت نشد کمبو Server Name رو باز کنید و روی Browse For More کلیک کنید ، در پنجره باز شده از زیر درخت های Database Engine یکی از سرورها رو انتخاب کنید.
neda_f
سه شنبه 22 مرداد 1392, 09:31 صبح
خوب این مشکلم حل شد و وارد SQL SERVER شدم ولی الان میخوام یه دیتا بیسو RESTOR کنم ولی error میزنه این برای چیه ؟؟ لطفا کمک کنید
http://public.fileup.ir/d/2134319/sqlserver2.png
Hadiir.net
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 02:11 صبح
Server Type رو روی Database Engine قرار بدید و Server Name رو "." بزنید ، در صورتیکه کانکت نشد کمبو Server Name رو باز کنید و روی Browse For More کلیک کنید ، در پنجره باز شده از زیر درخت های Database Engine یکی از سرورها رو انتخاب کنید.
سلام
من هم مشکل دارم در قسمت اسم سرور "." یا نقطه رو که وارد میکنم اتصال برقرار نمیشه و طبق گفته از لیست هم که میخوام یه سرور رو انتخاب کنم کلاً فهرست خالیه. مشکلم کجاست؟ بایست از قبل چیزی نص باشه مثه سرور لوکال هاست یا یه همچین چیزی؟ لطفا در این مورد هم راهنمایی کنین تشکر
naserzadeh
جمعه 26 مهر 1392, 20:49 عصر
سلام دوستان من نسخه 2005 را خریداری کردم حالا میخوام برای ساخت دیتابیس و جدول و استفاده از query نصب کنم و کار کنم ولی هر نسخه ای از این نرم افزار را نصب میکنم گزینه ای به اسمmanage,ent studi نداره مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟ حتی vb.net هم نصب کردم گفتم با انوم نصب میشه ولی بازم خبری نیست
amirsori
جمعه 01 آذر 1392, 01:15 صبح
سلام دوستان من نسخه 2005 را خریداری کردم حالا میخوام برای ساخت دیتابیس و جدول و استفاده از query نصب کنم و کار کنم ولی هر نسخه ای از این نرم افزار را نصب میکنم گزینه ای به اسمmanage,ent studi نداره مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟ حتی vb.net هم نصب کردم گفتم با انوم نصب میشه ولی بازم خبری نیست
سلام توی چه ویندوزی داری اس کیو ال نصب میکنی ؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.