ورود

View Full Version : این کد چرا عمل نمی کند ؟

whitecap
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 14:12 عصر
با سلام .
من این کد رو تو قالب وبلاگم نوشتم . رنگ پس زمینه ی قالبم خاکستریه ، من میخوام سفید بشه .
اما این کد عمل نمی کنه .

<body bgcolor= "white">

Radman
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 14:17 عصر
:متعجب:
از این استفاده کن

<body style="background: white">

s2/mri
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 14:18 عصر
رنگ بدنه که به طور پیش فرض سفید، با css خاکستری کردین باز میخواین اون رنگ رو برگردونین!!!؟؟؟:متعجب::گیج:

نفهمیدم منظورتونو ، به جای نام رنگ، کد رنگ رو بزنید

<body bgcolor="#ffffff">

whitecap
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 14:19 عصر
:متعجب:
از این استفاده کن

<body style="background: white">

ممنون اما کد من چرا عمل نمی کنه ؟

whitecap
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 14:21 عصر
رنگ بدنه که به طور پیش فرض سفید، با css خاکستری کردین باز میخواین اون رنگ رو برگردونین!!!؟؟؟:متعجب::گیج:

نفهمیدم منظورتونو ، به جای نام رنگ، کد رنگ رو بزنید

<body bgcolor="#ffffff">

قالب من رنگش به طور پیشفرض خاکستریه و من این کد html رو زدم اما عمل نمی کنه . کجاش اشتباهه به نظرتون ؟

s2/mri
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 14:28 عصر
نمیدونم، فک کنم چون با css استایلش عوض شده ، باید با css استایلش برگرده(شاید css به attrib های تگ ها اولویت داره و ویژیگی css رو تگ ها اعمال میشه) :متفکر:

بازم دوستان و استادیدی که بیشتر میدونن باید نظر بدن

Radman
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 14:28 عصر
چون تاریخ انقضا اینجوری کد نوشتن خیلی وقته سر اومده

refugee
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 19:55 عصر
اقا ما رو گرفتی , خب معلومه دیگه صفحه سفیده پیشفرض شما هم رنگ سفید زدی , معلوم نمیشه .

tadayoni
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 00:27 صبح
نمیدونم، فک کنم چون با css استایلش عوض شده ، باید با css استایلش برگرده(شاید css به attrib های تگ ها اولویت داره و ویژیگی css رو تگ ها اعمال میشه) :متفکر:

زمانی که یک استایل رو مستقیما به یه شئ وارد کنیم ، استایل مستقیم در نظر گرفته خواهد شد نه استایل فایل css و ..

whitecap
جمعه 25 مرداد 1392, 12:01 عصر
اقا ما رو گرفتی , خب معلومه دیگه صفحه سفیده پیشفرض شما هم رنگ سفید زدی , معلوم نمیشه .
رنگ پیشفرض یا سفیده یا خاکستری که مال من خاکستری بود . همچنین با رنگ های دیگه مثل قرمز و ... هم امتحان که کردم عوض نشد . فقط با css عوضش تونستم بکنم .