View Full Version : نمایش نتایج جستجو در div
محمدجواد67
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 09:02 صبح
سلام من می خوام نتایج جستجو که شامل چند رکورد از یک جدول در پایگاه داده هست رو به جای اینکه در gridview نمایش بدم در div نمایش بدم به طوری که هر رکورد در یک دیو بهشه و زیر هم نمایس داده بشه
asghar2008
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 10:13 صبح
سلام
برای این کار معمولا از Table استفاده میشه !
tadayoni
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 11:32 صبح
یه for بذار و سطر به سطر بخون و با ساختار مورد نظرت توی صفحه قرار بده . حالا توی div یا table یا هر چیزی که میخوای
باید از حلقه ها استفاده کنی. while یا for یا foreach و ...
محمدجواد67
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 13:22 عصر
با چه دستوری توی asp باید table بسازم
در زبان #C
خیلی ممنون
tadayoni
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 14:52 عصر
دوست عزیز table درست کردن یه دستور نیست . ساختار جدول بشکل زیر هستش
<table>
<tr>
<td></td>
</tr<
</table>
فقط کافیه برای خود جدول تگ table رو چاپ کنی و برای سطر tr رو و برای ستون td رو چاپ کنی
ساختار اصلی جدول رو توی گوگل سرچ بزنی بطور کامل متوجه میشی چطور میشه جدول درست کرد
محمدجواد67
جمعه 25 مرداد 1392, 05:32 صبح
من سوالم رو کامل نپرسیدم
ببین اگر من بخوام رکورد ها مو توی جدول نشون بدم باید تعداد سطر های جدول رو مشخص کنم ، اما مشکل اینجا هست که تعداد رکورد ها توی هر جستجو فرق می کنه از یک رکورد شروع میشه تا بیش از 500 رکورد بعضی مواقع 1رکورد هست بعضی مواقع هم بیش از یک رکورد حالا من باید یا 1000 سطر برای جدولم بسازم که اگر تعداد رکوردها مثلا 500 بود 500 سطر از جدول پر بشه و بقیه خالی بمونه یا طوری طراحی کنم که به صورت پویا عمل کنه یعنی اگر 10 رکورد بود خود سیستم 10 سطر برای جدول در نظر بگیره و اگر 100بود هم 100 سطر ، حالا مشکل سر این پویا بودنست
امیدوارم خوب تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم
اساتید اگر میشه راهنمایی کنید ممنون.
s2/mri
جمعه 25 مرداد 1392, 11:01 صبح
شما باید اول تعداد سطر جدولی که تو دیتا بیس هست رو بگیرید بعد به تعداد همون برای نمایش استفاده کنید.(حالا تو table یا div)
تو تالار مربوطه سوالتونو بپرسید
زینب فاطمی
جمعه 25 مرداد 1392, 18:53 عصر
سلام
هم با دیو میشه هم با جدول . من با دیو انحام میدم . به طور خودکار هر چقدر سطر باشه از دیتابیس میخونه ثبت میکنه .
توی کد زیر با دستور php به بانک وصل میشه .وتوی حلقه while تمام سطرهای مربوط به جدول کتاب رو سرچ میکنه , هرچند تا کتابی که تو بانک موجود هست نام و کدش رو در میاره و توی دیو چاپ
میکنه . یه دیو پدر هست با کلاسی به نام all که دو تا باکس right , left توش هست boxl باکس چپ که 2 تاسلول داره امکان ویرایش و حذف رو فراهم میکنه و bcr باکس راست هم 2تا سلول داره نام وکد کتاب . شما قسمت php رو شما asp بذار.
.all { min-width:454px; min-height:60px; border:1px #7fa700 solid; padding:3px; border-color: #006600 ; overflow:hidden; }
.colr { min-width:145px; float:right; min-height:10px; text-align:center; border:2px #479838; padding:1px; }
.coll { width:100px; float:left; min-height:20px; text-align:center; border:2px #479838 solid; margin:1px; }
.boxl { width:100px; float:left; min-height:30px; text-align:center; margin:1px; border:hidden }
.title { min-width:454px; min-height:20px; border:2px #006600 groove ; background-color: #00CC00}
.bcr { float:right ; padding-right:5px }
.boxr {float:right ; min-width:250px}
<?php
$link=mysql_connect('localhost','root','');
if(!$link)
{ die("couldn't connect to my sql");};
mysql_select_db('database',$link) or die("couldn't connect to db");
mysql_query('set names utf8') or die(mysql_error());
$result=mysql_query("select * from book");
?>
<body>
<form id="m " name="form1" method="post" action="insert_book.php">
<div class="title" > </div>
<?php while($row = mysql_fetch_array($result)){?>
<div class="all">
<div class="boxr">
<div class="bcr"> نام کتاب : </div> <div> <?php echo $row ['name_book']; ?> </div>
<div class="bcr"> کدکتاب :</div> <div> <?php echo $row['code_book']; ?></div>
</div>
<div class="boxl">
<div class="coll"> <a href="delete_book.php?id=<?php echo $row ['id']; ?>">حذف</a> </div>
<div class="coll"> <a href="fedit_book.php?id=<?php echo $row ['id']; ?>">ویرایش</a> </div>
</div></div>
<?php };?>
</form>
</div>
</body>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.