PDA

View Full Version : سوال: یو دی پی چیت (UDP Chat) در انرنیت

eidmohd
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 16:57 عصر
سلام.

لطفا در مورد یو دی پی چیت (UDP Chat) در روی انرنیت معلومات برایم فرا هم کنید.

Indy 10 , Delphi xe3 باید استفاد شود. جهان سپاس اگر کدام فلم را اپلود کنید

* تاپیک منتقل شد / لطفاً قوانین سایت رو مطالعه کنید

BORHAN TEC
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 17:11 عصر
سلام
آب پرتقال میل ندارید؟ :لبخندساده:
اول از همه ورودتان به این انجمن را تبریک میگم. :قلب:
ببین دوست عزیز کلیتش اینه که پروتکل UDP برای مواردی مثل ساخت برنامه های چت بسیار مناسب است. چرا که اگر دو طرف چت آی پی استاتیک هم نداشته باشند بدون هیچ سرور واسطی می توانند در اینترنت اطلاعات رد و بدل کنند.مزیتی که این روش نسبت به TCP دارد این است که در TCP حتماً یک طرف چت باید Static IP داشته باشد و یا این که یک سرور واسط بین دو طرف چت وجود داشته باشد که Static IP داشته باشد و وظیفه فراهم کردن ارتباط بین طرفین را به عهده بگیرد. خوشبختانه در UDP طرفین با داشتن آی پی یکتای طرف مقابل در اینترنت می توانند به تبادل اطلاعات بپردازند. در نرم افزار های معروفی مثل Skype از همین پروتکول برای تبادل صوت و ویدئو استفاده می شود.
در مورد Indy هم قبلاً منابع آموزشی را معرفی کرده بودم که میتوانید به آنها مراجعه کنید.
موفق باشید...

یوسف زالی
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 21:37 عصر
شاهین جان UDP دیتالاست رو مدیریت نمی کنه درسته؟ یعنی اگر متن چت ترکید! دیگه رفته درسته؟ برای انتقال تصویر و این چیزها بصورت لایو مناسبه. فکر کنم برای چت زیاد خوب نباشه.
راهی برای انتقال دیتا بدون دیتالاست و البته بدون آی پی استاتیک وجود داره؟ اگر بله، چه روشی؟
چه روشی رو برای انتقال اطلاعات ترتیبی پیشنهاد می کنی؟ یعنی حتما پکت 1 قبل از 2 به مقصد برسه؟ حتما باید هندلینگش دست برنامه نویس باشه یا پروتوکلی چیزی داره؟
ممنون.

یوسف زالی
شنبه 26 مرداد 1392, 20:06 عصر
حاجی کجای؟!
سوالمون این قدر تابلو بود؟ :افسرده:
شاهین جان منتطریم..

یوسف زالی
شنبه 02 شهریور 1392, 21:51 عصر
من از این کار خوشم نمیاد ولی دوستان گلم کجان؟!
اگر پاسخی نیست بگید نمی شه لطفا. ما رو از خماری در آرید! :چشمک:

BORHAN TEC
شنبه 02 شهریور 1392, 22:25 عصر
سلام
این که جواب ندادم به خاطر بی تفاوتی نیست. دوست نداشتم که در مورد این مسله یک جواب مسخره و به درد نخور بدم. در این خصوص لازم بود که تستهایی انجام بدم به همین منظور یک خط ADSL دیگه سفارش دادم که هنوز وصل نشده. این موارد برای من هم اهمیت خیلی زیادی داره چون که اگه بتونم ازش جواب خوبی بگیرم خیلی جاها میتونم ازش استفاده کنم. فقط میتونم بگم Please Wait ...

Mask
یک شنبه 03 شهریور 1392, 13:41 عصر
البته من تست کردم و جواب داد و خیلی هم برام عجیب و باور نکردنی بود.:چشمک:

UDP‌ پروتكلي غيرقابل اعتماد است و ممكن است پيام‌ها را گم كند و يا آن‌ها را خراب بفرستد چون دست‌دادن سه‌سويه در‌ UDP‌ رعايت نمي‌شود. اما اگر اين نقطه ضعف براي ما سرعت را به ارمغان آورد، مي‌تواند براي ما مفيد باشد چون برخي از برنامه‌هاي كاربردي و سرويس‌ها به سرعت زياد براي گرفتن داده‌ها نياز دارند و در عوض به امنيت در سطح بالا نيازي ندارند و برنامه‌هاي صوتي و تصويري نيز همين‌طور هستند و از پروتكل ‌UDP‌ استفاده مي‌كنند.

‌UDP‌ شماره‌هاي پورت 16 بيتي دارد بنابراين 65335 پورت ‌UDP‌ قابل دسترس وجود دارد و فقط مانند‌TCP‌، داده از پورت سيستم اصلي يا همان پورت مبدا ‌UDP‌ مي‌آيد و براي يك پورت روي سيستم مقصد درنظر گرفته شده است.
يكي از گسترده‌ترين سرويس‌هاي ‌UDP‌ مورد استفاده براي گوش كردن به پرس‌وجوهاي‌ DNS‌ روي پورت‌ UDP‌ 53 است. سرويس‌هاي ديگر پايه‌گذاري شده بر اساس‌ UDP‌ شامل:

– پروتكل انتقالي فايل كم اهميت‌ TFTP‌ پورت ‌69 UDP‌

– پروتكل مديريت شبكه ساده‌ SNMP‌ پورت ‌161 UDP‌

– داده برنامه معروف‌ Real Player‌ صوتي و تصويري بر روي پورت 7070 ‌.UDP‌

پروتکل tcp یک پروتکل اتصال پایه است و مانند تلفن کاربر باید قبل از اقدام به ارسال اطلاعات یک ارتباط ایجاد کند .
پروتکل udp یک پروتکل بدون اتصال است و مبادله اطلاعات بین دو کامپیوتر مانند ارسال پیغام است : یک پیغام از یک کامپیوتر برای یکی دیگر ارسال می شود اما ارتباط بین آن دو واضح نیست . حداکثر اندازه داده ارسال شده بصورت منفرد ، بوسیله شبکه تعیین می شود .

طبیعتآ برنامه ای که خواهید ساخت ، عمومآ تعییین می کند که چه پروتکلی را انتخاب کنید . در اینجا تعدادی سوال مطرح شده است که می تواند به شما در انتخاب پروتکل برای برنامه کمک کند :

1 - آیا برنامه شما وقتی که پیغامی را دریافت یا ارسال می کند به پیغام تصدیق از طرف سرور و یا کاینت احتیاج خواهد داشت ؟ اگر داشت برای برقراری یک اتصال ، صریح به پروتکل ، tcp احتیاج دارید .

2 - داده های شما خیلی بزرگ هستند ( مانند یک فایل تصویری یا صوتی ) ؟ هنگامی که یک اتصال ساخته شد پروتکل tcp اتصضال را نگه می دارد و از درستی داده ها مطمئن می شود . این اتصال ، هر چند که کاربر منابع بیشتری را پزیرش می کنند ، آن را هزینه بر می سازد .

3 - داده ها بطور متناوب ارسال می شوند یا در یک نشست ؟ برای مثال اگر شما برنامه ای ساخته اید که پس از اتمام وظایف به کامپیوتر ها هشدار می دهد ، پروتکل udp به نظر شایسته تر خواهد بود . پروتکل udp برای ارسال مقادیر کمی از داده استفاده بیشتری دارد .