ورود

View Full Version : مشکل با jdk6 و jdk7

fshb_ 1370
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 11:20 صبح
سلام دوستان
من در برنامم از binary literals number استفاده کردم و برنامه به این اعداد error میده، ارور این هست: Binary literals can only be used with source level 1.7 or greater
من در stackoverflow سرچ کردم و فهمیدم که اندروید برای اجرا نیاز به jdk6 داره نه jdk7!! و برای همین باید jdk6 رو نصب کنم. اما اینکه تا به حال چطور برنامه های من با jdk7 بدون مشکل کار کردن، باعث تعجب؟! کسی میدونه چرا؟؟

به هر حال من jdk6 رو نصب کردم و رو سیستمم حالا هم jdk6 دارم و هم jdk7. من path در environment variables رو هم به مسیر jdk6 تغییر دادم (C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_45\bin) ولی وقتی در cmd ، java-version رو میزنم jdk 1.7 رو نمایش میده و اگر در regedit ، من current version رو به 1.6 تغییر بدم ، cmd نمیتونه ورژن jdk رو تشخیص بده!!
من در Eclipse در java compiler ، jre6 را انتخاب کردم اما همچنان ارور هست. کسی راه حلی داره؟ آیا باید حتما jdk7 رو install کنم؟؟

مرسی از همه دوستانی که وقت میگذارند.

darkenerboy
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 12:08 عصر
والا از اونجایی که دارم برنامه هایی مینویسم که بدون نیاز به برنامه های واست apk رو کامپایل کنم
مطمئنم که jdk1.7 به بالا نیازه
خیالت راحت
پیام خطایی هم که صادر میشه داره میگه jdk1.7 یا بالاتر

موفق باشی

fshb_ 1370
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 13:03 عصر
مرسی از پاسختون ولی این لینک رو ببینید. مشکلمن دقیقا همینه ولی با این راه ها حل نشد:(
stackoverflow (http://stackoverflow.com/questions/7637144/android-requires-compiler-compliance-level-5-0-or-6-0-found-1-7-instead-plea)

و این لینک stack (http://stackoverflow.com/questions/18215187/error-in-using-binary-literals-number-why-should-i-use-old-jdk)

لینک دوم رو خودم پرسیدم ولی به جواب قانع کننده ای نرسیدم، فقط به من گفتن اندروید از jdk6 استفاده میکنه!!

badname
دوشنبه 24 شهریور 1393, 16:48 عصر
سلام
منم همین مشکل رو دارم تو فیلم آموزشی دیدم ...
Compiler compilance level 1.6
بود که مقدارش رو 1.7 کرد درست شد پروژه ش
من میبرم رو 1.7 خطاهای کلاسم درست میشه ولی باز کل پروژه قرمزه
خطای زیر رو میده:
[2014-09-15 16:59:17 - VolleyImages] Android requires compiler compliance level 5.0 or 6.0. Found '1.7' instead. Please use Android Tools > Fix Project Properties.
[2014-09-15 16:59:17 - VolleyImages] Android requires compiler compliance level 5.0 or 6.0. Found '1.7' instead. Please use Android Tools > Fix Project Properties.
jdk ام ورژن 7 (build 1.7.0_65-b20) هست
دوستان لطفا راهنمایی کنید :لبخندساده:

Nevercom
یک شنبه 30 شهریور 1393, 14:17 عصر
اندروید از API 17 (مطمئن نیستم) به بعد قابلیت های جاوا ۷ رو اضافه کرد، یعنی شما می تونید از تعدادی از قابلیت های Java 7 استفاده کنید. پس این که اندروید فقط از JDK 6 پشتیبانی می کنه دیگه درست نیست.
من خودم تو پروژه هام از برهی قابلیت های Java 7 استفاده کردم و مشکلی نداشتم، البته با این مشکل شما بشکل غیرمستقیم مواجه شدم.
در تیممون من از سیستم عامل Ubuntu استفاده می کنم و مشکلی با نسخه های JDK نداشتم، اما همین پروژه روی سیستم عامل ویندوز که همکارانم استفاده می کنن ایرادی که اشاره کردید رو می گرفت. چون بصورت مستقیم مشکل با من ارتباطی پیدا نمیکرد راه حلش رو نمیدونم، اما بعنوان یک پیشنهاد، نسخه های ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی JDK 7 رو نصب کنید.

majnoon110
یک شنبه 30 شهریور 1393, 14:30 عصر
من هم این مشکل رو داشتم با یک کد
ایکلیپس یک راه حلی میداد و یک آرگومان رو اضافه میکرد
من از اون راه حلش استفاده کردم و دیگه با همون 1.6 کار کردم

اما یک جایی هم خوندم که اگه از api بالا تر استفاده کنی مشکلت حل میشه!

shahin bahari
یک شنبه 30 شهریور 1393, 16:09 عصر
من که الان جاوا 1.8 رو نصب دارم و مشکلی باهاش ندارم.فکر می کنم این حرف ها مال نسخه های اولیه بودن. البته قابلیت هایی که فعلا قابل استفاده هست در حد همون جاوا 1.6 هستا!
java version "1.8.0"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0-b132)