persia_hrn
سه شنبه 22 مرداد 1392, 02:20 صبح
سلام دوستان
من این کد رو برای تعریف ایندکس ابزار توی فرم پیدا کردم ولی خیلی داغونه !
به فرض اینکه یک Button ، یک Panel و یک Memo داشته باشیم و بخوایم براشون ایندکس تعریف کنیم :
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
Button1.ComponentIndex:=0;
Panel1.ComponentIndex:=1;
Memo1.ComponentIndex:=2;
end;
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
(Self.Components[0] as Tbutton).Caption:='Reza';
(Self.Components[1] as TPanel).Color:=clRed;
(Self.Components[2] as TMemo).SetFocus;
end;
چندتا سوال دارم در این زمینه اگه کسی کمک کنه ممنونش میشم :قلب:
1- راه بهتر و آسونتری وجود داره واسه ایندکس کردن آبجکت ها ؟! * سوالو داشتی ؟ :قهقهه: *
2- راهی نیست که نخوایم یکی یکی آبجکت هارو با ComponentIndex مقداردهی کنیم ؟ توی زمان دیزاین فرم نمیشه اتوماتیک بهشون ایندکس داد ؟
3- اگه راه دیگه ای نداره چطور میشه توی قسمتی که می خوایم یه کاری با ایندکس انجام بدیم مجبور نشیم نوع ایندکس رو تعریف کنیم ؟ یعنی توی کد زیر لازم نباشه as Tbutton رو مشخص کرد .
البته دوستان من توی سایت و Help خود دلفی هم گشتم و چیزی پیدا نکردم و همچنین که من یه مبتدیم اگه سوالم مسخرس شما ببخشید :خجالت:
البته قصد من از ایندکس کردن آبجکت ها اینه که در هر زمان که نیاز باشه بتونم به یه ایندکس نامعلوم فوکوس کنم ، اگه راه دیگه ای به ذهن کسی میرسه خوشحال میشم بدونم :چشمک:
در ضمن من از دلفی 5 استفاده میکنم و نمیدونم دلفی توی نسخه های بعدیش چجوری با این بحث برخورد کرده ها !
من این کد رو برای تعریف ایندکس ابزار توی فرم پیدا کردم ولی خیلی داغونه !
به فرض اینکه یک Button ، یک Panel و یک Memo داشته باشیم و بخوایم براشون ایندکس تعریف کنیم :
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
Button1.ComponentIndex:=0;
Panel1.ComponentIndex:=1;
Memo1.ComponentIndex:=2;
end;
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
(Self.Components[1] as TPanel).Color:=clRed;
(Self.Components[2] as TMemo).SetFocus;
end;
چندتا سوال دارم در این زمینه اگه کسی کمک کنه ممنونش میشم :قلب:
1- راه بهتر و آسونتری وجود داره واسه ایندکس کردن آبجکت ها ؟! * سوالو داشتی ؟ :قهقهه: *
2- راهی نیست که نخوایم یکی یکی آبجکت هارو با ComponentIndex مقداردهی کنیم ؟ توی زمان دیزاین فرم نمیشه اتوماتیک بهشون ایندکس داد ؟
3- اگه راه دیگه ای نداره چطور میشه توی قسمتی که می خوایم یه کاری با ایندکس انجام بدیم مجبور نشیم نوع ایندکس رو تعریف کنیم ؟ یعنی توی کد زیر لازم نباشه as Tbutton رو مشخص کرد .
البته دوستان من توی سایت و Help خود دلفی هم گشتم و چیزی پیدا نکردم و همچنین که من یه مبتدیم اگه سوالم مسخرس شما ببخشید :خجالت:
البته قصد من از ایندکس کردن آبجکت ها اینه که در هر زمان که نیاز باشه بتونم به یه ایندکس نامعلوم فوکوس کنم ، اگه راه دیگه ای به ذهن کسی میرسه خوشحال میشم بدونم :چشمک:
در ضمن من از دلفی 5 استفاده میکنم و نمیدونم دلفی توی نسخه های بعدیش چجوری با این بحث برخورد کرده ها !