View Full Version : سوال: template
mnakhaeipoor
دوشنبه 21 مرداد 1392, 23:01 عصر
سلام خدمت تمام اساتید و حضرات
غرض از مزاحمت
من یه قالب رو به صورت ساده توسط HTML و CSS طراحی کردم که خیلی بزرگ نیست (خوش بحالم:لبخند:)
الان می خواستم ببینم که نظر بزرگان در مورد نحوه کد نویسی چیه یعنی استاندارد و سالم کدنویسی شده یا نه؟
شکل ظاهری قالب رو در نظر نگیرید فقط می خوام ببینم درست برای html و css کدنویسی کردم یا نه
اگه یه نگاهی به کد هام بندازین ممنون میشم و اگه مشکل فاحشی تو کد ها بود اطلاع بدید
چاکریم:قلب:
نوکریم:چشمک:
مخلصیم:لبخندساده:
qartalonline
دوشنبه 21 مرداد 1392, 23:07 عصر
دموی آنلاین بذارید.
s2/mri
دوشنبه 21 مرداد 1392, 23:20 عصر
سلام
به جای این کار بهتر بود قالب رو اپلود میکردی . بعد لینک سایت و میدادی
اشکالاتی که به ظاهر گرفته میشه بخشیش به کد نویسی بر میگرده!
مثل همون ستون سمت راست که وقتی موس رو روی ایتم ها میبری بهم میرزن که margin و padding رو رعایت نکردی تو منو بالا هم همین طوره
کدهات تمیزن، کسی که به سایت اشنایی نداشته باشه میتونه کدهات و درک کنه. مخصوصا توضیحاتی که برا CSS ها گذاشتی
ولی ظاهر سایتت ....
azamicu
دوشنبه 21 مرداد 1392, 23:40 عصر
دوست عزیز برای این کار از سایت های آنلاینی که امتیاز میدن به کدهات و اشکالاتشو میگیرن استفاده بکنی
ولی برای استایل دادن بهتره از class استفاده کنی نه id
ابتدای کار باید css هاتو ریست بکنی آموزش در http://www.sarat.ir/education-css-1.html
tadayoni
سه شنبه 22 مرداد 1392, 15:10 عصر
دوست عزیز در مورد این قالب که نمیشه نظر داد !!!
کدهای CSS مشخص هستند و مهم نحوه استفاده از اونها و کیفیت کار با اونهاست . شما فقط اشیاء رو در کنار هم قرار دادید !! رنگ بندی ها ، شرایط کنار هم قرار گرفتن آیتم ها ، margin ، padding ، حاشیه و ...
همه و همه رو میشه اشکال در کدنویسی css دونست
mnakhaeipoor
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 06:03 صبح
دوست عزیز در مورد این قالب که نمیشه نظر داد !!!
کدهای CSS مشخص هستند و مهم نحوه استفاده از اونها و کیفیت کار با اونهاست . شما فقط اشیاء رو در کنار هم قرار دادید !! رنگ بندی ها ، شرایط کنار هم قرار گرفتن آیتم ها ، margin ، padding ، حاشیه و ...
همه و همه رو میشه اشکال در کدنویسی css دونست
من... متوجه نمیشم یعنی باید چه کار کنم؟
tadayoni
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 11:31 صبح
من... متوجه نمیشم یعنی باید چه کار کنم؟
دوست عزیز ابتدا باید قوانین و کدهای css رو یاد بگیری
بعد بهترین روش کار تمرین و تمرین و تمرین هستش
من خودم به شاگردام اینطوری یاد میدم که موظف هستند هر هفته یک قالب رو کد بکنن و روی اون بهشون یاد میدم یعنی بصورت تجربی هر جای قالب گیر کردن میارن و با هم کار میکنیم
اینقدر قالب میزنن تا دیگه حرفه ای میشن
بهترین روش تمرین هم برای شما این میتونه باشه که نمونه قالب های آنلاین که هم psd اون هست هم html و css رو دانلود کنی و از psd به html تبدیل کنی و توی هر مرحله مقایسه کنی تا ببینی مشکلات کارت کجا بوده و چطور کار میکردی بهتر بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.