View Full Version : مشکل دیتا بیس در خروجی گرفتن برنامه
leberman
سه شنبه 22 مرداد 1392, 15:12 عصر
درود
من یه مشکل هنگام خروجی گرفتن از برامه ام دارم.
زبان برنامه wpf هست و مشکل اینه که وقتی میخوام خروجی نهایی رو بگیرم دیتابیس داخل کامپیوتر مقصد کپی نمیشه...
اگه میشه کلا در مورد تنظیمات دیتابیس برای خروجی گرفتن توضیح بدید.
ممنون
aghayex
سه شنبه 22 مرداد 1392, 18:35 عصر
منظور از خروجی چیه ؟
leberman
سه شنبه 22 مرداد 1392, 22:31 عصر
هنگامی که خروجی می گیریم دیتابیس داخل برنامه ای که براش SETUP درست کردیم کپی نمی شه.
و هنگامی که روی یک سیستم آن را نصب می کنیم برنامه بسته می شه، ولی روی سیستم خودم که دیتا بیس رو باهاش طراحی کردم مشکل نداره
aghayex
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 00:04 صبح
هنگامی که خروجی می گیریم دیتابیس داخل برنامه ای که براش SETUP درست کردیم کپی نمی شه
این جمله رو شما باز تکرار کردید یعنی چی خروجی می گیریم . یعنی زمانی که از دیتابیس استفاده می کنید ؟
زمانی که شما برای برنامه ستاپ می سازید خوب دیتابیس رو هم باید به ستاپ اضافه کنید تا زمان نصب برنامه دیتابیس رو کنار برنامه بندازه .
بسته شدن برنامه علت های زیادی داره و باید دید که چه خطایی صادر می شه و برنامه بسته میشه
leberman
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 00:28 صبح
مشکل ما اینه که دیتابیسمون که با entity framework به پروژه متصلش کردیم، رو سیستمای دیگه به جز سیستم خودون کار نمیکنه، ینی به محض استفاده از اولین دکمه ای که با دیتابیس سرو کار داره برنامه کرش میشه.
میخام بدونم باید چکار کرد که دیتابیس Sql ما رو سیستم مقصد هم کپی بشه و عمل کنه
رضا عربلو
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 06:28 صبح
شما بایستی در سیستم مقصد اس کیو ال نصب کنید.
فایل های دیتابیس تان را که در اس کیو ال مبدا قرار دارد موقتاً Take Offline فرموده و سپس با انتقال به سیستم مقصد در اس کیو ال مقصد آنها را attack فرمایید.
توضیحات بیستر می خواهید:
http://support.microsoft.com/kb/224071
leberman
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 11:03 صبح
من تمام این کار ها رو انجام داده ام و حتی نرم افزارهای مورد نیاز هم برایش نصب کردم و دیتا بیس هم اضافه کردم ولی بازم مشکل به وجود می آید.
روی چند تاسیستم و سیستم عامل هم تست کردم.
وقتی به قسمتی که دیتابیس داره می رسه برنامه پرش می کنه.
mymina
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 11:35 صبح
دوست عزیز اگر sql server express را در سیستم مقصد نصب کرده
طبق روش زیر مدل entity frameWork را ایجاد کرده باشید
دیتابیس خود بخود attach می شود
http://barnamenevis.org/showthread.php?413974-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-setup-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7-wpf-Entity-FrameWorkhttp://
aghayex
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 14:13 عصر
نگاه کنید شما دارید از اس کیو ال استفاده می کنید اما همین اس کیو ال هم از نظر من سه نوع هست :
1 ) دیتابیسی که نیاز به نصب برنامه اصلی اس کیو ال داره ( نسخه های استاندارد , اینترپرایز و .... ) : اگه از این طریق به دیتابیستون وصل می شید ابتدا یکی از نسخه هایی که گفتم رو نصب کرده و دیتابیس رو هم بهش اتچ می کنید و در برنامه هم در فایل app.config باید دید که کانکشن استرینگ شما چطور هست اگه مثلا در پارامتر دیتا سورس شما نام سیستم رو دادید خوب طبیعتا نام کامپیوتر شما با نام کامپیوتر دیگر افراد فرق می کنه و خطا میده و بقیه موارد دیگه .
2 ) دیتابیس اکسپرس که نیاز به اتچ دستی نداره و از نظر فیزیکی مثل دیتابیس بالایی هست و از دو فایل تشکیل شده : اگه از این طریق به دیتابیس وصل میشید شما فقط نیاز دارید برنامه ی اس کیو ال اکسپرس رو نصب کنید و با اویل درخواست شما برای اتصال به دیتابیس خود دیتابیس به اس کیو ال اتچ می شود .
3 ) دیتا بیس کامپکت که نیاز به اتچ نداره و مثل دیتابیس اکسس عمل می کنه
در هر صورت شما باید کانکتشن استرینگ موجود در نافل app.config رو برای تمام سیستم ها تنظیم کنید نه یک سیستم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.