ورود

View Full Version : Ten of the Biggest Mistakes Developers Make With Databases

AminSobati
پنج شنبه 03 فروردین 1385, 12:49 عصر
http://www.developer.com/db/article.php/3589351

بابک زواری
پنج شنبه 03 فروردین 1385, 21:52 عصر
ممنون از اون مقاله های تاپ بود ؛
راستی نظرتون راجع به یک تاپیک برای معرفی این تیپ لینکها با محتوی انگلیسی چطوره ؟
که همه اشون هم در همون تاپیک قابل دسترسی باشن

AminSobati
پنج شنبه 03 فروردین 1385, 23:42 عصر
من بسیار موافقم، ولی بابک جان از اونجاییکه دوست دارم همیشه جدید ترین پست رو در صدر این Forum ببینم و تاپیکهایی که برای مدت بسیار زیاد بالا هستند (حالت "اعلان") حس سکون القا میکنن، پیشنهاد میکنم یک Forum جدید داشته باشیم و کلا مقاله ها، منابع و مراجع انگلیسی رو در اونجا قرار بدیم. هر موضوع مثل برنامه نویسی، شبکه، دیتابیس و ... میتونه یک تاپیک باشه در این Forum جدید. البته این فقط یک پیشنهاد بود بابک جان و شما به عنوان مدیر زحتمتکش این سایت دوست داشتنی هر تصمیمی بگیرید ما مطیع هستیم.

بابک زواری
جمعه 04 فروردین 1385, 01:26 صبح
من بسیار موافقم، ولی بابک جان از اونجاییکه دوست دارم همیشه جدید ترین پست رو در صدر این Forum ببینم و تاپیکهایی که برای مدت بسیار زیاد بالا هستند (حالت "اعلان") حس سکون القا میکنن، پیشنهاد میکنم یک Forum جدید داشته باشیم و کلا مقاله ها، منابع و مراجع انگلیسی رو در اونجا قرار بدیم. هر موضوع مثل برنامه نویسی، شبکه، دیتابیس و ... میتونه یک تاپیک باشه در این Forum جدید. البته این فقط یک پیشنهاد بود بابک جان و شما به عنوان مدیر زحتمتکش این سایت دوست داشتنی هر تصمیمی بگیرید ما مطیع هستیم.

بسیار عالی است ؛ حتما به زودی یک Forum کمکی و تستی برای این کار راه میاندازم