ورود

View Full Version : پیدا کردن کد های دوبله و فیلتر کردن یکی از آنها بر اساس تاریخ

m.firozia
دوشنبه 21 مرداد 1392, 18:35 عصر
سلام به همگی،
من یک فایل اکسس دارم که شامل ستونهای زیر است :
a: کد به فرمت نامبر که می تواند تکراری باشد
b: فرمت تاریخ

حالا میخوام اگر از کد a فقط یکی داشتیم که همان را بنویسد و اگر چند تا داشتیم اونی رو وارد کنه که تاریخش جدیدتره.

ممنون میشم کمک کنید، خیلی واسم مهمه

alirezabahrami
دوشنبه 21 مرداد 1392, 19:32 عصر
سلام به همگی،

حالا میخوام اگر از کد a فقط یکی داشتیم که همان را بنویسد و اگر چند تا داشتیم اونی رو وارد کنه که تاریخش جدیدتره.

سلام
یک کوئری از جدول فوق ایجاد کن و سپس طبق تصویر ضمیمه عمل کن!
موفق باشید

Abbas Amiri
دوشنبه 21 مرداد 1392, 20:57 عصر
سلام به همگی،

اگه جواب آقای بهرامی مود نظر شما نبود، دلیلش اینه که سوال شما ابهام داره .

m.firozia
سه شنبه 22 مرداد 1392, 12:27 عصر
سلام
یک کوئری از جدول فوق ایجاد کن و سپس طبق تصویر ضمیمه عمل کن!
موفق باشید
http://barnamenevis.org/images/misc/paperclip.png عکس های ضمیمهhttp://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=108979&stc=1&d=1376321423

ممنون بابت جوابتون، فقط من امتحان کردم دیدم که بجای last باید Max بنویسیم که بزرگترین تاریخ رو بنویسه، البته اشتباه از من بود چون نوشته بودم جدیدترین تاریخ، منظور من تاریخی که از نظر سال روز و ماه بزرگتر است بود.

فقط یک مشکل دیگه دارم، من چند ستون دیگه دارم که باید نمایش داده بشوند. فرض ما این است که اگر از یک کد چند تا داریم، بزرگترین تاریخ وارد شود، و در واقع سلول های دیگر نیز با اطلاعات همان تاریخ پر شوند.
برای مثال اگر ما دو تاریخ : 1- 25/5/87 داریم که در سلول های دیگر آن عدد 12 و علی وارد شد ه و تاریخ دوم 15/5/92 که در سلول های دیگر 13 و رضا وارد شده ، نتیجه به صورت 15/5/92 ، 13، و رضا باشد .

ممنون

m.firozia
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 15:26 عصر
کسی نیست جواب بده !!!!!

saeed1234n
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 16:00 عصر
با سلام

دوست عزیز مثل تصویر زیر عمل نمایید .

109067

m.firozia
شنبه 26 مرداد 1392, 08:40 صبح
بسیار ممنون، مشکل من حل شد